AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar perfectwear uzun süre kalıcı likit fondötenin numunesi ivory istemiştim . çok açık rengi, onun bir ton koyusu, hangisi sizce bilen varmı?

shell genellikle 2 numara oluyor canım yani ivorynin bir sonrakinasıl fondoten beğendinmi?rengi dışında kapatıcılığı yada ciltle uyumu falan iyimi?

aslında golden lady bu fondoteni kullanıyor kalıcılığı ve kapatıcılığı çok iyi diyordu hatırladığım kadarıyla.renkler konusundada eminim seni aydınlatacaktır tatlım

kızlar perfectwear uzun süre kalıcı likit fondötenin numunesi ivory istemiştim . çok açık rengi, onun bir ton koyusu, hangisi sizce bilen varmı?

shell olabilir...
ama açık bugday tenliysen natural beige de olabilir
artıııı avonun en iiii fondotenii..anew den soora tabiii:)

Son düzenleme:

hııı tmm tmm şu rujlardan bahsediosun..
almadım ama frozen rose renginin swatchını görmiştm hoşş bi pembe ama ışıltılı değil mat duruor.kalkmasaydı bende alırıdm:)
2 li göz farı bence alma gzll değill..

mavişciğim az önce geldi kolim ben daha önce maybelline fudralı fondötenini kullanıyordum baya dayanıklıydı dedim bu föndeten buna benzer birşey heralde numunesini alayım anevin numunesini almıştım sell ile ivory iyi güzel fakat benim gözlerime dokunde burda ebruda aynı şeyden şikayet etmişti anevin kapatıvılıgı iyide gözümün altında üstünde kullanamıyorum yanma yapıyor dedim bu fondöteni deneyeyim iki lira heralde numunesi daha büyüktür dedim aynı anevinki kadar gözümün altına sürdüm anevin ivorysi o kadar açık değil yani tam kaptıcılığını anlayamadım koyusunu almayı düşünüyorum

tamam tatlım teşekkürler

anladım canım anew bende almıştım ama banada iyi gelmedi iade gönderdim.şimdi araştırıyorum bakalım.geçen gün bir yazı okudum nette.başlık olarak en iyi 5 fondoten yazıyordu dikkatimi çekti.maybeline in iki fondoteni vardı biri likit diğeri köpükmüş fiyatlarıda çok uygun özellikle sıvı olan 14 tl gibi bişeydi.sen memnunmusun o markadan ben rimellerinin methini çok duymuştum şimdide fondoteninin.aslında netten almayı düşünüyorum ama rengine nasıl karar verecem bilemedim:44:

bilenn yomidurrr sorumuu??:)
bişe sorcm hatunlarr sizee:benm sipariş faturalanmamış stoksuzluk sebeyle,,ama cari hesaba hemen ödenecek tutarı koymuşlarr ne iş buu:) su kurnazı avonnn:)

faturalanmış canım sipariş otomatk faturalandığı için sipariş takibinde hemen görünmüo ama cari hesaba ve ödeme sayfasına geçtyse o fiyat üzernden faturalanmış demektr

şuan maybelline rimelini kullanıyorum fondötenini daha bitmeden alıyordum avondan tüm fondötenleri denedim maybelline gibi değil kapatmıyor

ben bu k14 de coştım 160 küsür kaldı tost makinasında ulaşmama
cuma günü rımel hediyesi günü o zmn grcem 400 küsürlük 3.siparişimi süpürge ve 2 rımel eşantiyon
sonrada geri kalanı toplarımda tostuda alırım inş fırınada alsam fene olmaz

gözünün altına fondoten sürme cnm çok zararlı..
faturalanmış canım sipariş otomatk faturalandığı için sipariş takibinde hemen görünmüo ama cari hesaba ve ödeme sayfasına geçtyse o fiyat üzernden faturalanmış demektr
ilkşahcım saol tatlım..
bende genelde faturlandıgnda hemen kargo yazardıı şimdi ürün beklenio yazıorrr

iyi akşamlar kızlar...
bugün geldi siparişlerim..
iki sorum olucak sizlere..
ilki faturamın vade tarihi 1 ay
her zaman 15 gün oluyordu,acaba bir yanlışlıkmı var?
ikincisi sipariş etmediğim halde gece kremi gelmiş,ama faturamdada gözükmüyor,gün hediyeside değil..anlamadım gitti

egerki otomatik ödeme talimatı ise ve siparişin 150 yi geçti ise 1 ay süre verirler normal.. gece kremide bu 3 kampanyan olmalı 180 üstü siparişe hediye tatlım ..

Canım 150TL üzeri sipariş vermişindir o yüzden vaden 1 aya çıkar.
150 TL altına 15 gün vade verilir.
Gece kremide YTGP (yeni temsilci geliştirme programının hediyesidir) 180 TL yi geçmiştir muhtemelen siparişlerin.

Eğer önümüzdeki ayda 200 TL ye ulaşırsan soft musk parfüm hediyen olur.:87:

canım senin dediğin .(14 ) olandanda aldım o çok ince kapatmıyor onu tavsiye etmem başkasına verdim

ama kızlar bende 150 küsür spriş girdim 15 gün süre verdiler :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…