- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
kızlar cvp bekliyorum
canım ben cream kullanıyorum. ne açık ne koyu. doğal duruyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar cvp bekliyorum
Kızlar bana bir yardımcı olur musunuz..
Ben yeni üyeyim avona,ben hiç katalog sipariş etmesem bile bana 1 adet gönderiliyor mu?
Yoksa kesinlikle katalog sipariş etmem mi gerek? Her siparişimde hiç katalog istemesem bile bana geliyor mu? Bana 1 katalog yetiyor çünkü..
Şimdiden teşekkür ederim
Kızlar bana bir yardımcı olur musunuz..
Ben yeni üyeyim avona,ben hiç katalog sipariş etmesem bile bana 1 adet gönderiliyor mu?
Yoksa kesinlikle katalog sipariş etmem mi gerek? Her siparişimde hiç katalog istemesem bile bana geliyor mu? Bana 1 katalog yetiyor çünkü..
Şimdiden teşekkür ederim
oriflamein cilt ve vücut bakım ürünleri avondan bin kat güzel şimdi.en azından içimize sinerek kullanıoruz.avondaki gibi her üründe yoğun bi alkol kokusu yok..ha kimisine ii gelmiştir kimisine kötü.herkes cildini tanır ona göre secim yaparsa daha memnun kalır.bu dermokozmetik ürünlerde bile böledir.
avonun ii ürünleri yokmu var..mesela rujları ,bazı göz kalemleri..oriflame renkli kozmetikte,avon kadar geniş bi sıkalaya sahip değil
avon niye internet altyapısına ve sayfasına biraz daha yatırım yapmıyor anlamıyorumm
Evet canım, sen sipariş vermesen bile sana bir adet katalok gelir. Fakat panoramadaki hediye limitlerine ulaştığın takdirde mutlaka katalok sipariş verirsin. İYi satışlar
evet canım bende yeni üye oldum oriflameye...dün üye oldum...1tl oldugu için hiç üye parası veremem çünkü...
cilt bakım ürünlerinin azda olsa bitkisel oldugunu düşünüyorum kendime almak istediğim tek şey cilt bakım ürünleri hoşuma gitti....zaten bi kaybım yok.1 tl üye ücreti...
evet 100bp 150 tl gibi bi rakama denk gelebilir ama en azından kargo sıfırlama ürünü diye bişey var o ürünü alıp birilerine satabilirimbende kargosıfırlama ürünü olması çok iyi...
bakalım hayırlısı..
Avon Be Bronze kullandınızmı hıc kızlar bronzlastırıyormu gercekten
Güneşsiz bronzlaştırıcıdan bahsediyorsanız evet bronz yapıyor =)) Hatta kullanırken tırnaklarınıza gelmemesine dikkat edin yoksa onlarda boyanıyor kına gibi =))
bır urun daha sorucagım sıze gogus bolgesı ıcın sıkılastırıcı jel dıyor ben 21 ay emzırdım o deformasyona yararmı bu sızce
bır urun daha sorucagım sıze gogus bolgesı ıcın sıkılastırıcı jel dıyor ben 21 ay emzırdım o deformasyona yararmı bu sızce