- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
çok tatlısın ladycim spactrayıda anew eyelinerle daha doğrusu anew göz kalemiyle dense daha iyi olur herhalde birlikte göndersemmi diye düşündümde neyse vazgeçtim buda fena değil zaten boşverim
Bir dersane değil _DERSENA_ yasak falan değil canım uyarıyada ihtiyacım yok zaten yasakta olsa şayet kızın alacgı bir tane benden alıp başkasına satışını yapacak değil .. ayrıca benim amacım ticaret değil 5 liralık şeyden hiç bi karım olmaz zaten 2 milyarlık satış yapmışım hediyeleride almışım hiç ihtiyacım yok.. Sadece iyi niyet ve yardım etmek tabi siz nasıl yorumlarsınız bunu kendi içinizde o sizin meseleniz.. Madem bana değildi o halde bana yazdıgınızın devamı yerine ayrı ayrı belirtseydiniz sizde üzülmezdiniz bizde ..Hangi işaretleri kullanacagınız size kalmış elbet benimde kime ne satacagım sadece beni ilgilendirir.. Bu zamana kadar bu topikten kimseye saygısızlık yapmadım kimsedende saygısızlık görmedim .. ama siz müstesna oldunuz ..susacak değildim daha fazla konuşacakta değilim .
daha öncede söylediğim gibi seni uyarmadım arkadaşı uyardım anlamadın galiba:44:bana açıklama yapmak zorundada değilsin kaçtan sattın aldın beni ilgilendirmez.ben daha önce 1den fazla numune alınırmı diye sorduğumda arkadaşlar yasak satış yapamazsın dediler e haliyle bende kıza öyle dedim.burda bir art niyet olamaz herhalde.şimdi ben sana saygısızlıkmı yapmış oldumyaptığın şeyi ne güzelde karşı tarafa yıkıyosun.oysa ben senden 'a ben yanlış anladım herhalde canım deyip konuyu kapatmanı beklerdim.bu arada ben tanımadığım birinin yazdığı iki satır için üzülmem istediğini yazabilirsin.benim felsefem budur ne ekersen onu biçersin
bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm
Arkadaşım buradaki üyelerin sana ne dediği beni bağlamaz ..Zaten açıklamada değildi uyarınızın gereksiz oldugunu izah etmeye çalıştım Madem takmadınız sizin Felsefenizde bu yok sorun değil o halde canım uzatma.
hala aynı şekilde itham ediyorsun yaya ben anlatamıyorum yada sen anlayamıyorsun.kız soru sormuş bende cevapladım ya.cevap vermesemiydim bana ne söylendiyse bende kızı aynı şekilde aydınlattım.hala uyarı diyosun ne ekersen onu biçersinden bu sonucumu çıkardın canım peki o zaman ikimizde susalım birbirimizi yok sayalım artık olurmu
Kırdı isem kusura bakma canım tatsızlıga gerek yokmavişşşşşş seviorum kız seni
canlarım gerçekten tartışmayalım bu topikte bu kez uyarı değil hemen silerler valla boşwerin bende sizi seviorum sevelim birbirimizi
canlarım gerçekten tartışmayalım bu topikte bu kez uyarı değil hemen silerler valla boşwerin bende sizi seviorum sevelim birbirimizi
ilkşah sana bşy sorcam canım
cvplarsan sevinirim
panaoramadaki makyaj pargüm numunelerinden satmak yasak mı müşteri isterse
dünden beri bu konu ön plandaa
merak ediyorum ben sattım bşy olmadı yanii
yasak değil cnm kadınlar kulübü forumunda satış yapmak yasak
anew eyeliner kalemmiymiş ? kızım istedi yazmamıştım iyiki almamışım valla şu anda avonda doğru düzgün diplenir yok 2 gün önce dışardan aldım kızım için umarım en yakın zamanda perfect eyelineri düzeltirler o diğer yazdığın ürün neydi cnm şu 3 görünümlü maskaramı eğer oysa iade etme bence çünkü çok beğeniliyor .
ilkşah sana bşy sorcam canım
cvplarsan sevinirim
panaoramadaki makyaj pargüm numunelerinden satmak yasak mı müşteri isterse
dünden beri bu konu ön plandaa
merak ediyorum ben sattım bşy olmadı yanii
Kırdı isem kusura bakma canım tatsızlıga gerek yokmavişşşşşş seviorum kız seni
bu makyaj numunelerinden kar yapıyomusunuz merak ettim ? benden bir kız aynı renk numuneden 4 adet istedi satmadım 1 adet istese tamam deneme amaçlı beğenirse ruj siparişini verir diye düşünüyorum çok isterse yasak diyorum .
Kızlar birşey sorcam ekmek kızartmayla süpürgeyi nasıl garantilettreceğiz yani süpürgeyi bekoya götürüp yaptıracagız peki king kızartma makinasını
kızlar cevapppp
kızlar şuan sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmmaz önce k 14 den 3. sipaarişlerim geldii iyi hoşşş koliyi bi açtımmm bütün ürünlerr yapışş yapıışşşş şampuanın birinin kapağı kırılmış ve bütün koliyi mahvetmişşşş yaa sinirimden ağlıcam nerdeyse bi hışımlaa avo9na mail attımm balık istifi yapıyosunuz kolileri diyee naapcam ben şimdi yaa zaman kaybımamı yanıyım bütün ürünlerimin mahvolduğuna mıı valla avondan arasınlar dicemm bu ürünleri göndermiiyorum parasınıda ödemiyorum hadi uğraşın diyeee çoook sinirliyim çokk avonun yaptığı iş işteee:120:
kızlar şuan sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmmaz önce k 14 den 3. sipaarişlerim geldii iyi hoşşş koliyi bi açtımmm bütün ürünlerr yapışş yapıışşşş şampuanın birinin kapağı kırılmış ve bütün koliyi mahvetmişşşş yaa sinirimden ağlıcam nerdeyse bi hışımlaa avo9na mail attımm balık istifi yapıyosunuz kolileri diyee naapcam ben şimdi yaa zaman kaybımamı yanıyım bütün ürünlerimin mahvolduğuna mıı valla avondan arasınlar dicemm bu ürünleri göndermiiyorum arasınıda ödemiyorum hadi uğraşın diyeee çoook sinirliyim çokk avonun yaptığı iş işteee:120:
evet cnm benimde 2. siparişimde parfümler kutudan çıkmış ve kutu içinde hareket ettikçe parfüm kendiliğnden sıkılmış neyseki silip toparadım özthencim sabırlı ol ve hasarlı ürünleri iade et cnm öyle dediğin gibi yapma cnm alırlar parasını senden sanırım bu hasarlar istanbuldan gelirken yolda oluyor yapacak bir şey yok