AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

evet canım kırık geldi ytgp hediyesi avonun geri göndercem.Şekerli değil canım evet çalkalayıp kullanıyosun

bunlar benm bugün gelen siparşlerm kızlar. tencerem daha gelmemiş. pazartesye gelir anca o. bide kızlar şunu sormak istyorm. banyo köpüğü isteyen müşterlerim oluyo duş jeli yrine. banyo köpüğü de mi aynı işlevi görüo ki :2: artı şu gece çantasının iade olacaından eminim çünkü zinciri çok minik. şemsiye de oldukça çürük çarık bişey...
$Görüntü0669.jpg $Görüntü0672.jpg $Görüntü0671.jpg

Son düzenleme:
bunlar benm bugün gelen siparşlerm kızlar. tencerem daha gelmemiş. pazartesye gelir anca o. bide kızlar şunu sormak istyorm. banyo köpüğü isteyen müşterlerim oluyo duş jeli yrine. banyo köpüğü de mi aynı işlevi görüo ki :2: artı şu gece çantasının iade olacaından eminim çünkü zinciri çok minik. şemsiye de oldukça çürük çarık bişey...
Eki Görüntüle 287341 Eki Görüntüle 287342 Eki Görüntüle 287344

güle güle kullan canım ürünlerini bende geçenlerde bi çanta aldım siyah el çantası kocaman birşeymiş tekrar iade edceğim ama poşeti yok sorun olmaz demi ona benzer bi poşete koydum seninkini poşeti var mı canım ben atmış bulundum:KK5:kabul olur demi daha önce iade yapmadım da korkuyorum:2:

Eki Görüntüle 287341 Eki Görüntüle 287342 Eki Görüntüle 287344

güle güle kullan canım. o gece çantası zaten elde taşınır canım ya takılmaz yani komik olur elde çok şık durur ama:KK16: banyo köpüğü duş jeli yerine geçiyo canım ben hep banyo köpüğü alıyorum müşterilerim de öyle. çok müthiş köpürüyo:KK16:

güle güle kullan canım ürünlerini bende geçenlerde bi çanta aldım siyah el çantası kocaman birşeymiş tekrar iade edceğim ama poşeti yok sorun olmaz demi ona benzer bi poşete koydum seninkini poşeti var mı canım ben atmış bulundum:KK5:kabul olur demi daha önce iade yapmadım da korkuyorum:2:

korkmana lüzum yok canım parfümleri bile kutusuz iade edebiliyosun sorun olmaz sen avon poşetine veya farklı bişeye koy tamamdır alırlar

korkmana lüzum yok canım parfümleri bile kutusuz iade edebiliyosun sorun olmaz sen avon poşetine veya farklı bişeye koy tamamdır alırlar

sağol canım geçenlerdede buradan bi arkadaşta öyle söyledi içimi rahatlattın sağol tatlım:KK54:

Son düzenleme:
Takılarına öldüm bittim yaaaa!!! güle güle kullan hepsini kolyeler tam benim zevkime göre gerçi kolye mi bileklik mi çözemedim hani wish yazzıyo böle 3 lü birinde de at nalı var ya onlara bayııldımm yaaaa güle güle kullan tekrardan hepsi çok güzell :nazar:

kolye canım panaromadan sipariş vermiştim katalog 14de var bende beğendim hepsini :KK54:

aynen canım kataloğdan gördüğümde hoşuma gitmiyo:KK50: basit geliyo ama böyle yüklendiğinde bitiyorum:KK52: tatlım süper duruyorlar harika güle güle kullan baya açılmışsın yine bu ay maşallah:nazar:

aynen canım kataloğdan gördüğümde hoşuma gitmiyo:KK50: basit geliyo ama böyle yüklendiğinde bitiyorum:KK52: tatlım süper duruyorlar harika güle güle kullan baya açılmışsın yine bu ay maşallah:nazar:

dayanamıyorum takı hastası oldum ben biri beni durdursa yok yok durdurmasın ya :KK1:

ben de hiç iade yapmdm cnm blmiorm saolsn arkadş cvplamş olsu :) ama kızlar bu benim fatura bu ay geldiğinde fatura üzerinde karalamalar olmuş ve sadece iki yaprak var iade kısmı yok. :26:

$Resim 005.jpg.jpg $Resim 006.jpg.jpg

selam arkadaşlar ya..şu kahvaltı takımından alan var mı ?
birde seramik banyo seti nasıl bu ürünler kaliteli mi ? aban cevap verirmisiniz ona göre alıcam ? sepetimde bekletiyorum..bu ay baya gecikti siparişim kataloğum gelmedi hala :KK43:

X