AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

biraz bekletçeksin canım maskeyi iyice kuruyunca kendisi atıyor zaten maskenin niye acıttığını anlamadım ama :44:

canım bayağı bekledim ama soyarken bilemiyorum yüzümü çok acıttı burnum yanaklarım kıpkırmızı olmuştu aldığımda iadeleri pek bilmiyodum etmedim de kaldı bi köşede öyle 1 kere kullandım kendisi atmadı hiç bende:KK43:

canım bayağı bekledim ama soyarken bilemiyorum yüzümü çok acıttı burnum yanaklarım kıpkırmızı olmuştu aldığımda iadeleri pek bilmiyodum etmedim de kaldı bi köşede öyle 1 kere kullandım kendisi atmadı hiç bende:KK43:

çok kalın tabaka olarakmı sürdün canım acaba bilmemki belki senin tenin daha hassas ondan olabilirmiki

bende verdim sipariş jel eyelinerden bakalım gelince denicem hemen ama herkes metalik gri olduüunu söylüyo tam siyah değilmiş olsun o da güzeldir bence. güle güle kullan tatlım:21:

Evet canım tam siyah degil
Artı olarak icinde simler var
Ama ben sürümünü begendim
Güzel sürülüyor:KK12:

arkadaşlar k13 syf 73teki spice market takı koleksiyonundan alan var mı bir müşterim set olarak almak istiyor. yeni ürün olduğu için fikrim yok. daha önce de sormuştum kimse almadı mı? :KK55:

arkadaşlar k13 syf 73teki spice market takı koleksiyonundan alan var mı bir müşterim set olarak almak istiyor. yeni ürün olduğu için fikrim yok. daha önce de sormuştum kimse almadı mı? :KK55:

benim bi akrabam aldı bence resimdekinden daha güzel ama yüzük üçlü yani 3 tane tek tek takıyosun resimdeki gibi gözüküyo

ben planet spa maskesini beğenmedim hiç aldım kenarda duruyo öyle yüzümü çok acıttı maskeyi soyarken:KK14:
sake ve pirinçli soyulan maske mi?

ben kullanıyorum oldukça memnunum

cildin hassas olabilir

veya ürünü çok uzun süre bekletmiş olabilirsin.. kesinlikle 20 dk'dan fazla bekletilmemesi lazım..

Merhabalar. Benim aslında Avon ürünleriyle pek aram yoktur ama Jillian Dempsey Kaş Kalemini beğendim. Ben slate rengini aldım, başka kaş kalemlerinden daha kalıcı ve sürmesi çok kolay. Bilmeyeniniz varsa kalemin en alt kısmını çekerseniz kalem traşı çıkıyor. :KK9:
bu jillian dempsey kaş kalemi galiba güzel mi acaba ben de almayı düşünüyorum bi elinize bir de kaşınıza sürüp çekebilir misiniz?

kızlar diğer topiğe de yazmıştım..

ben aromadisiac kokusunu çok çok beğeniyorum özellikle de kış için..

indirime ancak denk getirip almıştım.. parfümü 2 hafta kullandım kokusu bi anda değişti.. o baharat tınıları gitti acaip hafif köselemsi bi koku oldu :KK5: işte duruyodu şişe yani nemli veya aşırı sıcak güneş alan falan bi ortam değil.. benim burnumda mı problem var diye düşündüm ama resmen spreyinin kokusu aynı eskisi gibiydi..

böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda sinir oldum resmen.. iade zamanını da kaçırdım..

Merhabalar. Benim aslında Avon ürünleriyle pek aram yoktur ama Jillian Dempsey Kaş Kalemini beğendim. Ben slate rengini aldım, başka kaş kalemlerinden daha kalıcı ve sürmesi çok kolay. Bilmeyeniniz varsa kalemin en alt kısmını çekerseniz kalem traşı çıkıyor. :KK9:
kardeşime kaş kalemi almıştım.. açık tenli.. glimmerstick brow definer blonde diye geçiyor.. geçen gün bi kaşını diğerinden fazla alınca kullandı.. gayet doğal ve etkili duruyodu.. aradaki fark ortadan kalktı direk.. yeşil gözlü olduğundan kaş kalemi sayesinde gözler de daha çok ön plana çıktı :KK34:

sake ve pirinçli soyulan maske mi?

ben kullanıyorum oldukça memnunum

cildin hassas olabilir

veya ürünü çok uzun süre bekletmiş olabilirsin.. kesinlikle 20 dk'dan fazla bekletilmemesi lazım..

canım hani şu açık pembe rengi soyulan maske içeriğini bilemedim şimdi bakmadım da:)) yok 5-10dk arası bekletmiştim 1 kere kullandım onda da canım çok yanınca sürmedim süresi de geçti iade edemedim daha doğrusu o zamanlar hiç iade etmemiştim tam bilmiyodum ama cildim hassas evet

kardeşime kaş kalemi almıştım.. açık tenli.. glimmerstick brow definer blonde diye geçiyor.. geçen gün bi kaşını diğerinden fazla alınca kullandı.. gayet doğal ve etkili duruyodu.. aradaki fark ortadan kalktı direk.. yeşil gözlü olduğundan kaş kalemi sayesinde gözler de daha çok ön plana çıktı :KK34:

kaş kalemi süper avonun ya ben acayip memnunum slate rengi var bende mükemmel bişey çok doğal duruyo sürmemişssin gibi resmen :KK16::KK16::KK16: indirime girsin bidaha alıcam:21:

kızlar diğer topiğe de yazmıştım..

ben aromadisiac kokusunu çok çok beğeniyorum özellikle de kış için..

indirime ancak denk getirip almıştım.. parfümü 2 hafta kullandım kokusu bi anda değişti.. o baharat tınıları gitti acaip hafif köselemsi bi koku oldu :KK5: işte duruyodu şişe yani nemli veya aşırı sıcak güneş alan falan bi ortam değil.. benim burnumda mı problem var diye düşündüm ama resmen spreyinin kokusu aynı eskisi gibiydi..

böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda sinir oldum resmen.. iade zamanını da kaçırdım..

daha önce kullanmadım aromadisiac canım bişey diyemicem. ama ben parfümleri sıkarken şöyle bi çalkalayıp sıkıyorum alışkanlık olmuş şu ana kadar koku değişimi de olmadı diğer pardümlerimde:44:

X