Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar;avonun nar özlü vucut peelingini ve spa serisinden vucut için kil maskesini kullanan memnun kalan yada kalmayan varmı?
her ikisini de kullanıyorum... peeling den çok memnunum, maske ise kullandıktan hemen sonra ferahlık veriyor cilde; başka numarası yok... ; )
teşekkür ederim.konuyu esasında cok alakasız bir yere yzmışım ama yanıtladığın için gerçekten sağol canım.:))))
ben kaliteli olduğuna inanmıyorum makyaj mazemelerini katoloktan almak saçma uyucak mı uymayacak mı güzel olacakmı demek ilgimi çekmiyor açıkcası ve artık bayanlar daha bilinçli alalım böyle ürünleri eczahanelerde falan hem çok pahalı olmayan herm de doğal makyaj mazemeleri var öneririm ben artık hem onu kullanıyorum.rüj deyip geçtiğimiz şeyde bile ne kadar kurşun miktarı var ve bu bir süre sonra çıkar ne olur dikkat edin.cilt temizleyici seyleri şampuanları falan da ne bileyim saçma ya ininmıyorum ben o markaya