AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım

merhaba, benim kişisel tavsiyem t bölgem benim de yağlıdır. çözümü burnumun üstüne özellikle hiç krem nemlendirici bişi sürmemekte buldum. sadece siyah noktalar için Avon'un clearskin toniğini sürüyorum, sadece burnuma ama, yoksa kurutucu bir toniktir. burnuma çok iyi geldi. sonra burnuma hiç krem bişi sürmüyorum, burnuma değdirmeden yüzümün geri kalanını bolca kremlerim. bu şekilde çok rahat ettim yani burun ve alın hariç yüzünün geri kalanı için bir nemlendirici krem seçebilirsin. Burunu işin içine katınca uygun nemlendirici bulmak imkansız oluyor. hatta burun yağlı diye hafif birşey alıyorsun, bu seferde hafif kremler yüzün geri kalanına yetersiz kalıyor... yanaklar ağız çevresi kupkuru kalıyor.. halbuki asıl önemli olan yüzün diğer bölümlerine çok iyi bakmak lazım. asıl yaşlanma belirtileri ağız çevresinde, yanaklarda, göz çevresinde başlıyor, ne kadar kuru kalırsa o kadar cilt yıpranıyor. iyi nemlendirmek lazım. ben çözümü böyle buldum, tavsiye ederim

o zaman maskara da süpermiş
buarada maskaranın kalıcılığı nasıl? akma bulaşma veya gözlerde kaşıntı derdi oldu mu?

ben makyajımı temizlemeden önce yüzümü ille de bi kere ıslatırım sonra temizlerim. Bunu sürdüğüm gün daha ıslatır ıslatmaz boya göz altıma akmaya başladı. Yani ağlarsanız yağmura denk gelirseniz falan hiç güvenmeyin ama ben ıslatana kadar durdugu yerde durdu. Kendi kendine akmadı. Yanma da yapmadı mesela super extend mascara bende ilk sürdüğüm anda yakma yapmıştı. Dibine kadar girmeden süremem, öyle alışkanlıgım var. Bunu öyle sürdügüm halde yanmadı yani. Bu arada kahverengisini de denedim. O hiç başarılı değil. Onu hiç tavsiye etmiyorum, kahve tonu belli olmadıgı gibi siyahtaki gibi kirpiği giydirebilen kalınlaştırabilen bir boya kalitesi de yok. Navy rengini denemedim ama super extendin navy si gibiyse iyidir heralde. İlk sürüşte fırça çok yabancı geliyor tabii alışmamışız, ama ikincide rahatlıkla sürdüm. Yalnız yine de söylemeden geçemem, mascara sürme konusunda acemi olanlara yönelik bi şey bence. Yani sürememe gibi bi derdiniz yoksa çok daha iyi mascaralar da var, yalan yok şimdi.

kızlar ben bu maskarayı çok beğendim biraz topaklanma yapıyor fakat rengi süpeeer.... mor ve yeşil rengini de alacağım.bendeki mavi rengi.arkadaşlarımda çok beğendi

Çok teşekkür ederim bilgiler için maskaranın kolay temizlenmesi iyiymiş, ben de ıslatarak temizlerim. yanma yakmamasını da beğendim. ama yağmurda veya ağlayınca akacak olması biraz düşündürüyor, biraz sulugözümdür
Aslında Avon Super Shock maskarayı da ben çok beğenirdim ama günün sonuna doğru gözlerimi rahatsız ediyor o maskara, o yüzden bıraktım, belki de eskidiği için de olabilir.. malum içinde bakterilen felan birikiyormuş zaman geçince.. Bir de bunu denesem mi diye düşündüm.
Buarada daha iyisi var derken siz hangisini daha çok beğeniyorsunuz? tabii ki maximum dolgunluk ve hacim açısından

Maskarayi bebe sampuaniyla yikiyorum ben, cok kolay temizleniyor ve cok fazla kimyasal madde icermiyor bebe sampuanlari...

çok yakışmış hakikaten, güle güle kullan

teşekkür ederim canım.güneşte çok daha güzel görünüyor.avon süper extend navy rengi var bende bir de,o çok koyu bir mavi siyah gibi duruyor çok yakından incelersen mavi olduğunu anlıyorsun.ama color trend renkli maskaraları süper.yılbasnda indirime girerse mor ve yeşil rengini de almayı düşünüyorum.

Bu kirpik yapısıyla ilgili bi şey bence.. Çünkü ince ve yumuşak yapılı bir kirpikte çok iyi duran bir mascara daha sert yapılı ok ok duran bir kirpikte aynı başarıyı gösteremeyebilir, Ve bence en önemlisi kirpiğin sertliği. Sert kirpikli olanlar plastaik fırçalı ürünlere yönelmeli, ve mutlaka kirpik kıvırıcı kullanmalı, ama daha yumuşak kirpikleri olanlar, kıl fırçalı mascara kullanmalı, bu şekilde seçmek daha kolay olur.. Yine de bi şey söylemek gerekse Super Extend ve Spectra Lash diyebilirim. Ama bir de mascara kullanmayı iyi bilmek diye bir şey var. Bunu yapabilen bana öre 3-5 liralık mascarayla da harikalar yaratabilir. Yüzünü tanımak çok önemli.

