ya gün hediyesi hani şu tarihte yada şu tarih arası şu kadar sipariş girene mesala duş jeli hediye gibi oluyor ya onu diyorum..mesela ben pazartesi günü girdim siparişlerimi,banyo köpüğü hediyeydi o gün
Çok saol :) temsilci numaram gelmedı henuz gelsınde inşallah incelicem :)gün hediyesi de var canım
belli günlerde avon tele mesaj atıo ve sitesinden de takip edeblrsin gir bak cumaya kadar her 175lik siparişe gün hediyesi var
çok sağol tatlım:))eneeee bebiş gelioooo:) ne güzellll:)
analı babalı büyüüsn inşş..
kız olursa benim adımı koyun:)
kendim yapamadım daha bi dene isin anası bari olim:)
yoksa bu gidişle örümcek ağı bağlıcam:)
inşallah canım aminnn çok sağol canım:))hayırlı uğurlu olsun canım..anasına babasına vatanına milletine bayrağına hayırlı bir evlat olur inş..
Hım peki O bilgilendirmeler nerde yazıyor panaroma damı . ya acemiliğin gozu cıksın daha numaram bıle gelmedı ama her bişi soruyorum :)
temsilci olurken ürün çekmek gibi birsey yok cnm form doldur gelsinler seni üye yapsınlar 75 tl ve üzeri alışverişte kargo ücreti ödemezsin 75 tl nin altına düşerse siparişin 7.5 tl kargo ücreti var.
verdiğin sipariş kadar ödeme yapıyorsun ama yanlış hatırlamıyorsam ilk üyelik ücreti vardı ilk faturanla birlikte gelen 7.5 tl olması lazım(arkadaşlar yanlışım varsa düzeltirler)
4 kampanya boyunca belli limitlerin üzerine çıkarsan hediyeleri var
evet canım aynen oyle uye olucaksan hayırlı uyurlu olsunevet cnm doğru demişsin ilk kayıt ücreti var 7.5 tl
dun sordum kımse cvp vermemıs bana(((
k1 ındırım katalogundakı altın kaplama ıncılı bıleklıgı alıyımmı cok mu genıstırrr
canım bileğin inceyse pek hoş durmayabilir.. gerçi bilezik şekinde değil yani kolunun üst kısmına doğru takman gerekiyo hoş bişi ama dene istersen bi..
mavisim max factor üçü bir arada olan fondotenini denedinmi hiç ben bir zamanlar kullanmıştım eminim beğenirsin cildi kusursuz yapıyor ama bana göre günlük fondoten deyil fiyatı bayağı yüksekti sanırım
Günaydınnnn :) ay daha bi heycanlıyım bugün sabah hemen baktım ve dün verdiğim sipariş kargoda :) çok mutlu oldum... güzel ilerliyo süreç yada ben şanslı oldum...
bugun gelır ozaman kargon benım kargoda yazısı saat on gıbı gorundu saat 13 de kargom geldı :)
gelsin gelsin sınırları aşamadım hediye kazanamadım ama olsun kendi ihityaçlarım gelsinde :)
bende aynen oyle gule gule kullan canım gelıcek cıcılerını[/QUOTE
teşekkür ederim canm sende iyi günlerde kullan inşallah.