kızlar perfectwear uzun süre kalıcı likit fondötenin numunesi ivory istemiştim . çok açık rengi, onun bir ton koyusu, hangisi sizce bilen varmı?
kızlar bir şey sorcğm k1 de ki syfa 18 de ki rimellerden hangisini önerirsiniz
kızlar perfectwear uzun süre kalıcı likit fondötenin numunesi ivory istemiştim . çok açık rengi, onun bir ton koyusu, hangisi sizce bilen varmı?
valla öyle canım ya k14 panaromadaki listede bunlarda vardı malesefevet ya niye böle yapıyor bunlar:44:bu arada bişey soracam bu ikili göz farları ve kalem,ruj ve parlatıcı birarada rujlar nasıl?onlarda kalkıyomuşda indirim broşüründe var ya iyiyse hepsinden birer tane alayım diyorum
hııı tmm tmm şu rujlardan bahsediosun..
almadım ama frozen rose renginin swatchını görmiştm hoşş bi pembe ama ışıltılı değil mat duruor.kalkmasaydı bende alırıdm:)
2 li göz farı bence alma gzll değill..
mavişciğim az önce geldi kolim ben daha önce maybelline fudralı fondötenini kullanıyordum baya dayanıklıydı dedim bu föndeten buna benzer birşey heralde numunesini alayım anevin numunesini almıştım sell ile ivory iyi güzel fakat benim gözlerime dokunde burda ebruda aynı şeyden şikayet etmişti anevin kapatıvılıgı iyide gözümün altında üstünde kullanamıyorum yanma yapıyor dedim bu fondöteni deneyeyim iki lira heralde numunesi daha büyüktür dedim aynı anevinki kadar gözümün altına sürdüm anevin ivorysi o kadar açık değil yani tam kaptıcılığını anlayamadım koyusunu almayı düşünüyorum
bilenn yomidurrr sorumuu??:)
bişe sorcm hatunlarr sizee:benm sipariş faturalanmamış stoksuzluk sebeyle,,ama cari hesaba hemen ödenecek tutarı koymuşlarr ne iş buu:) su kurnazı avonnn:)
gözünün altına fondoten sürme cnm çok zararlı..mavişciğim az önce geldi kolim ben daha önce maybelline fudralı fondötenini kullanıyordum baya dayanıklıydı dedim bu föndeten buna benzer birşey heralde numunesini alayım anevin numunesini almıştım sell ile ivory iyi güzel fakat benim gözlerime dokunde burda ebruda aynı şeyden şikayet etmişti anevin kapatıvılıgı iyide gözümün altında üstünde kullanamıyorum yanma yapıyor dedim bu fondöteni deneyeyim iki lira heralde numunesi daha büyüktür dedim aynı anevinki kadar gözümün altına sürdüm anevin ivorysi o kadar açık değil yani tam kaptıcılığını anlayamadım koyusunu almayı düşünüyorum
ilkşahcım saol tatlım..faturalanmış canım sipariş otomatk faturalandığı için sipariş takibinde hemen görünmüo ama cari hesaba ve ödeme sayfasına geçtyse o fiyat üzernden faturalanmış demektr
egerki otomatik ödeme talimatı ise ve siparişin 150 yi geçti ise 1 ay süre verirler normal.. gece kremide bu 3 kampanyan olmalı 180 üstü siparişe hediye tatlım ..iyi akşamlar kızlar...
bugün geldi siparişlerim..
iki sorum olucak sizlere..
ilki faturamın vade tarihi 1 ay
her zaman 15 gün oluyordu,acaba bir yanlışlıkmı var?
ikincisi sipariş etmediğim halde gece kremi gelmiş,ama faturamdada gözükmüyor,gün hediyeside değil..anlamadım gitti
iyi akşamlar kızlar...
bugün geldi siparişlerim..
iki sorum olucak sizlere..
ilki faturamın vade tarihi 1 ay
her zaman 15 gün oluyordu,acaba bir yanlışlıkmı var?
ikincisi sipariş etmediğim halde gece kremi gelmiş,ama faturamdada gözükmüyor,gün hediyeside değil..anlamadım gitti
anladım canım anew bende almıştım ama banada iyi gelmedi iade gönderdim.şimdi araştırıyorum bakalım.geçen gün bir yazı okudum nette.başlık olarak en iyi 5 fondoten yazıyordu dikkatimi çekti.maybeline in iki fondoteni vardı biri likit diğeri köpükmüş fiyatlarıda çok uygun özellikle sıvı olan 14 tl gibi bişeydi.sen memnunmusun o markadan ben rimellerinin methini çok duymuştum şimdide fondoteninin.aslında netten almayı düşünüyorum ama rengine nasıl karar verecem bilemedim:44:
Canım 150TL üzeri sipariş vermişindir o yüzden vaden 1 aya çıkar.
150 TL altına 15 gün vade verilir.
Gece kremide YTGP (yeni temsilci geliştirme programının hediyesidir) 180 TL yi geçmiştir muhtemelen siparişlerin.
Eğer önümüzdeki ayda 200 TL ye ulaşırsan soft musk parfüm hediyen olur.:87:
gözünün altına fondoten sürme cnm çok zararlı..
canım ben kullanıyorum göz altınada üstünede kullanıyorum da anev mümkün değil yakıyor gözlerimi
ama kızlar bende 150 küsür spriş girdim 15 gün süre verdiler :S