AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya gün hediyesi hani şu tarihte yada şu tarih arası şu kadar sipariş girene mesala duş jeli hediye gibi oluyor ya onu diyorum..mesela ben pazartesi günü girdim siparişlerimi,banyo köpüğü hediyeydi o gün

Hım peki O bilgilendirmeler nerde yazıyor panaroma damı . ya acemiliğin gozu cıksın daha numaram bıle gelmedı ama her bişi soruyorum :)

çok sağol tatlım:))
canım ismin neydi?? bende kızım olmasını çok istiyorum ama hayırlısı herşeyin
sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter:))
hayırlı uğurlu olsun canım..anasına babasına vatanına milletine bayrağına hayırlı bir evlat olur inş..
inşallah canım aminnn çok sağol canım:))
Hım peki O bilgilendirmeler nerde yazıyor panaroma damı . ya acemiliğin gozu cıksın daha numaram bıle gelmedı ama her bişi soruyorum :)

canım avonun sitesine gir temsilci girişini yap ekranda görürsün zaten

Temsilci olurken ne kadarlık ürün çekmek gerekiyor.<ne kadar para yatırmak gerekiyor.Yani internetteki formu doldurunca ne gibi bir prosedür uygulamam lazım

temsilci olurken ürün çekmek gibi birsey yok cnm form doldur gelsinler seni üye yapsınlar 75 tl ve üzeri alışverişte kargo ücreti ödemezsin 75 tl nin altına düşerse siparişin 7.5 tl kargo ücreti var.
verdiğin sipariş kadar ödeme yapıyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam ilk üyelik ücreti vardı ilk faturanla birlikte gelen 7.5 tl olması lazım(arkadaşlar yanlışım varsa düzeltirler)
4 kampanya boyunca belli limitlerin üzerine çıkarsan hediyeleri var

evet cnm doğru demişsin ilk kayıt ücreti var 7.5 tl

gunaydın kızlar esteda hayırlı olsun canım ıkıncı bebısın allah analı babalı buyutsun

dun sordum kımse cvp vermemıs bana (((

k1 ındırım katalogundakı altın kaplama ıncılı bıleklıgı alıyımmı cok mu genıstırrr

dun sordum kımse cvp vermemıs bana (((

k1 ındırım katalogundakı altın kaplama ıncılı bıleklıgı alıyımmı cok mu genıstırrr

canım bileğin inceyse pek hoş durmayabilir.. gerçi bilezik şekinde değil yani kolunun üst kısmına doğru takman gerekiyo hoş bişi ama dene istersen bi..

Günaydınnnn :) ay daha bi heycanlıyım bugün sabah hemen baktım ve dün verdiğim sipariş kargoda :) çok mutlu oldum... güzel ilerliyo süreç yada ben şanslı oldum...

haklısın canım zaten sıvı olanı günlük köpük olanıda gece makyajı için öneriliyordu sitede.sıvı olanı ten rengiyle çok bütünleşiyomuş yüzünde fondoten olduğu anlaşılmıyormuş.bende hep doğal dursun çabasındayımya onun için kulağıma hoş geldi o. köpük olanda çok iyi kapatıyormuş.ama cerenimin kullandığının pudralının tanıtımındada yüzünüzde fondoten olduğunu unutursunuz yazıyor belliki oda doğal duruyodur.bu arada cerenim canım teşekkür ederim yardımcı oldun bana

Günaydınnnn :) ay daha bi heycanlıyım bugün sabah hemen baktım ve dün verdiğim sipariş kargoda :) çok mutlu oldum... güzel ilerliyo süreç yada ben şanslı oldum...

bugun gelır ozaman kargon benım kargoda yazısı saat on gıbı gorundu saat 13 de kargom geldı :)

kızlar fondoten kasmır gorunumlu fondotenmı yoksa ındırım brosurundekı parlak gorunum verenmı hangısını tavsıye edersınız o ıstedıgım nemlı goruntu ıcın

bu arada ben anew eyelineri iade etmekten vazgeçtim.hem uğraşmak istemiyorum her ay aynı şey sıkıldım artıkhem de bugün denedim sürümü, içindeki çok hafif ışıltısı falan koşuma gitti aslında:44:her zamanki gibi doğal duruşu önemli benim için.güzel yani yüzümde bağıran renklerden pek hoşlanmıyorum birde rimele çok uydu rengi.kahverengi kalemden biraz daha koyuymuş sürünce renk farkı anlaşıldı elimde baktığımda aynı görünüyordu oysaki.en iyisi onu kalem olarak kullaırım hatta süngeriyle dağıtıp arada buğulu makyaj yaparım diye düşünüyorum.sonra başka markanın siyah eyelinerini ve rimelini alırım onuda daha özel makyaj yapmak istediğimde kullanırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…