• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rimeli cidden kötü. onun dışında nemlendiricileri de kötü. Pul pul oldu yüzüm nemlendiricisini kullandığımda. bende bıraktım bir daha da elimi sürmedim. Ama parıltılı rujları güzel. Rolon siparişi verdim bakalım nasıl??

:nazar:ben antalyada yaşıyorum denize girerken perfect wear rimel,normal gündefull maskara,rujlu rimellerden kullanıyorum tek kelimeyle harika nemlendirici kullanmadan önce yüzümüzü temizleyip toniklersek 100/100 etki ediyor cilt resmen hava alıyor yüzünüz icin üzüldüm.ben kremlerini kullanıyorum cooook memnunum.ama satın aldıgınız kişileri lütfen sorgulayın haydi hanımlar bilincli tüketici olmaya avon ürünleri bitkisel oldugu için icindeki hangi dogasal bitkiden oluşmuş sorgulayın yaglı/kuru cilt ayrımına dikkat? teşekkür ederima.s.

valla ben hıc sonuç alamadım o yuzden devam etmıyorum. ya ben baska bısey daha sormak ıstıyorum. avonun urunlerınde son kullanım tarıhı yazmıyo. ne kadar suresı var bunların. ben erkek arkadasm ıcın bıseyler almıstım nısan bohcası ıcın de nısana daha cok var. alalı da 1 sene oldu bozulur mu acaba?

canım alt taraflarında 12M 18M gibi yazar 12M 12 ay (month) ok :) ben de bi yerde okmuştum :):)

farkındaysanız ben ürün kötülemedim duyduklarım doğrumu die araştırma yapıodum dedim henüzde gerçekliğine rastlamadım rastladığım konuyudu buraya yansıttım
ama açıkcasını sölemek gerekirsede toniği ni beğenmedim resmen alkol lü

peki mantiken olaya bakarsak bu kadar ürüne bi alana iki hediye vermesini nasıl açıklıcaksınız (bu yargılama deil merakımdan bi soru sadece) ya size bir kuruşluk ürünü 30 kuruşa verip yanında bir sürü hediye verio yada farklı bi sebebi var

:nazar:araştırman cok güzel benim evimde avon ürünleri kullanılır 8yaşındaki kızımdan 41yaşındaki eşime kadar tüketicisiyiz.sizde cildinizi tanıyın hoşlandıgınız ürünleri kullanın ama firmayı karalamayın lütfen ürün egitimine gitmeyen yanlış ürünsatanları kınıyorum.saçımızdan ayagımıza kadar avon ürünleri kullanıyoruz ailece memnunuz kampanyalardanda alacak bütçesi sınırlı müşteriler arkadaşlarıyla birleşip alıyorlar herkes memnun 5çeşit temizleyici ve tonik var avonda her cilde uygun teşekkürlera.s.

:nazar:herkesin şikayetleri farklı olduguna göre vücut derilerimiz farklı ürünlerde de farklılık gercekleşir bu bütün ürünler kötü demek degildir.yorumlara kızan yok ürün egitimine giden bilincli satış temsilcilerinden alış veriş yapmalıyız.a.s.

yorumlaRa kızan ve eleştıreler cok sadece arkadaslar kullandıklarını ve ıse yaramadıklarını yada cıltte farklılık gosterdıklerını dıle getırıyolar ve hıc bısekılde markayı kotulemıylar zaten sadece bıze yaramadı dıyolarr

arkadaşlar bende avonun bir çok ürününü denedim ama beyendiğim işime yarayan ürün sayısı 3 geçmez. açıkçası avonun cilt bakım ürünlerine güvenmediğim içinde hiç almadım ama bir keresinde krem diye sipariş ettiğim ürün losyondan da sulu birşey olarak geldi

Hangi krem olursa olsun her ciltte iyi gelmeye bilir, avondan aldığım bazı kremler iyi gelmedi en son aldığım iyi. genelde doğal ürün kullanmaya çalışıyorum özellikle meyveler

açıkçası ben 8 senedir avon kullanıyorum her türlü malzemem avon...Hiç sorun yaşamadım ama alırken bilinçli olmak lazım her ürüne kapılmamak gerek sizin cildiniz arkadaşınızınki ile aynı olmayacaktır bunu unutmayın.

