AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ama kızlar bende 150 küsür spriş girdim 15 gün süre verdiler :S

Ödemeni nasıl yapıyorsun canım otomatik ödeme talimatı ilemi. yada iaden olmştr, belkide stokta kalmayan ürünler vardır.Eline geçen ödenecek fatura tutarı 150 üstümü peki. ?

Ayy ne kadar güzel inş. fırınıda alırsın :) Bende cuma günü giricem süpürgeye ulaşıcam. diğerleri mümkün değil.Ama yılbaşı katalogu gerçekten çok güzeldi.

Şansımada hep hediye verilen günlerde sipariş girşi yaptım ekmk kızrtma mak. geldi gerçktn güzel.

vlla ilk spraşim cahilimde azcuk pttden ödicemben galiba ya öyle düşünüyorum

tatlım eger ki bi iş bankası hesabı açtırır otomatik ödeme talimatı verir isen bu faturanda 150 lirayı geçer ise 1 ay 150 lira altı olur ise 15 gün ödeme süresi veriorlar ..

yaaa offffffffffffffffffffff mikrodalgaya 500 tl kaldı almak istiyorummmmmmm

cerenim numuneler genelde bayat oluyor bana bir ruj numunesi geldi valla resmen mazot kokuyordu genelde anewin numuneleri bayat oluyor nedense ondan yanmıştır gözün yoksa bende kullanıyorum göz üstünede sürüyorum yakmıyor perfect fondoteni sormuşsun süper bir kapatıcılığı var en iyi renk shell açık buğday tenlilere uygun oluyor bende ıvoryde var ama o çok açık olur çünkü perfect serisinin renkleri diğerlerine göre açık duruyor birde bu fondoten çok uzun süre akmıyor dayanıkılı ama ben yazın kullanıyorum bu ürünü. yani anew fondoten ve perfect fondotenin ikiside çok güzel

Son düzenleme:
cerenim sana özelden bir link attım sanırım burda yasak çünkü.bahsettiğim fondotenler bunlar bir bak canım

kızlar bir konu açacağım herkes bir kaç avon ürününün fotoğrafını koyup altına özelliklerini yazsn ama onun haricinde yorum yapılıp sohbet edilmesin diyorum sadece ürün tanıtımı yapılsın mesela pur blanca edt 50ml çiçeksi kokular falan filan şeklinde katalogta yazan özellikleri yazın fotoğrfnıda netten falan bulup yükleyelim okeymisnz uzmana bildrip açacağımda

ben varım tatlım ama sanırım foto ekleyem,yorum ama elimden gelen yardımı yaparım.

cerenim sana özelden bir link attım sanırım burda yasak çünkü.bahsettiğim fondotenler bunlar bir bak canım

mavisim max factor üçü bir arada olan fondotenini denedinmi hiç ben bir zamanlar kullanmıştım eminim beğenirsin cildi kusursuz yapıyor ama bana göre günlük fondoten deyil fiyatı bayağı yüksekti sanırım

canım bence çok güzel olur. bende geçenlerde bunu düşünmüştüm. çünkü hep resimleri topice yüklüyoruz ama sayfalar arasında kayboluyo diyodum şöyle ayrı bi topic açsak çok iyi olur diye düşünmüştüm canım

bu arada yeni topiciğimiz hayırlı olsun
kızlar size bi müjde vereyim hamileyimmmm:)))
belkş hatırlayanlarınız vardır. ikinci bebğimizi düşünüyoruz diyodum. dün öğrendim hamile olduğumu inşallah sağ salim kucağıma alırım hayırlısıyla:)))

canım yaşımız gelmiş 42 ye bu zamana kadar sürdük pek birşeyolmadı bundan sonrası bilemem ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…