- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
bende yıkadım bütün ürünleri canım baştan sona.. ama çok sinirlendim ya 2 koli yapmamak için balık istifi hepsini üst üste koyuyolar sonra zararlı çıkan biz oluyoruz.. yaklaşık 9 kampanyadır temsilciyim 4 milyar satış yapmışım insan biraz özen görmek istiyor canııııımmm:132:
ındırım brosurundekıler varya kızlar kampanya bırle gelen ordakılerı satabılıyoruz demı musterılere o fıyatlar pekı temsılcı fıyatımı musterı fıyatımı
yahu ben maskaramı sürerken nefesimi bile ayarlıyorum düzgün sürmek için birde titreyen maskaraylamı uğraşıcamsalla gitsin en iyisi shook maskara
canım onlar müşteri fiyatı kampanya başladıgında ilk gün verirsen geliyor büyük ihtimal çünkü onlar stoklarla sınırlı tatlım
aslında çok saçma kalem bile koruma bantlı geliyorken şampuanlara neden koruma bantı koymuyorlarki tersini yapsalar daha iyi olacak sonuçta şampuanların kendi ağırlığından hareket edince kapak kırılabilir :44:
mavisim sen geçenlerde avon da göz altı aydınlatıcısı varmı diye sormuştun galiba bak anew makyaj serisinde kalem şeklinde concealer var hemde 30 ml indirime girdiği zaman bende almayı düşünüyorum cnm .
kızlar şuan sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmmaz önce k 14 den 3. sipaarişlerim geldii iyi hoşşş koliyi bi açtımmm bütün ürünlerr yapışş yapıışşşş şampuanın birinin kapağı kırılmış ve bütün koliyi mahvetmişşşş yaa sinirimden ağlıcam nerdeyse bi hışımlaa avo9na mail attımm balık istifi yapıyosunuz kolileri diyee naapcam ben şimdi yaa zaman kaybımamı yanıyım bütün ürünlerimin mahvolduğuna mıı valla avondan arasınlar dicemm bu ürünleri göndermiiyorum parasınıda ödemiyorum hadi uğraşın diyeee çoook sinirliyim çokk avonun yaptığı iş işteee:120:
ındırım brosurundekıler varya kızlar kampanya bırle gelen ordakılerı satabılıyoruz demı musterılere o fıyatlar pekı temsılcı fıyatımı musterı fıyatımı
mavisim sen geçenlerde avon da göz altı aydınlatıcısı varmı diye sormuştun galiba bak anew makyaj serisinde kalem şeklinde concealer var hemde 30 ml indirime girdiği zaman bende almayı düşünüyorum cnm .
kkda satış yapmk gbi bi nyetm hiç olmadı zatenyasak değil cnm kadınlar kulübü forumunda satış yapmak yasak
ne karı arkadaşım ben yapmadım 4 sefer sattım 5den iştebu makyaj numunelerinden kar yapıyomusunuz merak ettim ? benden bir kız aynı renk numuneden 4 adet istedi satmadım 1 adet istese tamam deneme amaçlı beğenirse ruj siparişini verir diye düşünüyorum çok isterse yasak diyorum .
cnm bu topikte o nedenle burdayız dimi:)sekercık cnm tesekkur ederım tatlım gecmıs konulara bıle cvp verıyorsun ılgılenıyorsun :)))))
evet ya ne güzel olurdu dimi:) gerçi ben asla o hediye limitlerine ulaşamayacağım ama olsun:)bu konuda aslında bılgılendırme yapsalar faturalandırmadan stoklarda yok 400 lımıte ulasmak ıstermısınız ıstemezmısınız dıye mesaj cekılebılır mesela
alemsin hayatım güldürdün beni vallaaaaaynen çok heycanlıyım acayip bi duygu :) arkadaşlara ewde çoluk çocuk aç alın bişeyler diyorumyalan ewli bile değilim...
bence d ekızlar ya herkes girip okuyabiliyo sonra biz zor durumda kalırız gerekirse özelden mesajlaşalım bu konualrı buraya sadece satış fiyatını numarasını filan yazalımKızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun..öbür taraf çarşamba pazarı gibi olmuştu...