arkadaşlar sıcağı sıcağına yazayım iki gün önce anormal bi alerjik döküntü yaşadım.. her tarafım kaşında kabardı ve morardı elim yüzüm gözükmüyodu şişlikten. hemen doktora gittim.. dokunucak bişey yiyip içmedim dedim. herhangi bi krem kullanıp kullanmadığımı sordu maalesef avonun kalça ve karın bolgesi için sıkılaştırıcısını kullanıyorum dedim. hemen bırak kremi dedi. ondanmı oldu bilemem ama kabus gibi iki gün yaşadım şimdi kremi kullanmıyorum bakalım noolucak..

ben 5 yıldır kullanıyorumçokda memnunum.doğru ürünü doğru yerde kullanmak lazım

herkesin cildi farklıdır hassasiyetide öyle. Mesela birimizde farklı etki yapar herhangi bir ürünü ozaman ben şikayet ederim ama başka birisinede çok iyi gelebilir bu yüzden avondan çok kullanılan ürünün size uygun olup olmadığına dikkat etmek lazım

ben ben dünya para verdim kampanyalımış bir parfüm alana dieri bedava die biri bitmeden dieri bozuldu ne anladım kampanyadan ben şimdi ama fondeten ve rujlarından memnunum .....

rimelleri çok kötü ..özellikle suya dayanlıklı olan yıka yıka çıkmıyor..özel jellerle temizliyorum yine çıkmıyor..ayrıca roll-on larda bütün badilerimde leke bıraktııı..
şikayetçiyimm

bende kendime aldım göz çevresi kremini şişe bitti ama hiç bir değişiklik yok.boşuna para vermişim.bunu avona yazdımda zaten.

ben de temsilcisiydim ama bıraktım.çünkü okadar şikayet geldiki bütün ürünlerinden çok şaşırdım.parfümleri kalıcı değilmiş;kremleri sattığım bütün kişilerde alerji ve yan etki yaptı;ayrıca duş jellerinin tüylenme yaptığını duydum ben de bıraktım artık yapmıyorum ben de kullandım memnun kalmadım.bir ruj getirttirdim kendime okadar berbat bir kokusu vardıki anlatamam eskimiş tarihi geçmiş olduğu besbelii kullanmadan attım bilgilerinize sunulur avon alman firmasıydı el değiştirdikten sonra kalitesi de düştü bence

Saç dökülme problemim ilk başladığında saç bakım maskesini kullanmıştım ve daha fazla dökülmüştü.Parfümleri güzel, maskesini düzenli kullanmadığım için fayda göremedim.Canlandırıcı kremi de eh işte.

bikere parfümleri çok kalıcı değil şampuanları berbat saçımı kazık gibi yaptı bide kremlerinden midir nedir yüzümde tüylenme oldu ve ondan sonra göz kalemi ve rimeli dışında bi ürününü kullanmadım :tomato:

ben durulanmayan bakım kremı almıstım sacımı doktu ben tek degıl bıkac kısı daha almıstı onlarında saçı dokuldu ondan sonra anladık bu bakım kremınden oldugunu

Ya Bende Bi Cinslik Var Yada Harbiden Iyi ürünler.
çünkü Ben Aldiğim ürünlerden Memnunum.

valla ben parfümünü kullanıyorum treselle die gayet memnunum güsel yani, ama göz kalemleri iğrenç insanın gözlerini bozukmuş gibi yapıyo sürüyorum etrafı sisli görüyıorum. roll-on da iyi, farı fena değil, rujlarıda güzel sayılır. arındırıcı bi sabunu var böle krem gibi o harika etkili yıkar yıkamaz anlıyosunuz zaten değişikliği, maskesi hiç bi işe yaramaz. kremleri de iyi değilrimelini de kullanıyorum oda iyi şimdilik bi yanlışını görmedim :)

şuan arkadaştan kataloğu aldım sipariş vericem.) kullandığım ve memnum kalıp yenisini alacağım bikaç ürünü var..
little black dress vücut kremi
extra firming el kremi ve vücut losyonu
nailwear tırnak cilası
erkek arkadaşıma da parfüm olarak blue rush.)

ama tonik ve yüz için nemlendiricilerini tavsiye etmem bunun için babe nin ve vichy nin ürünlerini önerebilirim gerçekten çok iyi..

Back