Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkşah yönetici olmussun hayırlı olsun canım şimdi biz avondatemsilci olmak isteyenlere yardım edelim deyince sen mi banlıcan bizi hahaha
burada cok sinir oldum ya carsamba günü geciken 290tllik borcumu persembe gönderdim ama pazartesi ögeleden sonra düstüler 2,5 tl gecikmis borc bedeli faturalanmıs ne is ya onlar gecikti ben gönderdim of zaten 3 kurus karımız var o da gidiyo böle
ilkşah yönetici olmussun hayırlı olsun canım şimdi biz avondatemsilci olmak isteyenlere yardım edelim deyince sen mi banlıcan bizi hahaha
burada cok sinir oldum ya carsamba günü geciken 290tllik borcumu persembe gönderdim ama pazartesi ögeleden sonra düstüler 2,5 tl gecikmis borc bedeli faturalanmıs ne is ya onlar gecikti ben gönderdim of zaten 3 kurus karımız var o da gidiyo böle
ewet ben de katılıyorum greeneyes a tbrk ederim hayırlı olsun cnm yöneticilik ünvanında yakışmış ilkşah
günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalım artık 2010 un son günlerindeyizzzz 2011 hepimiz için çooook güzel bir yıl olur inşşşş:92::92:
yok kuzlularım banlama iznim yok sadece kavga çıktığında müdahale etme satış falan yapıldığında uyarma üst yöneticime bildirme gibi şeyler
yok kuzlularım banlama iznim yok sadece kavga çıktığında müdahale etme satış falan yapıldığında uyarma üst yöneticime bildirme gibi şeyler
merhaba kızlar. birşey soracaktım. dün gece sipariş verdim. hani katalogta 30 tl alışveriş yapana erica saat 29 tlydi ya. faturalanmış fakat faturada saatin karşısında 29tl yazıyo. ama fiyat listesinde temsilci fiyatı daha düşük. neden böyle oldu sizce?
yaaaa kızlar şu mavi cantanın resmını eklıcek yookmu ona gore allım dıorum:18:
hangi mavi çanta magdalena mı ben çekmiştm bakayım duruosa yükleym
çok saol valla cnm bakdım ama goremmedım ben ya
silmişm cnm meraktan almıştm satmadan önce çektm foto ama silmişm ya da hangi kartta olduğunu bulamıorm ama çok tatlı şirin bişey birde çok mat mavi petrol mavisinin mat halini düşün göründüğünün aynısı değil
niye karışsın ki ben k14 iademi öyle yapmıştımkızlar bişi sorcam size şimdi benim k14den iadelerim olcak ama faturaları farkıl.. bi kaç tane faturam var ayrı ayrı.. hepsini aynı koliye koysam ürünleri ve faturaları karışır mı birbirine tek tek koymama gerek var mıı:26:
niye karışsın ki ben k14 iademi öyle yapmıştım
tatlım bu avonun işi belli mi olur ben bi soruyum dedim yinede tşklerr :))