çok teşekkür ederim şuanda 22 yaşındayım göz çevresi için krem düşünmüyorum bende temsilciyim ama kremleri kullanmaya çekiniyordum artık rahatlıkla kullanabilirim complate balance serisinin toniğini aldım çok memnun kaldım ama krem konusunda onu alsam diye kararsız kaldım çünkü dediğiniz gibi t bölgesi yağlı ama aşırı derecede değil yanaklarımda çok kuru tonikler yada temizleyiciler yüzümü tahriş edebiliyor bende çekiniyorum kremler sivilce yapar diye de korkuyorum tekrardan teşekkür ederim maskaraya da bayıldım bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim:)
o zaman maskara da süpermiş
buarada maskaranın kalıcılığı nasıl? akma bulaşma veya gözlerde kaşıntı derdi oldu mu?
ben makyajımı temizlemeden önce yüzümü ille de bi kere ıslatırım sonra temizlerim. Bunu sürdüğüm gün daha ıslatır ıslatmaz boya göz altıma akmaya başladı. Yani ağlarsanız yağmura denk gelirseniz falan hiç güvenmeyin ama ben ıslatana kadar durdugu yerde durdu. Kendi kendine akmadı. Yanma da yapmadı mesela super extend mascara bende ilk sürdüğüm anda yakma yapmıştı. Dibine kadar girmeden süremem, öyle alışkanlıgım var. Bunu öyle sürdügüm halde yanmadı yani. Bu arada kahverengisini de denedim. O hiç başarılı değil. Onu hiç tavsiye etmiyorum, kahve tonu belli olmadıgı gibi siyahtaki gibi kirpiği giydirebilen kalınlaştırabilen bir boya kalitesi de yok. Navy rengini denemedim ama super extendin navy si gibiyse iyidir heralde. İlk sürüşte fırça çok yabancı geliyor tabii alışmamışız, ama ikincide rahatlıkla sürdüm. Yalnız yine de söylemeden geçemem, mascara sürme konusunda acemi olanlara yönelik bi şey bence. Yani sürememe gibi bi derdiniz yoksa çok daha iyi mascaralar da var, yalan yok şimdi.
çok yakışmış hakikaten, güle güle kullan
Çok teşekkür ederim bilgiler içinmaskaranın kolay temizlenmesi iyiymiş, ben de ıslatarak temizlerim. yanma yakmamasını da beğendim. ama yağmurda veya ağlayınca akacak olması biraz düşündürüyor, biraz sulugözümdür
Aslında Avon Super Shock maskarayı da ben çok beğenirdim ama günün sonuna doğru gözlerimi rahatsız ediyor o maskara, o yüzden bıraktım, belki de eskidiği için de olabilir.. malum içinde bakterilen felan birikiyormuş zaman geçince.. Bir de bunu denesem mi diye düşündüm.
Buarada daha iyisi var derken siz hangisini daha çok beğeniyorsunuz? tabii ki maximum dolgunluk ve hacim açısından
çok yakışmış hakikaten, güle güle kullan
Almistim avin mavi goz kalemi, cok cok guzeldi. Ilk firsatta yine alicam...
Eki Görüntüle 851411 Eki Görüntüle 851412
kızlar ben bu maskarayı çok beğendim biraz topaklanma yapıyor fakat rengi süpeeer.... mor ve yeşil rengini de alacağım.bendeki mavi rengi.arkadaşlarımda çok beğendi
çok yakışmış.gözler ön plana çıkmış, başarılı...
Çok teşekkür ederim bilgiler içinmaskaranın kolay temizlenmesi iyiymiş, ben de ıslatarak temizlerim. yanma yakmamasını da beğendim. ama yağmurda veya ağlayınca akacak olması biraz düşündürüyor, biraz sulugözümdür
Aslında Avon Super Shock maskarayı da ben çok beğenirdim ama günün sonuna doğru gözlerimi rahatsız ediyor o maskara, o yüzden bıraktım, belki de eskidiği için de olabilir.. malum içinde bakterilen felan birikiyormuş zaman geçince.. Bir de bunu denesem mi diye düşündüm.
