ama kızlar bende 150 küsür spriş girdim 15 gün süre verdiler :S
ben bu k14 de coştım 160 küsür kaldı tost makinasında ulaşmama
cuma günü rımel hediyesi günü o zmn grcem 400 küsürlük 3.siparişimi süpürge ve 2 rımel eşantiyon
sonrada geri kalanı toplarımda tostuda alırım inş fırınada alsam fene olmaz
tatlım iş bankası otomatik ödeme talimatı ile mi ödüyorsun faturalarını ??
vlla ilk spraşimcahilimde azcuk pttden ödicemben galiba ya öyle düşünüyorum
Ödemeni nasıl yapıyorsun canım otomatik ödeme talimatı ilemi. yada iaden olmştr, belkide stokta kalmayan ürünler vardır.Eline geçen ödenecek fatura tutarı 150 üstümü peki. ?
tatlım eger ki bi iş bankası hesabı açtırır otomatik ödeme talimatı verir isen bu faturanda 150 lirayı geçer ise 1 ay 150 lira altı olur ise 15 gün ödeme süresi veriorlar ..
şuan maybelline rimelini kullanıyorum fondötenini daha bitmeden alıyordum avondan tüm fondötenleri denedim maybelline gibi değil kapatmıyor[/QUOTE
o zaman şu köpük olanından bir deneyim bende oda 30lu bişeydi ama tam hatırlamıyorum fiyatını:44:ama rengini nasıl belirlicemki açıkmı koyumu renkleri canım?
mavişciğim az önce geldi kolim ben daha önce maybelline fudralı fondötenini kullanıyordum baya dayanıklıydı dedim bu föndeten buna benzer birşey heralde numunesini alayım anevin numunesini almıştım sell ile ivory iyi güzel fakat benim gözlerime dokunde burda ebruda aynı şeyden şikayet etmişti anevin kapatıvılıgı iyide gözümün altında üstünde kullanamıyorum yanma yapıyor dedim bu fondöteni deneyeyim iki lira heralde numunesi daha büyüktür dedim aynı anevinki kadar gözümün altına sürdüm anevin ivorysi o kadar açık değil yani tam kaptıcılığını anlayamadım koyusunu almayı düşünüyorum
vlla ilk spraşimcahilimde azcuk pttden ödicemben galiba ya öyle düşünüyorum
yaaa offffffffffffffffffffff mikrodalgaya 500 tl kaldı almak istiyorummmmmmm
kızlar bir konu açacağım herkes bir kaç avon ürününün fotoğrafını koyup altına özelliklerini yazsn ama onun haricinde yorum yapılıp sohbet edilmesin diyorum sadece ürün tanıtımı yapılsın mesela pur blanca edt 50ml çiçeksi kokular falan filan şeklinde katalogta yazan özellikleri yazın fotoğrfnıda netten falan bulup yükleyelim okeymisnz uzmana bildrip açacağımda
cerenim sana özelden bir link attım sanırım burda yasak çünkü.bahsettiğim fondotenler bunlar bir bak canım
gözünün altına fondoten sürme cnm çok zararlı..
canım ben kullanıyorum göz altınada üstünede kullanıyorum da anev mümkün değil yakıyor gözlerimi
göz altı en ince deridir biliousnkii ve çok hassastır.fondoten gibi agır bi kozmetik ürününü gözaltına sürmen iii cesaret valla.ama çok zararlı cnm
kızlar bir konu açacağım herkes bir kaç avon ürününün fotoğrafını koyup altına özelliklerini yazsn ama onun haricinde yorum yapılıp sohbet edilmesin diyorum sadece ürün tanıtımı yapılsın mesela pur blanca edt 50ml çiçeksi kokular falan filan şeklinde katalogta yazan özellikleri yazın fotoğrfnıda netten falan bulup yükleyelim okeymisnz uzmana bildrip açacağımda