AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aslında çok saçma kalem bile koruma bantlı geliyorken şampuanlara neden koruma bantı koymuyorlarki tersini yapsalar daha iyi olacak sonuçta şampuanların kendi ağırlığından hareket edince kapak kırılabilir :44:

ay bunları okudukca daha numaram gelıp sparıs vermeden soğucam ya :)) AVON un daha titiz ve disiplinli olması gerekir MARKA itibariyle gerek iadelerdeki geri ödemelerin gecikmesi gerek hasarlı kötü ürün göndermesi gerekse stokdaki ürünlerin varmı yokmu oldugunun anlasılamaması urunlerın eksık gelmesı felan gibi Olan temsılcılere oluyor valla işin yoksa koştur yırtın dur Temsılcıler olarak AVON u titizliğe ve disipline davet eden sikayet maıllerı yağmurunamı tutsak topluca ne yabsak :96:

ındırım brosurundekıler varya kızlar kampanya bırle gelen ordakılerı satabılıyoruz demı musterılere o fıyatlar pekı temsılcı fıyatımı musterı fıyatımı

ındırım brosurundekıler varya kızlar kampanya bırle gelen ordakılerı satabılıyoruz demı musterılere o fıyatlar pekı temsılcı fıyatımı musterı fıyatımı

canım onlar müşteri fiyatı kampanya başladıgında ilk gün verirsen geliyor büyük ihtimal çünkü onlar stoklarla sınırlı tatlım

canım onlar müşteri fiyatı kampanya başladıgında ilk gün verirsen geliyor büyük ihtimal çünkü onlar stoklarla sınırlı tatlım

hıı oyuzden cok ucuz tamam canım sagol sormadan yanlıs bısey yapmıyım dedım musterıme sımdıden verırım ılk gun de sıparıs ederım hemen netten sabahtan :)))) ordakı celıa bıleklık nasıl duruyo kızlar alan varmı cok buyukmudur

bıde altın kaplama bıleklık var ıkı kosesı ıncılı olan benım bıleklerım cok ınce nasıldır acaba

evet ya olmazsa bır posetın ıcınde yollasınlar onu ayrı olarak

mavisim sen geçenlerde avon da göz altı aydınlatıcısı varmı diye sormuştun galiba bak anew makyaj serisinde kalem şeklinde concealer var hemde 30 ml indirime girdiği zaman bende almayı düşünüyorum cnm .

bende ıstıyorum ondan yaaa ama ındırım beklerım bende

gecmıs olsun canımmm :84:

müşteri fiyatı canım.Ama hemen bitiyor stoklarla sınırlı olduğu için. olabildiğince erken vermeye bak. Hatta ilk gün.

mavisim sen geçenlerde avon da göz altı aydınlatıcısı varmı diye sormuştun galiba bak anew makyaj serisinde kalem şeklinde concealer var hemde 30 ml indirime girdiği zaman bende almayı düşünüyorum cnm .

cnm o concealer nasılki güzelmi stik kapatıcı sını almıstım çok çok sevdiğimi söyleyemem bu nasıl acaba merak ettim

yasak değil cnm kadınlar kulübü forumunda satış yapmak yasak
kkda satış yapmk gbi bi nyetm hiç olmadı zaten
ne karı arkadaşım ben yapmadım 4 sefer sattım 5den işte
yasak fln yok ama satan satar avon onumu takip etcek cnm

