ben bir kişiye bile göstermiyorum valla siparişleri kızım topluyor oda okula gittiği için bizim kızda öyle göstermez kimseye girişken biriside deyil arkadaşları kızımın kullandığı parfüm ruj v.s görünce katoloğu istiyorlarmış zaten karlarınıda kızıma veriyorum
bende çıkmadı yada ben görmedim tüh hagisi gelmicek aceb dediğinie beceremedim
:S
mavişim yeni makinenle çektiğin güzel güzel yapılmış makyaj fotolarını bekliyoruz cnm:121:
cnm gerçek tutardan tam olarak ne kadar düşük ?
hangi saat ilkşah k 1 de çıkan bayan saati miiiiiiiiiiii
belli zaten çünkü dışarıda 15tl ya satılıyor.
yok canım ya ben makyajdan çok anlamamkien azından fotoğraflanacak kadar bişey yapamam öyle kendimce günlük makyajyaparım daha çok doğa ve insan fotğrafları çekmeyi düşünüyorum.zaten yaşadığım yer çok elverişli bu yönde:4 tarafı dağ olan her köşede bir akarsu olan yemyeşil bir yerde yaşıyorum.hele birde kar yağsın tadından yenmez valla tabi buranın insanlarıda objektifler için biçilmiş kaftan herşey güzel de bende tecrübe yok sadece
21tl...........
Ebrutanis,ilksah,mavis81+,sweedy,ozzee,GoldenLady,68ozthen,asya27+,
maşallah hepimiz burdayız dedikodu saati
aslında evet ya sadece muhabbet edeceğimiz bir sayfa açsaydık arada toplanır dedikodu yapardıkbenim bu ay son siparişim sırf bu yüzden sayfaya takılmayı düşünmüyorum ama sizinle muhabbet etmeyide seviyorum.zaten benim muhabbetlerimin avonla pek te bir ilgisi olmuyor çoğu zaman o yüzden sayfayı meşgul etmeyim artık dimi
olurmu cnm seni hep aramızda görmek isteriz
ayyy hangi saatt indirim bröşüründeki siyah kordonlu taşlı saat mi yoksaaa
kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var. k14deki senses duş jellerinin yeni çıkan 250 ml. olanlarının yanında bedavaları varya onları almak için onlarında kodunu giriyomuyuz. bide 2 tane roll-on 5.90 dı onlardan toplam 20 tane sipariş vericemde onlar nasıl girilio acaba yani 20 tane girsem 59 küsürmü ödicem off çok acemiyim kafam karıştı
Hangi duş jelini bedava istiyorsan kodunu gireceksin.
O roll-on'lardan bende aldım 20 tane alacaksan hangisinden kaç tane siparişin varsa kodlarını girip adetini yazacaksın ama toplamda 20 adet olacak ve son siparişi gönderirken fiyatları zaten otomatikman düşecek.
Umarım anlatabilmişimdir.
anlattın cnm sağl tşk ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?