bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm
daha öncede söylediğim gibi seni uyarmadım arkadaşı uyardım anlamadın galiba:44:bana açıklama yapmak zorundada değilsin kaçtan sattın aldın beni ilgilendirmez.ben daha önce 1den fazla numune alınırmı diye sorduğumda arkadaşlar yasak satış yapamazsın dediler e haliyle bende kıza öyle dedim.burda bir art niyet olamaz herhalde.şimdi ben sana saygısızlıkmı yapmış oldumyaptığın şeyi ne güzelde karşı tarafa yıkıyosun.oysa ben senden 'a ben yanlış anladım herhalde canım deyip konuyu kapatmanı beklerdim.bu arada ben tanımadığım birinin yazdığı iki satır için üzülmem istediğini yazabilirsin.benim felsefem budur ne ekersen onu biçersin
bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm
her siparişinde 1-2 tane ücretsiz parfüm testeri geliyor canım.bende 10 tane falan var ve hiç sipariş etmedim
evet onu bende gordum ama emın olmak ıstedım tşkler :) bide şu uye numaram gelse :)
haa ozaman iyi ya bosuna sparıs vermıyım bende :) gelenlerle ıdare ederım yoksa su 120 adet tester ıceren cantayı almayı planlıyordum gerek yok ozaman gereklı oldunu dusunduklerımıde tek tek alırım artık :) duruma gore
ohooben o numarayı bır hafta bekledım ınsallah senınkı hemen gelır cnm :)))
ohooelımdekı kampanyanın da suresı bıter zaten ozamana kadar yeni katalogdan siftah yaparız artık :)
Arkadaşım buradaki üyelerin sana ne dediği beni bağlamaz ..Zaten açıklamada değildi uyarınızın gereksiz oldugunu izah etmeye çalıştım Madem takmadınız sizin Felsefenizde bu yok sorun değil o halde canım uzatma.
haa ozaman iyi ya bosuna sparıs vermıyım bende :) gelenlerle ıdare ederım yoksa su 120 adet tester ıceren cantayı almayı planlıyordum gerek yok ozaman gereklı oldunu dusunduklerımıde tek tek alırım artık :) duruma gore
selam herkese benim bir sorum olacaktı nekadar satış yapınca faturayı bir ay sonra ödüyoruz???
kızlar bu titreşimli maskara nasıl bişeydir acaba:44:buda magnify gibi uydurma bişemidir yoksa güzelmidir diye düşünüyorum biraz fiyat olarak farklı çünkü
yahu ben maskaramı sürerken nefesimi bile ayarlıyorum düzgün sürmek için birde titreyen maskaraylamı uğraşıcamsalla gitsin en iyisi shook maskara
benimde dikkatimi çekti o farlar güzel bişeye benziyor altında bazıyla birlikte oldukça havalı fiyatta uygun ama renk alternatifi pek yok çok yakın tonlar gibi geldi bana.günlük makyaj için iyi olur ama o renklerde çoğumuzda var işte
yahu ben maskaramı sürerken nefesimi bile ayarlıyorum düzgün sürmek için birde titreyen maskaraylamı uğraşıcamsalla gitsin en iyisi shook maskara