bu arada benimde bi ricam olucak.Bu yeni topiğimizde lütfen geliş fiyatı, geliş fiyatının nasıl hesaplanacağını yazmayalım.sonuçta ziyaretçiler ve temsilci olmayanlarda okuyo bu topiği.eğer merak edenler olusa özel mesajla cevap verelim.buda bu topiğin bi kuralı olabilirmi???
hadi cnm gözün aydın ilk siparişin hayırlı olsun devamı gelsin inş. bol kazanç.geldı geldı kargom geldı
urunler dogru geldı hıc sorun yok ıkı tane parfum numunesı gelmıs tanıtım brosurlerı felan gelmıs :)))
cnm testerlar ücretli tek tek veya toplu halde albiliyosun ama sana tavsiyem çevrende daha çok parfüm alacaklar vardır sadece parfüm numunsi alabilirsin ben sadece onları taşıyorum yanımda krem numunesi bakan yok bile rujlar da pek rağbet görmüyoYa bu Tester olayı nasıl oluyor ucretlımı bunlar ?
cnm indirim broşüründeki her şey müşteriye satılabilir orda yazan fiyat müşteriye satış fiyatıdır fiyat listesinde en sonda sana gelişi de yazılı dikkatle bak görürsün mutlaka. ama sana tavsiyem ordan ürün alacaksan saat 18de k1 başlar başlamaz hemen sipariş girmen lazım yoksa anında bitiyo stokta kalmıyo bi de müşteriye satacaksan stokta kalmayabilir de mutlaka bu konuda müşterini uyar. yoksa sen zor durumda kalırsın ben öyle yapıyorumkızlar ındırım brosur de geldı kampanya bır ın bu ındırım brosuru katalogdakıler gıbı satabılıcegımız seyler dımı musterıme katalogla bırlıkte ındırım brosurude verebılırmıyım
cnm her siparişte gelicek ama sadece parfüm testerı geliyobana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm
cnm gelenlerle idare edemessin mutlaka parfüm numunesi olması lazım elinde ruj hadi rengi az çok görünüyo ama parfümü koklamadan almaz kimse. tke tek de pahalıya gelir.haa ozaman iyi ya bosuna sparıs vermıyım bende :) gelenlerle ıdare ederım yoksa su 120 adet tester ıceren cantayı almayı planlıyordum gerek yok ozaman gereklı oldunu dusunduklerımıde tek tek alırım artık :) duruma gore
valla bana bi arkdş sordu avon yeni maskara çıkarmış hangi katalogta die haber hızlı yayılıyo:) heralde bu titreşimli olandır diye düşündüm.kızlar bu titreşimli maskara nasıl bişeydir acaba:44:buda magnify gibi uydurma bişemidir yoksa güzelmidir diye düşünüyorum biraz fiyat olarak farklı çünkü
Kırdı isem kusura bakma canım tatsızlıga gerek yokmavişşşşşş seviorum kız seni
oh beee sonunda... hiç sevmiyorum tartışmaları ben içinde olmasam da çok üzülüyorum duygusal mıyım neyim!önemli değil canım bende tatsızlıktan hoşlanmıyorum yanlış anlaşılma ortaya çıktıysa problem yoktur o zaman
kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum bence her üründe koruma bantı ya da şeffaf paket olmalıaslında çok saçma kalem bile koruma bantlı geliyorken şampuanlara neden koruma bantı koymuyorlarki tersini yapsalar daha iyi olacak sonuçta şampuanların kendi ağırlığından hareket edince kapak kırılabilir :44:
alıntı yapmadan ben de merhaba diyeyim:) yeni topik hayırlı olsun inşallah...
kızlar ben inanamıyrum ama k1den sipariş aldım olee iki tane ama olsun:) daha var k1e...
cnm o concealer nasılki güzelmi stik kapatıcı sını almıstım çok çok sevdiğimi söyleyemem bu nasıl acaba merak ettim