Buarada daha iyisi var derken siz hangisini daha çok beğeniyorsunuz? tabii ki maximum dolgunluk ve hacim açısından
Eki Görüntüle 851411 Eki Görüntüle 851412
kızlar ben bu maskarayı çok beğendim biraz topaklanma yapıyor fakat rengi süpeeer.... mor ve yeşil rengini de alacağım.bendeki mavi rengi.arkadaşlarımda çok beğendi
teşekkür ederim canım.güneşte çok daha güzel görünüyor.avon süper extend navy rengi var bende bir de,o çok koyu bir mavi siyah gibi duruyor çok yakından incelersen mavi olduğunu anlıyorsun.ama color trend renkli maskaraları süper.yılbasnda indirime girerse mor ve yeşil rengini de almayı düşünüyorum.
Bu kirpik yapısıyla ilgili bi şey bence.. Çünkü ince ve yumuşak yapılı bir kirpikte çok iyi duran bir mascara daha sert yapılı ok ok duran bir kirpikte aynı başarıyı gösteremeyebilir, Ve bence en önemlisi kirpiğin sertliği. Sert kirpikli olanlar plastaik fırçalı ürünlere yönelmeli, ve mutlaka kirpik kıvırıcı kullanmalı, ama daha yumuşak kirpikleri olanlar, kıl fırçalı mascara kullanmalı, bu şekilde seçmek daha kolay olur.. Yine de bi şey söylemek gerekse Super Extend ve Spectra Lash diyebilirim. Ama bir de mascara kullanmayı iyi bilmek diye bir şey var. Bunu yapabilen bana öre 3-5 liralık mascarayla da harikalar yaratabilir. Yüzünü tanımak çok önemli.
Biraz yavaş sürüp, ikinci katı çekmek için de fazla beklemezseniz topaklanma sorunu çözülüyor, bu arada yeşil olanını şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü renkli mascara severler yıllardır saks mavisi mascaraya zaten alışıktır ama bence bi çok marka yeşil mascara konusunda başarılı değildir, bunun yeşili gerçekten çok tatlı ve belirgin, ekstra makyaja hiç gerek yok, hafif göz kalemi hafif allık bir de CT renkli mascara, oldu bitti maşallah..
ay ben de alıcam walla, çok beğendim hehe
al canım kesinlikle tavsiye ediyorum.
kızlar bu avonun flawless sıkıstırılmıs pudrasını kullanan varmıı
ben kullandım gayet güzel yalnız fondötensiz kullanımda cok fazla bi kapatıcılık beklemeyin ama ekeniz kızarıklıgınız falan yoksa fondöten de gereksiz demektir bunun dışında yumuşacık hafif bi pudra. Bi de çok açık renk bi tene sahip değilseniz en açık rengini tercih etmeyin ben cok esmer olmadıgım halde en koyu tonunu aldım tam oldu.Bugday tenliler orta rengi de tercih edebilir.
Merhaba, sizin Avon ürünleriyle ilgili epey tecrübeniz var sanıyorum. Avon Genics hakkında düşünceleriniz neler. müşterilerinizden yorum yapan oldu mu? ben garip bir tecrübe yaşadım. yaşım 37, genics serum numunesini denemiştim, cildimi 1 günde neredeyse 10 yaş gençleştirdi, inanamadım. ama numune 3. gün bitince cildim eski haline dönmekten beter 5 yaş yaşlandı ve sarktı.. anneme de aynısı oldu. sonra cildimi tekrar toparlayana kadar akla karayı seçtim.. siz böyle bir durum yaşayan duydunuz mu? acaba çok mu erken bıraktım? uzun süre kullanımda iyi etkileri kalıcı olurmuydu acaba diye merak ediyorum. ama daha beter olur belki diye korktum açıkçası.. özelden de yazabilirsiniz. şimdiden çooooook teşekkür ederim