Biraz yavaş sürüp, ikinci katı çekmek için de fazla beklemezseniz topaklanma sorunu çözülüyor, bu arada yeşil olanını şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü renkli mascara severler yıllardır saks mavisi mascaraya zaten alışıktır ama bence bi çok marka yeşil mascara konusunda başarılı değildir, bunun yeşili gerçekten çok tatlı ve belirgin, ekstra makyaja hiç gerek yok, hafif göz kalemi hafif allık bir de CT renkli mascara, oldu bitti maşallah..

ay ben de alıcam walla, çok beğendim hehe

Çok teşekkürler bilgi içinn
color trende de hangi rengi alsam diye düşünüyordum, karar verilmiştir o zaman yeşille başlıyorum, çok sağol yeniden, ellerin dert görmesin

kızlar bu avonun flawless sıkıstırılmıs pudrasını kullanan varmıı

ben kullandım gayet güzel yalnız fondötensiz kullanımda cok fazla bi kapatıcılık beklemeyin ama ekeniz kızarıklıgınız falan yoksa fondöten de gereksiz demektir bunun dışında yumuşacık hafif bi pudra. Bi de çok açık renk bi tene sahip değilseniz en açık rengini tercih etmeyin ben cok esmer olmadıgım halde en koyu tonunu aldım tam oldu.Bugday tenliler orta rengi de tercih edebilir.

Merhaba, sizin Avon ürünleriyle ilgili epey tecrübeniz var sanıyorum. Avon Genics hakkında düşünceleriniz neler. müşterilerinizden yorum yapan oldu mu? ben garip bir tecrübe yaşadım. yaşım 37, genics serum numunesini denemiştim, cildimi 1 günde neredeyse 10 yaş gençleştirdi, inanamadım. ama numune 3. gün bitince cildim eski haline dönmekten beter 5 yaş yaşlandı ve sarktı.. anneme de aynısı oldu. sonra cildimi tekrar toparlayana kadar akla karayı seçtim.. siz böyle bir durum yaşayan duydunuz mu? acaba çok mu erken bıraktım? uzun süre kullanımda iyi etkileri kalıcı olurmuydu acaba diye merak ediyorum. ama daha beter olur belki diye korktum açıkçası.. özelden de yazabilirsiniz. şimdiden çooooook teşekkür ederim

ANEW GENICS SERUM

Öncelikle bu ürünün kullanım şeklinin yaşlanma karşıtı diğer nemlendiricilerle birlikte olması gerektiğini belirtelim. Sabah ve akşam temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine uygulandıktan sonra uygun gördüğünüz yaşlanma karşıtı gece ya da gündüz nemlendiriciniz kullanınız. Bu diğer ürünler Genics bakım kremi + göz kremi ikilisi de olabilir, beğendiğiniz başka bir avon anew gece kr + gündüz kr + göz kr üçlüsü de olabilir, yaşlanma karşıtı başka kremler de olabilir.

Gelelim yaşadığınız problemin sebebine.. Biraz detaylı anlatacağım.. Bu bilgiyi de kolay kolay her yerde bulamazsınız .. Bahsettiğiniz ürün ciltteki kolajen ve hyaluronik asit miktarını arttırmak üzere geliştirilmiştir. Hyaluronikasit yaşayan her organizmada mevcuttur. İnsan eklemlerinin içinde bulunan ve onun kayganlığını sağlayan özel bir proteindir.Aynı zamanda vücuttaki lifler ve tendonlar gibi bağlayıcı dokularda da bulunur. Zaman içinde bu asit biyolojik olarak azalır ve cilt sıkılığı kaybolur, kırışıklıklar ortaya cıkar. Bu belirtilerle savaşmak üzere hyaluronik asitin yenilenmesi fikri keşfedilmiştir. Bu yenilenme işlemi enjeksiyon ya da bir takım markaların ürettiği bu tip serumlar yoluyla sağlanabilir. Fakat maalesef enjeksiyon yoluyla da olsa bu tip kozmetik ürünler vasıtasıyla da olsa bu asit durağan değildir. Kısacası ; belli aralıklarla enjekte edilmedikçe ya da kullandığınız kozmetik ürünü düzenli kullanmadıkça etkisini bir süre sonra yitirir. Gelgelelim müthiş faydalı ve son derece başarılı sonuçlar ortaya çıkaran bir şeydir. Bu asitin artması neticesinde cilt dıştan içe değil içten dışa nemlenir. Çok çabuk etki gösterebilmesinin de bir sebebi var. Bu asit dokuda düz zincirler halindedir. Sadece bir günde parçalanabilir. Dudak dolgunlaştıran, kaz ayağını dolduran, göz çevresini hızlıca düzeltebilen vs. krem ya da serumların tümünde bu teknoloji kullanılmaktadır.

Sonuç olarak; düzenli kullanım şarttır, düzenli kullanamayacaksanız hiç başlamayınız. Sadece Avon genics için konuşmuyorum, bu asidi artırmaya yönelik tüm ürünler için bu geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…