ee ne yapsın kızcağız o kadar para verip alacağına 20 tane ruju bittikçe kullanacaktır canımöğrencilere ne yapsa mübahtır ya yazık harçlıklarıyla alıyolardır şimdi onlar biz kadınlar yokmuyuz 7 den 70 e kozmetik delisiyiz aç kalırız ama süslenmeden edemeyiz ha
kızlar şuan sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmmaz önce k 14 den 3. sipaarişlerim geldii iyi hoşşş koliyi bi açtımmm bütün ürünlerr yapışş yapıışşşş şampuanın birinin kapağı kırılmış ve bütün koliyi mahvetmişşşş yaa sinirimden ağlıcam nerdeyse bi hışımlaa avo9na mail attımm balık istifi yapıyosunuz kolileri diyee naapcam ben şimdi yaa zaman kaybımamı yanıyım bütün ürünlerimin mahvolduğuna mıı valla avondan arasınlar dicemm bu ürünleri göndermiiyorum parasınıda ödemiyorum hadi uğraşın diyeee çoook sinirliyim çokk avonun yaptığı iş işteee:120:
Eki Görüntüle 115062 Eki Görüntüle 115061
Umarım olmuştur görüntüler kötü çıktı ama idare edn pek beceremedim
çok hoş duruyor ama keşke bileğinde görseydik o şekilde resim çekseydin cnm hem bilekte büyük mü küçük mü duruyor fikir olurdu.
mrb arkadaşlar topik hayırlı olsun
sorum olacaktı arkadaşlar anewden fondoten almıştım naturel beije şimdide onun fondotenini almak istiyorum anew den ama ffondotenden bi ton koyu mu almak lazım biton açık mı almak lazım yoksa aynı reng mi olması gerekiyor hiç pudra kullanmadım bilemedim o yüzden bide kataloğa bakıp cevap verirmisiniz lütfen rica etsem az sonra sipariş vericem
kızlar bir şey sorcğm k1 de ki syfa 18 de ki rimellerden hangisini önerirsiniz
kızlar bir şey sorcğm k1 de ki syfa 18 de ki rimellerden hangisini önerirsiniz
tamam canım akıl ettiğin iyi oldu indirime girsin birde onu deneyelimben geçen gün arabian glowun 4lü krem farları varya onun altın rengi olanından geçen yaz almıştım.ondaki en açık renk tam aydınlatıcı havasında beyazla krem arası doğal bir renk birazda parlak krembazlı olmasıda avantaj tabi:)bende tuttum onu göz altıma aydınlatıcı gibi çok hafif sürdüm valla oldu eee ne demişler demokraside çareler tükenmez şimdilik çok lazım olursa idare edebilirim öyle en azından anew indirime girene kadar
bu şimdi sölenir kız:) o krem farlara baktım baktım baktımm okdar düşündüm alsammı die özelliklede kahve tonunu soora krem far die vazgeçtmmm :)şimdi içime oturdu ama :)görüonmu kaçırdm:))
bişe sorcm hatunlarr sizee:benm sipariş faturalanmamış stoksuzluk sebeyle,,ama cari hesaba hemen ödenecek tutarı koymuşlarr ne iş buu:) su kurnazı avonnn:)
valla fıstığım ben bilemezdimki böyle bişey aradığını:44:hem sanırım artık kalkıyor bu ürün indirim broşüründede yok demekki bitmiş artık.neyse benzerbişeyler çıkar sıkma sen tatlı canını
bebişim bide kalktımı bu ürün şimdii :) ayyy yanayım ben yanayım:)amann bu soğukta şimdi dısarı çık hafif sedefli bej pembe arası far araa::)ne kadar begenilen üürn varsa avon kaldıor zatii:)
valla öyle canım ya k14 panaromadaki listede bunlarda vardı malesefevet ya niye böle yapıyor bunlar:44:bu arada bişey soracam bu ikili göz farları ve kalem,ruj ve parlatıcı birarada rujlar nasıl?onlarda kalkıyomuşda indirim broşüründe var ya iyiyse hepsinden birer tane alayım diyorum