• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burda olmayıp almanyadan getiren olsaydı çok memnun kalırdınız ürünleri tanı ondan sonra al ben bütün ürünlerinden memnunum 1-2 ay kullanma ile fayda etmez ömür boyu kullancaksınız

10 yıldır bütün rimellerini kullandım kirpıklerimin hepsi yerınde senin kirpiklerin hasta hele yeni kalkık rimeli süper sen git 1milyoncuların kokmuş cin malı malzemelerini kullan kirpıklerini temizlemeden yatmışsındır ovalamışsındır rimel neyapsın üstelikte hiç biri akmaz her malzemeyı üsülüne göre kullan gör bak kabahatı kendınde ara

sivilcelere kapatıcı stık clersin kullan sırtında sıvılcesı olanlara yeşil clersin vücüd peelingı kullanın duştan sonra vücüd losyonu sürün hıç birşey kalmıyor süper

makyaj ürünleri neysede krem leri bi işe yaramıyo.ne kırışık ne nemlendirici..
ben artık cilt doktoru bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine boş bir krem kavanozuna
bir tüp bepanten krem+bir ampul bepanten+bir ampul E vitamini karıştırdım.
çok ucuza mal oldu ve bol bol sürüyorum.tavsiye ederim...paraları boşa harcamayın...:hooray:

Bakım yapmak gereksiz para harcamak mı? İhtiyacın olanını aldın mı gereksiz para harcamamış olursun.

avon mu evet evet ürünleri çok güzel ben ne yapıyım sen arayacağın yeri bilmemişsin. ben ne yapıyım istesen bilirdin

avonu yerden yere vuruyorlar ama yine mesajların hepsi yayınlanıyor. bence fikir alışverişi yapılmalı...

merhaba arkadaşlar;avonun nar özlü vucut peelingini ve spa serisinden vucut için kil maskesini kullanan memnun kalan yada kalmayan varmı?

her ikisini de kullanıyorum... peeling den çok memnunum, maske ise kullandıktan hemen sonra ferahlık veriyor cilde; başka numarası yok... ; )

arkadaslar ben avon temsılcısıyım...

yazacaklarım sadece avon ıcın gecerlı degıl.. dıkkatınıze!!!

her urun kişiden kişiye farklılık gosterebılır. herkese faydalı olacak dıye bırsey yok bence ılk once numunelerle deneme yapın.. cildinizi tanıyın en basta.. eger cıldınızın yapısını alerjjılerınızı vs vs bılmıyorsanız urunler ılerde gerı donulmıcek zararlar verebılır... temsılcıden yeterlı bılgı alamadıgınız takdırde lutfen o urunu almayın.. eger temsılcı sattıgı urunun daha özellıklerını bılmıyosa ona guvenmeyın..

ve her urunun altında son kullanma veya uretım tarıhı yazar mutlaka bakıp alın...

avona gelınce evet gercekten bazı urunlerı kullanıslı degıl.. ama bazıları harıka. degısebılıyo yanı ama unutulmaması gereken bırsey var kac yıllık fırma.. neyse hoscakalın

her ikisini de kullanıyorum... peeling den çok memnunum, maske ise kullandıktan hemen sonra ferahlık veriyor cilde; başka numarası yok... ; )

teşekkür ederim.konuyu esasında cok alakasız bir yere yzmışım ama yanıtladığın için gerçekten sağol canım.:))))

benım cıldım cok kuru kuru cıltler ıcın olan urunlerını kullandım hıcbır faydasını gormedım ayrıca bazı parfumlerı kalıcı deıl rımelı kotu selulıt kremı cok kotu kokuyor bayattı sankı sampuanları da ıyı deıl

ben yüz kremlerinden temizleme jellerinden falan memnun kalmadım açıkçası...sadece makyaj ürünlerini iyi buluyorum...yani makyaj dışında pek tercih etmiyorum avonu kızlar...sengözlerimebaksanab

evet sana katılıyorum bende şampuanını falan kullandım berbattı ama makyaj malzemeleri gayet güzel

ojesi hayatımda kullandığım en kötü ojeydi derhal çöpe attım

avon eskiden iyiydi bundan 10 yıl evvel mesela. şimdi aynı kalitede olmadığını düşünüyorum. arkadaşımı kırmamak için bir iki ürün aldım aldığıma pek memnun olmadım.

ben kaliteli olduğuna inanmıyorum makyaj mazemelerini katoloktan almak saçma uyucak mı uymayacak mı güzel olacakmı demek ilgimi çekmiyor açıkcası ve artık bayanlar daha bilinçli alalım böyle ürünleri eczahanelerde falan hem çok pahalı olmayan herm de doğal makyaj mazemeleri var öneririm ben artık hem onu kullanıyorum.rüj deyip geçtiğimiz şeyde bile ne kadar kurşun miktarı var ve bu bir süre sonra çıkar ne olur dikkat edin.cilt temizleyici seyleri şampuanları falan da ne bileyim saçma ya ininmıyorum ben o markaya

ben kaliteli olduğuna inanmıyorum makyaj mazemelerini katoloktan almak saçma uyucak mı uymayacak mı güzel olacakmı demek ilgimi çekmiyor açıkcası ve artık bayanlar daha bilinçli alalım böyle ürünleri eczahanelerde falan hem çok pahalı olmayan herm de doğal makyaj mazemeleri var öneririm ben artık hem onu kullanıyorum.rüj deyip geçtiğimiz şeyde bile ne kadar kurşun miktarı var ve bu bir süre sonra çıkar ne olur dikkat edin.cilt temizleyici seyleri şampuanları falan da ne bileyim saçma ya ininmıyorum ben o markaya

:mymeka:satis temsilciligini yapiyorum avonun satis temsilcisi kisilerin mutlaka butun urunlerin orneklerinden tasimalari gerekir ve insanlar o orneklerle alirlar sayet ben oyle yapiyorum
birde urunu bilincsiz kullanirsan begenmezsin ruj surmeden once dudagina ne s ne surmen gerekir biliyomuyum benneyaptımkifondotenin altina yumusatici yada kapatici koymam gerekirmi cildim yaglimi kurumu dustan cikinca vucut losyonunu surmelimiyimCADIARZU bu sorularin ve bir cok sorunun cevabini bilmeniz gerekir

ben mary kay de satiyorum biraz pahali ama yine satisi oluyo hemen hemen aylik bin dolari buluyo :hooray:insanlar bir kullandiklari urunden sonra kendileri karar verirler ve her insanin cildi teni bir degildir :1hug:

ya bende memnun değilim parfümleri hem kalıcı değil hemde kendi kendine akıyo yarısı boşa gidiyo...

Back