- 25 Eylül 2010
- 634
- 0
Birşey değil canım :)
Arkadaşlar k14'de arabian glow'un göz kalemlerinden deep purple rengini almıştım süpermiş ya rengi çok güzel tam istediğim gibi koy mor k1'de satışta yok kalkmış eğer indirim broşürüne falan girerse almanızı öneririm.:)
Ayrıca arabian glow'un farlarından da çok satmıştım kendime hiç almadıydım ama alan yakın bir arkadaşım çok güzel olduğunu söyledi tabi k14'te tren kaçtı eğer daha sonra fırsat köşesinde bir yerde denk gelirsem ikisinide almayı düşünüyorum.
Bir de mega impact rujların pink pop ve never so nude rengini almıştım tam istediğim renklermiş iyi ki almışım.:)
Bir müşterim Diamond parfümden almıştı şişesi çok güzelmiş beğendim ama kokusu hiç benlik değil.:)
Arkadaşlar K1'de kendinize almayı düşündüğün ürünler neler veya indirimde olan önerebileceğiniz ürünler var mı??
ürünlerinin hoşuna gitmesine sevindim canım.ben k.1 indirim broşüründen kızıma sampuan panaramadan da uzun saçlar için saç kremini su 20 tl lik aışverişe 9 tl olan fondöten alacagım.perfect wear fondöten ve kıvrım veren maskarayı düşünmekteyim gerçekten kıvrım veriyormu acaba. bilenler varsa yanıtlayabilirmi?