AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

çok tatlısın ladycim spactrayıda anew eyelinerle daha doğrusu anew göz kalemiyle dense daha iyi olur herhaldebirlikte göndersemmi diye düşündümde neyse vazgeçtim buda fena değil zaten boşverim

anew eyeliner kalemmiymiş ? kızım istedi yazmamıştım iyiki almamışım valla şu anda avonda doğru düzgün diplenir yok 2 gün önce dışardan aldım kızım için umarım en yakın zamanda perfect eyelineri düzeltirler o diğer yazdığın ürün neydi cnm şu 3 görünümlü maskaramı eğer oysa iade etme bence çünkü çok beğeniliyor .

bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm

Kırdı isem kusura bakma canım tatsızlıga gerek yok mavişşşşşş seviorum kız seni

canlarım gerçekten tartışmayalım bu topikte bu kez uyarı değil hemen silerler valla boşwerin bende sizi seviorum sevelim birbirimizi

Son düzenleme:
ilkşah sana bşy sorcam canım
cvplarsan sevinirim
panaoramadaki makyaj pargüm numunelerinden satmak yasak mı müşteri isterse
dünden beri bu konu ön plandaa
merak ediyorum ben sattım bşy olmadı yanii

bu ne yaa ürün dışı bedeller diye birşey var faturada hani 75tlyi geçince öyle bi bedel ödemiyoduk???

cvplarsan sevinirim

yasak değil cnm kadınlar kulübü forumunda satış yapmak yasak

Kızlar birşey sorcam ekmek kızartmayla süpürgeyi nasıl garantilettreceğiz yani süpürgeyi bekoya götürüp yaptıracagız peki king kızartma makinasını

iyiki almamışsın canım normal bildiğin yuvarlak uçlu göz kalemi diğer ucundada kalemi dağıtmak için süngeri var.ne saçma dimikatalogta niye incecik uçlu görünüyor acaba:44:ben black/brown almıştım açılıp kapananların koyu kahvesi varya aynısı geldi ucunun şekline rengine varıncaya kadar aynı.evet o 3 boyutlu olan tamam göndermeyim onu sadece anew kalemi gönderecem diğerlerini beğendim bu kez kontür içinde colortrendin koyu renk pudrasını istemiştim tam istediğim gibi geldiaradığımı buldum sonuda

cvplarsan sevinirim

bu makyaj numunelerinden kar yapıyomusunuz merak ettim ? benden bir kız aynı renk numuneden 4 adet istedi satmadım 1 adet istese tamam deneme amaçlı beğenirse ruj siparişini verir diye düşünüyorum çok isterse yasak diyorum .

ee ne yapsın kızcağız o kadar para verip alacağına 20 tane ruju bittikçe kullanacaktır canımöğrencilere ne yapsa mübahtır ya yazık harçlıklarıyla alıyolardır şimdi onlarbiz kadınlar yokmuyuz 7 den 70 e kozmetik delisiyiz aç kalırız ama süslenmeden edemeyiz ha

mavisim sen geçenlerde avon da göz altı aydınlatıcısı varmı diye sormuştun galiba bak anew makyaj serisinde kalem şeklinde concealer var hemde 30 ml indirime girdiği zaman bende almayı düşünüyorum cnm .

kızlar şuan sinirden çıldırmak üzereyimmmmmmm az önce k 14 den 3. sipaarişlerim geldii iyi hoşşş koliyi bi açtımmm bütün ürünlerr yapışş yapıışşşş şampuanın birinin kapağı kırılmış ve bütün koliyi mahvetmişşşş yaa sinirimden ağlıcam nerdeyse bi hışımlaa avo9na mail attımm balık istifi yapıyosunuz kolileri diyee naapcam ben şimdi yaa zaman kaybımamı yanıyım bütün ürünlerimin mahvolduğuna mıı valla avondan arasınlar dicemm bu ürünleri göndermiiyorum parasınıda ödemiyorum hadi uğraşın diyeee çoook sinirliyim çokk avonun yaptığı iş işteee:120:

Son düzenleme:

canım ya çok kötü olmuş senin için

evet cnm benimde 2. siparişimde parfümler kutudan çıkmış ve kutu içinde hareket ettikçe parfüm kendiliğnden sıkılmış neyseki silip toparadım özthencim sabırlı ol ve hasarlı ürünleri iade et cnm öyle dediğin gibi yapma cnm alırlar parasını senden sanırım bu hasarlar istanbuldan gelirken yolda oluyor yapacak bir şey yok

bende yıkadım bütün ürünleri canım baştan sona.. ama çok sinirlendim ya 2 koli yapmamak için balık istifi hepsini üst üste koyuyolar sonra zararlı çıkan biz oluyoruz.. yaklaşık 9 kampanyadır temsilciyim 4 milyar satış yapmışım insan biraz özen görmek istiyor canııııımmm:132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…