• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon today kullanan var mı?

bende 1 sise kullandim /// ilk basta cok begendim sisenin sonlarina dooru SIKILDIM

bi ara bende kullanmıştım.. ama sonra değiştirdim .bence almaya değer bi parfüm.zamanında 2 kutu birden almıştım.vücut losyonuyla beraber daha bi kalıcı oluyo..avonun en iyi parfümleri arasında bence

ben tomorrowu daha çok beğeniyorum.etrafımda insanlar varken sıkınca herkes bu koku ne harika diye soruyo:D christian lacroix rouge'u da beğenen çok ama bana hacı kokusu gibi geliyo.bilemedim:D tester'ına bi bak derim.

avon'un parfümleri pek kalıcı olarak bilinmez ama today gerçekten sıktığım anda odanın içine kokusu sindi, bileklerime de sıktım kokusu artık buram buram rahatsız etmeye başladı o kadar yoğun kokuyordu..duştan sonra bile kokuyor tatlım ya biraz fazla kalıcı olmuş tek fıs bütün hafta yetiyor bana mis gibi çiçek kokusu tam yazlık..:16:

Bir yakınım kullanıyordu. Kalıcı bir kokusu var. Hoş. Bayıcı bir koku değil yani.

ben de bu katalog döneminde sipariş ettim, güzel şeyler duydum hakkında gelince göreceğiz bakalım:31:

Tomorrow'u annem kullanmıştı. Çok kalıcı ama ağır bir koku. Ben seriden en çok Always'ı beğenmiştim... Today'a şimdi baktım. 4-6 saat kalıcıymış. Portakal çiçeği, sümbülteber, frezya, kaktüs... notaları. En çok Today beğenilmiş.

today' e hastayım çok orjinal bir koku bence... ilk bi arkdaşta hissetmiştim bu kokuyu resmen aşık olmuştum... şuan kulllandıgım bitsin today'i alıcam sanırım ( buna da şu an karar verdim ) :12::12::12::12:

Back