sekercık cnm tesekkur ederım tatlım gecmıs konulara bıle cvp verıyorsun ılgılenıyorsun :)))))
cnm bu topikte o nedenle burdayız dimi:)
bu konuda aslında bılgılendırme yapsalar faturalandırmadan stoklarda yok 400 lımıte ulasmak ıstermısınız ıstemezmısınız dıye mesaj cekılebılır mesela
evet ya ne güzel olurdu dimi:) gerçi ben asla o hediye limitlerine ulaşamayacağım ama olsun:)
aynen çok heycanlıyım acayip bi duygu :) arkadaşlara ewde çoluk çocuk aç alın bişeyler diyorum yalan ewli bile değilim...
alemsin hayatım güldürdün beni vallaaaa
bence d ekızlar ya herkes girip okuyabiliyo sonra biz zor durumda kalırız gerekirse özelden mesajlaşalım bu konualrı buraya sadece satış fiyatını numarasını filan yazalım
geldı geldı kargom geldı
urunler dogru geldı hıc sorun yok ıkı tane parfum numunesı gelmıs tanıtım brosurlerı felan gelmıs :)))
hadi cnm gözün aydın ilk siparişin hayırlı olsun devamı gelsin inş. bol kazanç.
Ya bu Tester olayı nasıl oluyor ucretlımı bunlar ?
cnm testerlar ücretli tek tek veya toplu halde albiliyosun ama sana tavsiyem çevrende daha çok parfüm alacaklar vardır sadece parfüm numunsi alabilirsin ben sadece onları taşıyorum yanımda krem numunesi bakan yok bile rujlar da pek rağbet görmüyo
cnm indirim broşüründeki her şey müşteriye satılabilir orda yazan fiyat müşteriye satış fiyatıdır fiyat listesinde en sonda sana gelişi de yazılı dikkatle bak görürsün mutlaka. ama sana tavsiyem ordan ürün alacaksan saat 18de k1 başlar başlamaz hemen sipariş girmen lazım yoksa anında bitiyo stokta kalmıyo bi de müşteriye satacaksan stokta kalmayabilir de mutlaka bu konuda müşterini uyar. yoksa sen zor durumda kalırsın ben öyle yapıyorum
bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm
cnm her siparişte gelicek ama sadece parfüm testerı geliyo
cnm gelenlerle idare edemessin mutlaka parfüm numunesi olması lazım elinde ruj hadi rengi az çok görünüyo ama parfümü koklamadan almaz kimse. tke tek de pahalıya gelir.
kızlar bu titreşimli maskara nasıl bişeydir acaba:44:buda magnify gibi uydurma bişemidir yoksa güzelmidir diye düşünüyorum biraz fiyat olarak farklı çünkü
valla bana bi arkdş sordu avon yeni maskara çıkarmış hangi katalogta die haber hızlı yayılıyo:) heralde bu titreşimli olandır diye düşündüm.
Kırdı isem kusura bakma canım tatsızlıga gerek yok mavişşşşşş seviorum kız seni

önemli değil canım bende tatsızlıktan hoşlanmıyorum yanlış anlaşılma ortaya çıktıysa problem yoktur o zaman
oh beee sonunda... hiç sevmiyorum tartışmaları ben içinde olmasam da çok üzülüyorum duygusal mıyım neyim!
kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum bence her üründe koruma bantı ya da şeffaf paket olmalı

alıntı yapmadan ben de merhaba diyeyim:) yeni topik hayırlı olsun inşallah...

kızlar ben inanamıyrum ama k1den sipariş aldım olee iki tane ama olsun:) daha var k1e...

merhaba canım hosgeldın cvplar ıcın yıne tesekkurler cnm ya kendıme de ordan bırkac sey beyendım
ıkıncı sayfadakı parlak gorunum veren fondoten zaten kızlara butarz bısey sormustum onu alıcam bıde yukarda sordugum altın kaplama bıleklık ıncılı onu beyendım ama nasıldır bılmıyorum cokmu genısdır

bu arada sekercık satısın hayırlı olsun daha cok var k1 bol bol satarsın ınsallah

tamam canım akıl ettiğin iyi oldu indirime girsin birde onu deneyelimben geçen gün arabian glowun 4lü krem farları varya onun altın rengi olanından geçen yaz almıştım.ondaki en açık renk tam aydınlatıcı havasında beyazla krem arası doğal bir renk birazda parlak krembazlı olmasıda avantaj tabi:)bende tuttum onu göz altıma aydınlatıcı gibi çok hafif sürdüm valla oldueee ne demişler demokraside çareler tükenmezşimdilik çok lazım olursa idare edebilirim öyle en azından anew indirime girene kadar

cnm o concealer nasılki güzelmi stik kapatıcı sını almıstım çok çok sevdiğimi söyleyemem bu nasıl acaba merak ettim

canımcım aslında bende anew dan korkmuyor değilim.geçen kampanya fondotenini gönderdim şimdide eyelinerini geri gönderecem :18:ama bakalım artık:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…