Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oriflameden katalog istedim bugün kayıt ücreti 1 liraymış bu ay.bakalım arkadaşlara bi göstericem
müşteri bulursam üye olurum belki
Ben her ıkısınede üyeyım ..orıflame ragbet yok...avon daha cok ıstenıyor
bosuna bulaşmanı tavsıye etmem...belkı 4 ay oldu orıflame ısteyen yok ..avondan ıse hedıyelerı kazandım...okadar yanı
ben oriflameden katalog istedim bugün kayıt ücreti 1 liraymış bu ay.bakalım arkadaşlara bi göstericem
müşteri bulursam üye olurum belki
bende isteyen olmadığı için ve de ürünlerini alanların memnun kalmayışından dolayı avonu bıraktım. hemde hiç kar etmiyordum
oriflame daha iyi bence, yada bulunduğun yerde satışı değişiyor demekki, ama oriflame tavsiye ederim. hele de kayıt ücreti 1 TL kampanyasını hiç kaçırmayın derim. hem kendiniz kayıt olur, hemde 1 TL ücret diyerek başka kayıtlar bulup kısa sürede alt ekibinizi oluşturabilirsiniz
kızlar parfüm sipariş verecem celebre nasıl
ben kullanmadımama kuzenım ıcın sıparıs veıcem bu ay onu guzelmıs sanırım
bende gunluk kullanım ıcın wish of love alsammı kendıme dıyorum
Wish Of Love günlük kullanım için güzel bir parfüm ben uzun seneler Celebre'yi günlük kullandıktan sonra biraz ara verdim ve Wish Of Love'a geçtim gerçi Celebre'yi hala çok seviyorum çok hafif çiçek kokusu hem baymıyor hemde fresh zaten Wish Of Love'da Celebre gibi hafif bir koku ikisinide almanı öneririm.:)
tesekkurler cnm bakıyorum hemen:)herkese iyi akşamlar kızlar
k2 katalogu eline ulaşan varmı?
benim siparişim hala yeni olarak qörünüyor :26:
ßuyrun buda fransa avon kataloğu tıklayın
siparişlerin faturalanması yarına kaldı ahh avon ahhhhh