bu arada yeni topiciğimiz hayırlı olsun
kızlar size bi müjde vereyim hamileyimmmm:)))
belkş hatırlayanlarınız vardır. ikinci bebğimizi düşünüyoruz diyodum. dün öğrendim hamile olduğumu inşallah sağ salim kucağıma alırım hayırlısıyla:)))
belkş hatırlayanlarınız vardır. ikinci bebğimizi düşünüyoruz diyodum. dün öğrendim hamile olduğumu inşallah sağ salim kucağıma alırım hayırlısıyla:)))
canım bence çok güzel olur. bende geçenlerde bunu düşünmüştüm. çünkü hep resimleri topice yüklüyoruz ama sayfalar arasında kayboluyo diyodum şöyle ayrı bi topic açsak çok iyi olur diye düşünmüştüm canım
allah kucağına almaya nasip etsin canım
Canımmmmmm hayırlı olsunn çok sevindim Allah Sağlıklı Sıhhatli hayırlı bir Evlat nasip etsin...
fırın zor ama tostuda alcm ksinAyy ne kadar güzel inş. fırınıda alırsın :) Bende cuma günü giricem süpürgeye ulaşıcam. diğerleri mümkün değil.Ama yılbaşı katalogu gerçekten çok güzeldi.
Şansımada hep hediye verilen günlerde sipariş girşi yaptım ekmk kızrtma mak. geldi gerçktn güzel.
hayırlı olsn cnmçok teşekkür ederim hepinize 2. heyecanımız 2. mutluluğumuz:))
Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim hepinize 2. heyecanımız 2. mutluluğumuz:))
sağol tatlım :))fırın zor ama tostuda alcm ksin
hayırlı olsn cnm
allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin :) aminnn
iyi akşamlar kızlar...
bugün geldi siparişlerim..
iki sorum olucak sizlere..
ilki faturamın vade tarihi 1 ay
her zaman 15 gün oluyordu,acaba bir yanlışlıkmı var?
ikincisi sipariş etmediğim halde gece kremi gelmiş,ama faturamdada gözükmüyor,gün hediyeside değil..anlamadım gitti
GÜN HEDİYESİ ne oluyor acaba duymamısdım bilgilendirebilirmisiniz :)
canım yaşımız gelmiş 42 ye bu zamana kadar sürdük pek birşeyolmadı bundan sonrası bilemem ne olur
canımmm :))) ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.....
canım banada geldi gece kremi
o krem ilk kayıtlarda ilk 4 kampanya için geçerli hediyerler
ilk siparişte 145 tl yi aşarsan makyakj temizleyici
2. siparişte 165 tl yi aşarsan rimel
3. siparişte 185 tl yi aşarsan gece kremi
4. siparişte 200 tl yi aşarsan soft musk parfüm hediye canım
takım öncün bilgilendirmedimi seni??
ay tamam tamam evet onu bılıyorum hatta kucuk bide broşuru var ama Gün hediyesi deyince baska bişi sandım :) tşkler cnm
ay tamam tamam evet onu bılıyorum hatta kucuk bide broşuru var ama Gün hediyesi deyince baska bişi sandım :) tşkler cnm