AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm

her siparişinde 1-2 tane ücretsiz parfüm testeri geliyor canım.bende 10 tane falan var ve hiç sipariş etmedim

Arkadaşım buradaki üyelerin sana ne dediği beni bağlamaz ..Zaten açıklamada değildi uyarınızın gereksiz oldugunu izah etmeye çalıştım Madem takmadınız sizin Felsefenizde bu yok sorun değil o halde canım uzatma.

bana ılk uyelık dıyemı yoksa sıparıs verınce bılmıyorum ıkı tane parfum tester ı yollamıslar ama normalde panoramada uyelere testerların ucretlerı yazıyor 8 ve 9 sayfada cnm

evet onu bende gordum ama emın olmak ıstedım tşkler :) bide şu uye numaram gelse :)

her siparişinde 1-2 tane ücretsiz parfüm testeri geliyor canım.bende 10 tane falan var ve hiç sipariş etmedim

haa ozaman iyi ya bosuna sparıs vermıyım bende :) gelenlerle ıdare ederım yoksa su 120 adet tester ıceren cantayı almayı planlıyordum gerek yok ozaman gereklı oldunu dusunduklerımıde tek tek alırım artık :) duruma gore

bencede gerek yok ya ben bıtek alırsam makyaj numunesı alırım 20lık sanırım o

hala aynı şekilde itham ediyorsun yaya ben anlatamıyorum yada sen anlayamıyorsun.kız soru sormuş bende cevapladım ya.cevap vermesemiydimbana ne söylendiyse bende kızı aynı şekilde aydınlattım.hala uyarı diyosun ne ekersen onu biçersinden bu sonucumu çıkardın canım peki o zaman ikimizde susalım birbirimizi yok sayalım artık olurmu

canım sadece parfüm numunesi geliyor bazende krem falan ama fondöten ruj türü şeyler gelmiyor ona göre istersin

kızlar bu titreşimli maskara nasıl bişeydir acaba:44:buda magnify gibi uydurma bişemidir yoksa güzelmidir diye düşünüyorum biraz fiyat olarak farklı çünkü

o testrlar bizede geldi cnm o parfüm testrları yeni çıkacan parfümün kokularını tanıtım amacıyla geliyor ama önceden katologta yer almış parfümlerin numuneleri gelmez onları kendiniz almanız lazım.

kızlar bu titreşimli maskara nasıl bişeydir acaba:44:buda magnify gibi uydurma bişemidir yoksa güzelmidir diye düşünüyorum biraz fiyat olarak farklı çünkü

yahu ben maskaramı sürerken nefesimi bile ayarlıyorum düzgün sürmek için birde titreyen maskaraylamı uğraşıcam salla gitsin en iyisi shook maskara

Son düzenleme:
stoksuzluk sebebiyle hala siparişim faturalanmamışş.
düşünyrm stokta kalmayacak bi üründe istemedimkii ne die bekletiosnuz bu kadar??
katalog ürünlerini gıdım gıdım mı stokluolar anlamıorumki yaaa
o sinirle hangi ürün stokta yok demei bile unuttum ya,bin tane derdin arasında bide avon sardım ya basıma helal bana ya

bende şu kampanya 1 panorama 10. sayfadaki anew göz farına takıldım güzelmidir acaba?

yahu ben maskaramı sürerken nefesimi bile ayarlıyorum düzgün sürmek için birde titreyen maskaraylamı uğraşıcam salla gitsin en iyisi shook maskara

çok tatlısın ladycim spactrayıda anew eyelinerle daha doğrusu anew göz kalemiyle dense daha iyi olur herhaldebirlikte göndersemmi diye düşündümde neyse vazgeçtim buda fena değil zaten boşverim

benimde dikkatimi çekti o farlar güzel bişeye benziyor altında bazıyla birlikte oldukça havalı fiyatta uygun ama renk alternatifi pek yok çok yakın tonlar gibi geldi bana.günlük makyaj için iyi olur ama o renklerde çoğumuzda var işte

Kırdı isem kusura bakma canım tatsızlıga gerek yok mavişşşşşş seviorum kız seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…