• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kullanıyorum yüz için nemlendiricileri güzel degil açıkçası ama bir vitamin maskesi var ona bayıldım rujları da eh işte ama avon ürünlerinin sağlık bakanlığı tarafından onayı yok diyorlar ne derece doğru bilmiyorum...Bir de vajina için bir sabun var sıvı sabun şeklinde parfüm içeriyor kullanılmasa iyi olur aslında çünkü vajinaya parfümlü şeyler kullanılması son derece sakıncalı...

mrb canım bende kulanıyorum o sabundan şimdilik bi şikayetim olmadı
bide tüy azaltıcı krem kulanıyorum yeni başladım memnun kalırsam bildiririm

arkadaşlar 1 sene öncesine kadar avon markaını sağlık bakanlığından onayı yoktu Şimdiki durumunu bilemiyorum ama ben bunu duydukdan sonra bu markanın bırakın yüzüme sürmeyi elime bile hiç almadım bubu duyduğum kişde avonu üsy kadrosundan bir arkadaşımda şimdi onayı varmı bilemem ama hayatda kullanmam cilt sağlığım herşeyden önce gelir sengözlerimebaksanab

ama şöyle bi durum var eğer cildin fazlasıyla problemliyse zaten doktora gitmen gerekir.çünkü birinde faydalı olan diğerinde olmayabilir.eğer küçük yüzeysel problemler varsa bu ürünler ancak bunu halleder.sağlıkla ilgili etkiye çok fazla gerek yoktur

ben avondan hoşlanmadım kremleri beş para etmez makyaj malzemesindede sadece ruju fena değil gerisi alınmaz bence

ben anneme avondan göz çevresi için kremler almıştım ama 2 ay oldu bi değişiklik yok..kullanıpta faydasını görmeyen var mı başka merak etttim.

avon ürünleri çok pahalı benim aldığım ürünlerin hepsini çöpe attım paranıza yazık :teselli:

merhaba herkese...

bende bi avon temsilcisi ve kullanıcı olarak şunları söylemek istiyorum.rimellerini colour trendin alırsanız fena değil ama öbürleri gerçekten süper ben her zaman kullanıyorum.vücut losyonları hoş.açınıp kapanabilen göz kalemlerinin üstüne yok.farları da güzel ama çok pahalı başka yerden alsanız da olur.fondötenleri güzel tabii kendinize en uygun olanını ve yaşınıza uygun olanı seçebilirseniz.daha sonra ojeleri çok pahalı piyasada bi sürü oje var zaten.şaç ürünlerine gelince kırmızı advence ürünleri gerçekten çok güzel.top allıkları var ondan alanlar çok memnun.bende genel olarak memnunum.ve şimdiye dek hiç şikayet almadım..
avondan alıp da tek memnun olmadğım ürün bronzlaştırıcı görünüm veren yüz ve vücut losyonlarıydı.onları ben temsilci olarak diyorum kesinlikle almayın.hıı bi de toniğe çok alkol içeriyo denmiş evet öyle hissediliyo ama gerçekten çok işe yarıyo. mesela benim aldığım bronzlaştırıcı ürünü o tonikten başka bişey çıkaramadı yüzümden ona göre :)

benim ablam ondan aldı bu ay denesin memnun kalırsa yazıcam düşündüklerini arkadaşlar bi de bu ay bende tekli siyah kapaklı farlarından aldım ynnda göz kalemi hediye olanlardan gerçekten çok memnun kaldım..

mrb canım bende kulanıyorum o sabundan şimdilik bi şikayetim olmadı
bide tüy azaltıcı krem kulanıyorum yeni başladım memnun kalırsam bildiririm
vajinaya parfümlü şeyler kullanmak ilerki yaşlarda rahim kanserini tetikliyor bilginize...

ben bir sürü avon kremi kullandım.hiçbirinden memnun kalmadım.
ama parfümleri ve makyaj malzemeleri çok güzel.:nazar:

avonun lipozomlu gündüz kremi harika cildimi çok yumaşak yapıyor. Ayrıca herkese tavsiye edebileceğim kesinlikle " Bur Planca" parfüm. Herkes çok güzel koktuğumu söylüyor artık. Kokusunun güzelliği dışında çok da kalıcı.

Ama yine avondan aldığım ruj ,ten rengiydi,ne yazık ki dudaklarımı acaip kurutuyor onu artık kullanamıyorum.

avon marka rujları, rimelleri, fondotenleri, allıkları, farları kuzenime verdim bebeğine makyaj yapsın diye Kötü Kazen
annem için bi kaç krem aldım 2. hafta kapağını açmadı
banyo dolabında kaderlerine terk edildiler
yazık verdigim onca paraya
satış temsilciliği yapiyordu bi arkadaşımın ablası
hatır gönül işi diye aldım bin pişmanım şimdi
parfümleri hala duruyor
şirkete getirdim oda parfümü niyetine kullanıyorum :icecream:

avon marka rujları, rimelleri, fondotenleri, allıkları, farları kuzenime verdim bebeğine makyaj yapsın diye Kötü Kazen
annem için bi kaç krem aldım 2. hafta kapağını açmadı
banyo dolabında kaderlerine terk edildiler
yazık verdigim onca paraya
satış temsilciliği yapiyordu bi arkadaşımın ablası
hatır gönül işi diye aldım bin pişmanım şimdi
parfümleri hala duruyor
şirkete getirdim oda parfümü niyetine kullanıyorum :icecream:

Rimelimden,rujuma,el kremimden, parfümüme kadar avoncuyum
çokta memnunum yani:icecream:
sana başka bişe kakalamasınlartatlicadiarzu
Maskeleri de süper ayrıca hanımlaryerimseniben

aynen valla bende çok memnunum
ama kabul etmek gerek bi çok ürünü bi moka yaramaz:icecream:

bu açıklamaları yapmak için kaç para aldınız çabuk söyleyin 2 katını verecem :icecream:

kullanıyor ve temsilciliğinide yapıyorum...çok üründen memnunum....kullanmadan kimseye tavsiye etmiyorum...hergün boyanır oldum bu işe başlayalı:roflol::1rolleyes:

Kremleri çok hoş değil sadece toparlayıcılar felanyerimseniben
bu açıklamaları yapmak için kaç para aldınız çabuk söyleyin 2 katını verecem :icecream:

Adam başı 1.000 ytl aldık 2 katı 2.000 şerden
4.000 yapar hesap numaralarını özelden veriyoz yollamazsan
çıngar çıkartırız ona göre:icecream:

bende yuz kremi amistim hep sivilce yapti, normal gundelik kullanim icim olandandi hemde, katalogdan siparis veriliyordu, katalogdaki ton ile normalde gelen tonun hic bir alakasi olmuyordu mesela, rujlari hicde guzel degil, fondotenleri, iyi kapatmiyor, rimelleri de eh yai, ne yalan soyliyim onca paraya degmez bence,bende bir ara musteri temsilcisiydim biraktim sonradan, dedim kendi kullanmadigim seyi begenmedgimi ne diye satayim yazik degil mi insanlarin parasina

Back