Avon today kullanan var mı?

bende 1 sise kullandim /// ilk basta cok begendim sisenin sonlarina dooru SIKILDIM

bi ara bende kullanmıştım.. ama sonra değiştirdim .bence almaya değer bi parfüm.zamanında 2 kutu birden almıştım.vücut losyonuyla beraber daha bi kalıcı oluyo..avonun en iyi parfümleri arasında bence

ben tomorrowu daha çok beğeniyorum.etrafımda insanlar varken sıkınca herkes bu koku ne harika diye soruyo christian lacroix rouge'u da beğenen çok ama bana hacı kokusu gibi geliyo.bilemedim tester'ına bi bak derim.

avon'un parfümleri pek kalıcı olarak bilinmez ama today gerçekten sıktığım anda odanın içine kokusu sindi, bileklerime de sıktım kokusu artık buram buram rahatsız etmeye başladı o kadar yoğun kokuyordu..duştan sonra bile kokuyor tatlım ya biraz fazla kalıcı olmuş tek fıs bütün hafta yetiyor bana mis gibi çiçek kokusu tam yazlık..

Bir yakınım kullanıyordu. Kalıcı bir kokusu var. Hoş. Bayıcı bir koku değil yani.

ben de bu katalog döneminde sipariş ettim, güzel şeyler duydum hakkında gelince göreceğiz bakalım

Tomorrow'u annem kullanmıştı. Çok kalıcı ama ağır bir koku. Ben seriden en çok Always'ı beğenmiştim... Today'a şimdi baktım. 4-6 saat kalıcıymış. Portakal çiçeği, sümbülteber, frezya, kaktüs... notaları. En çok Today beğenilmiş.

today' e hastayım çok orjinal bir koku bence... ilk bi arkdaşta hissetmiştim bu kokuyu resmen aşık olmuştum... şuan kulllandıgım bitsin today'i alıcam sanırım ( buna da şu an karar verdim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…