AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

kızlar In a Blink İki Uçlu Far ve Göz Kalemi renkleri hiç belirgn değil. mesela morlu olanın göz kalemi kahve mi? bide onyx olanın rengi siyah mı?????????

kahvaltı seti müşterimindi açmadım poşetli güzel gibi ama banyo seti harikaaa

ben banyo setini beğenmedim canım bir ara satışımıza hediye veriliyordu kazanmıştım ama kırık gelmişti bende kataloklarla beraber iade ettim soğudum yani şimdi de hiç beğenmiyorum

canım koku için düzelmişti demiştin yanlış hatırlamıyorsam yinemi bozuldu niye böyle olduki :44:

bende raziyenin ev botuna bayıldım çok şirin

Son düzenleme:

döküm tencerem geldi kızlar. bizimkler çok beğendi güzel bişey.
altında home collection yazıo bide I love kitcheen yazıo :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar son katalogta indirimde olan kremsi far nasıl?foto.larda göremedim,alan kullanan var mı?

Kızlar ANEW CLINICAL DERMA-FULL X 3 SERUMU hangi yaş grubu kullanıyor yardımcı olursanız sevinirim..

Ya arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.. Anew serisinin pudrasının methini çok duydum fakat yaşım 20 ve almaya cesaret edemiyorum yaşı küçük olupta bu pudrayı kullananlar var mı?

birde şu k13 syf.63 te olan ideal shade pata krem pudra bunuda öneriyorlar fakat ben şu katalog olayı yüzünden cesaret edemiyorum almaya kullanan bilen varsa bana yardımcı olabilirmi? Kapatıcılığı nasıl? Memnunmusunuz? birde katalogta kremsi duruyor yapısıda böylemi , yoksa pudra gibi toz mu? birde açık tenliyim maske gibi dursun istemiyorum açık tenli olupta kullanan varsa numarasıyla birlikte yazabilirseniz sevinirim..

siparişlerim geldi sonunda kızlar ve işte bu ayki siparişler
eyeliner fırçasını çok sevdim jel eyeliner de gayet iyi ben onu da beğendim renk olarak da güzel
soldan sağa ultra colour rich ruj frostiest mauve, color trend sequin, iced champink,raisin vine. açılmamış olanlar sipariş
farlar mükemmel kızlar bayıldım resmen palet olan glamour eyes bu annemin:)), sağdaki panaromadan glitz and glamour, alttaki de color trend cocoa dreams

güle güle kullan canım ben color trend'in krem farını kaşlarımda kullanıyorum süper oluyor normalde topaklanma yaptığı için gözlerime sürmüyorum ama kaşta süper oluyor tavsiye ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…