AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yeni topiğimiz hayırı olsun saat mükemmel qörünüorrr kelepce qibii... :26:

aynen öyle tatlım valla

bendede olmuştu 1 ltrelik banyo köpüğü akmıştı saatlerce yıkamayla uğraştm ürünleri yıkanmaya kutuları sil sil öldüm çok sinirlenmiştm avonu arayıp şikayetimi belirtmiştm dedi ki bana biz sürekli temsilcilermze kargonuz geldiğinde görevli kapıdayken açın bakın akmış hasarlı varsa teslim almayın kutuyu zararı kargo karşılıo o zaman ama temsilcilermz bunu yapmıo sonra mecburen iade ediolar ve diğer ürünler içinde sürekli şikayet ediolar demişti

çok hoş duruyor ama keşke bileğinde görseydik o şekilde resim çekseydin cnm hem bilekte büyük mü küçük mü duruyor fikir olurdu.

bileğime çok büyük geldi tatlım çok çirkin oldu .. düşüyor bileğimden o yüzden hiç koymadım resmini alacgınız varsada almazsınız:)

mrb arkadaşlar topik hayırlı olsun
sorum olacaktı arkadaşlar anewden fondoten almıştım naturel beije şimdide onun fondotenini almak istiyorum anew den ama ffondotenden bi ton koyu mu almak lazım biton açık mı almak lazım yoksa aynı reng mi olması gerekiyor hiç pudra kullanmadım bilemedim o yüzden bide kataloğa bakıp cevap verirmisiniz lütfen rica etsem az sonra sipariş vericem

bir ton açık cnm çünkü fondötenler açıldıktan bir süre sonra koyulaşıo zaten koyu olunca çok çirkin duruo

bu şimdi sölenir kız:) o krem farlara baktım baktım baktımm okdar düşündüm alsammı die özelliklede kahve tonunu soora krem far die vazgeçtmmm :)şimdi içime oturdu ama :)görüonmu kaçırdm:))

bişe sorcm hatunlarr sizee:benm sipariş faturalanmamış stoksuzluk sebeyle,,ama cari hesaba hemen ödenecek tutarı koymuşlarr ne iş buu:) su kurnazı avonnn:)

valla fıstığım ben bilemezdimki böyle bişey aradığını:44:hem sanırım artık kalkıyor bu ürün indirim broşüründede yok demekki bitmiş artık.neyse benzerbişeyler çıkar sıkma sen tatlı canını

bebişim bide kalktımı bu ürün şimdii :) ayyy yanayım ben yanayım:)amann bu soğukta şimdi dısarı çık hafif sedefli bej pembe arası far araa::)ne kadar begenilen üürn varsa avon kaldıor zatii:)

bilenn yomidurrr sorumuu??:)
bişe sorcm hatunlarr sizee:benm sipariş faturalanmamış stoksuzluk sebeyle,,ama cari hesaba hemen ödenecek tutarı koymuşlarr ne iş buu:) su kurnazı avonnn:)

bebişim bide kalktımı bu ürün şimdii :) ayyy yanayım ben yanayım:)amann bu soğukta şimdi dısarı çık hafif sedefli bej pembe arası far araa::)ne kadar begenilen üürn varsa avon kaldıor zatii:)

valla öyle canım ya k14 panaromadaki listede bunlarda vardı malesefevet ya niye böle yapıyor bunlar:44:bu arada bişey soracam bu ikili göz farları ve kalem,ruj ve parlatıcı birarada rujlar nasıl?onlarda kalkıyomuşda indirim broşüründe var ya iyiyse hepsinden birer tane alayım diyorum

kızlar perfectwear uzun süre kalıcı likit fondötenin numunesi ivory istemiştim . çok açık rengi, onun bir ton koyusu, hangisi sizce bilen varmı?

iikili göz farlarını ben begenmedim toz toz oluo bide rengini zor verior.bence alma!!
hangi kalem??
hangi ruj ve parlatıcı birarada??
anlayamadım bnları cnm??
k1 in indrm broşrndemi var bu deiklerin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…