Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım cvbın içinde 175 tl bildiğim kadarıylagün hediyesi benim faturam 186 tl iademin tutarıda 22.50 tl yani faturam 163 oluyor göndermesem mi ki ya dediğin gibi mi yapsam ki ya unutmazlarsa bide göderecek olursam onuda faturada işaretliyormuyum karşısındaki boşlukları
ben zannettim ikinci kampanyada rimel yolluyorlarya bu ay bana da öyle oldu ruj gün hediyesiydi geldi ama iadem vardı yollamadım gün hediyesini bakalım yeni siparişle faturama yansıtırlarsa yollayacagım yansıtmazlarsa yollamam zaten gün hediyesi barajı 175 çok bu ne böyle.bari 150 olsa
ben ilk defa iade verecem kargo parası veriliyormu beni bilgilendirirmisiniz yazıyı okudum ama doğru anlamışmıyım öğrenmek istiyorum
avonun yılbaşı hediye paketinin büyüklüğü nasıl acaba.k14 panoramasında karton çantanın yanında yeralan.sipariş veren varsa bana yazabilir mi?
canım anladığım kadarıyla sende iadeni göndermişsin ama gün hediyeni içine koymamışsın dimi ikinci siparişinde faturaya yansıtırlarsa gerçek fiyatıyla onuda o fatura da iade ederiz diyorsun yani onun parasını ödememiş oluruz dimi patlamasın sonra bizde bende kargom gelicek buğün iademin paketini hazırladım gün hediyesini koymadım bende bakalım
günydın arkadaşlar i nternet sayfasındaki kampanya ne kadar satışa alınıyor
Bence ebru istisna olmuş mutlaka yansıtırlar normalde hem üç kuruşluk şey boşverin yollayın kızlar..hakkımızı vermediği kesin avonun ama verilenle yetinelim yinede siz bilirsiniz
kızlar cuma kargo çalışıyomu yaa
katılıyorum canım bence farkedilir riske atmaya degmez hem iadenin kabul edilecegi de kesin deil yani öteki faturada
tatlım resmi tatil olmaz bildiğim kadarı ile sonuçta yıl başı çalışır tatlım resmi tatil yapmazlar ..
canım anladığım kadarıyla sende iadeni göndermişsin ama gün hediyeni içine koymamışsın dimi ikinci siparişinde faturaya yansıtırlarsa gerçek fiyatıyla onuda o fatura da iade ederiz diyorsun yani onun parasını ödememiş oluruz dimi patlamasın sonra bizde bende kargom gelicek buğün iademin paketini hazırladım gün hediyesini koymadım bende bakalım