ben şunu biliyorum büyük hediyeler varya işte bu kampanyanın fırını vss limite ulaşıp iademiz olur hediyeyide göndermez isek faturaya yansıyor hediyenin tutarı ve iadeside olmuyor ödemek zorunda kalıyoruz..ama gün hediyelerinin durumunu bilmiyorum ayrıca fıstıklar ..diyelim ki faturaya o göndermediğiniz gün hediyesi yansıdı indirimli fiyatından değil normal fiyattan yansıyor ..yani 10 liralık ürüne uyanıklık yapalım derken 20 lira vermiş olursunuz ..
kızlar napıyosunuz?ebruşum fıstığım nasılsınneler alıcaksınız bu ay?
kızlar napıyosunuz?ebruşum fıstığım nasılsınneler alıcaksınız bu ay?
Son anda bi dolu sipariş bulup 300'e tamamladım inşallah ürünlerim eksiksiz gelirde gün hediyemi kazanırım.
Avon'dan hediye artık eskisi gibi alamaz oldum bakalım şansıma ne gelecek.:)
cnm fark etmes olur muyuz merak ettim ben seni ama artık avon yapmıcam dediydin ondan gelmediğini tahmin ettim doğrusucanım teşekkürler cevabın içindediğim gibi ürün almayınca boşuna fazlalık etmeyim diye girmiyordum bu sayfaya.ama bu ayda alıcam bu aralar tekrar fikir paylaşımı için gelicem canım ama farketmen beni sevindirdi teşekkürler tatlım
günaydınlar, cuma günü yurtiçi kargo çalışıyomuymuş ?
akılları sıra ucuza kapatmaya çalışıyorlar sen onlara her ay bankaya işlem bedeli ödediğini söyle cnm zaten doğruda her ay deyil ama 6 ayda bir banka hesaptaki bakiyenden işlem bedeli çekiyor .iyiyim cnm özledim seni valla face de giriyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorum hatrını soramıyorum tatlım.benim siparişim pek yok bu ay 2.3 parça 30 tl lik falan bakalım nasıl olacak .
ama k.14 ten 400 oldu siparişim dün bir komsu sipariş verdi dedi ki arkadaslar falan istiyor tmm dedim bu şahıs benden 3 defa alışveriş yaptı rice minnet gelişine olsun bu son falan dedi 3. sünede tmm dedim 90 tl lik falan siparişi aldım tabi konuşma geregi duymadım katalog fiyatıyla verecegim için allahım face ten mesaj atıyor diyor yeni katalogtan da siparişi varmış 20 tl lik ama rica ederim diyo geliş fiyatı olsun bende dedim tmm senin son verdiğini o şekilde verecegim sana ama 90 tl olan arkadaşlarının siparişini katalog fiyatıyla veririm.oda demezmi benimkisi katalog olsun onlarınki gelişne söz verdim olmaz dedim söz verirken bana sormadın veremem.bu anlattıgım sahıslar zor alsa durumu kötü olsa tmm ama varya bayramda falan lüls yerlerde eglenmeye gitmiş insanlar o yüzden 20 tl fazla vermek zor olmasa gerek değilmi.sinir oldum valla.
Evet canım yılbaşıya ondan sordum inşallah çalışırlar yaaa
iyiyim cnm özledim seni valla face de giriyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorum hatrını soramıyorum tatlım.benim siparişim pek yok bu ay 2.3 parça 30 tl lik falan bakalım nasıl olacak .
ama k.14 ten 400 oldu siparişim dün bir komsu sipariş verdi dedi ki arkadaslar falan istiyor tmm dedim bu şahıs benden 3 defa alışveriş yaptı rice minnet gelişine olsun bu son falan dedi 3. sünede tmm dedim 90 tl lik falan siparişi aldım tabi konuşma geregi duymadım katalog fiyatıyla verecegim için allahım face ten mesaj atıyor diyor yeni katalogtan da siparişi varmış 20 tl lik ama rica ederim diyo geliş fiyatı olsun bende dedim tmm senin son verdiğini o şekilde verecegim sana ama 90 tl olan arkadaşlarının siparişini katalog fiyatıyla veririm.oda demezmi benimkisi katalog olsun onlarınki gelişne söz verdim olmaz dedim söz verirken bana sormadın veremem.bu anlattıgım sahıslar zor alsa durumu kötü olsa tmm ama varya bayramda falan lüls yerlerde eglenmeye gitmiş insanlar o yüzden 20 tl fazla vermek zor olmasa gerek değilmi.sinir oldum valla.
inş.gelir cnm ne olur ne olmaz bir ürün fazla gir istersen stok sorunu falan ihtimaline karsı
inş cnm kazanırsınSon anda bi dolu sipariş bulup 300'e tamamladım inşallah ürünlerim eksiksiz gelirde gün hediyemi kazanırım.
Avon'dan hediye artık eskisi gibi alamaz oldum bakalım şansıma ne gelecek.:)
ohaaaaa bu ne ya senin adına nası söz verir gıcık sanki kendisi satıyo alla alla ona ne oluyosaiyiyim cnm özledim seni valla face de giriyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorum hatrını soramıyorum tatlım.benim siparişim pek yok bu ay 2.3 parça 30 tl lik falan bakalım nasıl olacak .
evet yaa bi de o işlem bedeli şeysi varakılları sıra ucuza kapatmaya çalışıyorlar sen onlara her ay bankaya işlem bedeli ödediğini söyle cnm zaten doğruda her ay deyil ama 6 ayda bir banka hesaptaki bakiyenden işlem bedeli çekiyor .
evet cnm doğrudur ben çalışıcam 31inde ama ct tatil zaten31 aralıkta tatil deyil sanırım çünkü okullarda açık oluyor o gün ama 1 ocakta tatildir.
oda bişey mi benim qörümcem başakşehirde çok lüx bir dairede oturuyo
kendisinin ayrı kocasının ayrı arabası var
kocasının oto galerisi... otogarda dükkanları var bir sürü
kadın paraya para demio
herşeyin en lüxünde takılıyoo
ama benden qeliş fiyatına avon alıo qıcık yaa!
sinir oluorum bölelerine...
baktım olcak qibi değil artık qelişine veremem dedim
oda şimdi avona üye olmuş satıyo...
böle insanların qözü doymaz canım bence daha qeliş fiyatına verme
veriosan bile 10 tl lik şeye bana 9a qelio de sende kar yap
31 aralıkta tatil deyil sanırım çünkü okullarda açık oluyor o gün ama 1 ocakta tatildir.
kızlar şu clearskin siyah nokta görünümünü temizleyici toniği kullandıktan sonra bakıyorum 1 tane bile cildimde siyah nokta kalmamış haytımda ilk defa cildimi bu kadar pürüzsüz görüyorum cildim karma olduğu için mutlaka bişeyler olurdu oysa şişe yarı olmamıştı birde şu anew serisinin reversalıst gece gündüz ve simli bakım kremini kullanmıştım acaba bunlarmı yaptı bilmiyorum ama gerçekten ilkdefa bukadar cildim hem pürüzsüz hemde parlak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?