- 23 Mayıs 2007
- 8.602
- 583
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş.gelir cnm ne olur ne olmaz bir ürün fazla gir istersen stok sorunu falan ihtimaline karsı
dün konyanın en işlek yerine biri tezgah açmış.hemde erkek..avonun son 3-4 ayındaki indirimli parfümlerinden almış.durup sordum.bu ay aldıgım pur blankaya full speed e 30 dedi üzerine 3-5 koymus satıyor.güzel fikir girişimci olmak lazım ama ben yapamam sanırım o kadarını..
Valla adam en iyisini yapmış bir ara bende stok baya fazlaydı annem geçen sene Almanya'ya gittiydi tanıdıklar var babamında işi olunca o da gittiydi.
Bende annemin valize bi dolu krem, makyaj malzemesi, parfümü doldurdum ve annem orada tanıdıklara onların komşularına falan tüm ürünleri sattı geldi hemde euro olarak ama bende bi daha stok yapmaya tövbe ettim kolay kolay bitmiyor.
akılları sıra ucuza kapatmaya çalışıyorlar sen onlara her ay bankaya işlem bedeli ödediğini söyle cnm zaten doğruda her ay deyil ama 6 ayda bir banka hesaptaki bakiyenden işlem bedeli çekiyor .
oda bişey mi benim qörümcem başakşehirde çok lüx bir dairede oturuyo
kendisinin ayrı kocasının ayrı arabası var
kocasının oto galerisi... otogarda dükkanları var bir sürü
kadın paraya para demio
herşeyin en lüxünde takılıyoo
ama benden qeliş fiyatına avon alıo qıcık yaa!
sinir oluorum bölelerine...
baktım olcak qibi değil artık qelişine veremem dedim
oda şimdi avona üye olmuş satıyo...
böle insanların qözü doymaz canım bence daha qeliş fiyatına verme
veriosan bile 10 tl lik şeye bana 9a qelio de sende kar yap
ebrucum yenisin ama işi kapmışsın doğru söylüyorsun bende senin dediğin gibi fazla ürün giriyorum genelde
ebrucum aslında hiç vermicen böyle insanlara ama neyse.şekercik sağol tatlım bugün takım öncümlede konuştum oda bir süre bekle diyor hatta 3 aydan sonrada olur diyor bakalım nisan ayında mersine gitmeyi düşünüyorum o zaman belki alırım bişeyler.Allah size bol satış versin canlar görüşürüz
dün konyanın en işlek yerine biri tezgah açmış.hemde erkek..avonun son 3-4 ayındaki indirimli parfümlerinden almış.durup sordum.bu ay aldıgım pur blankaya full speed e 30 dedi üzerine 3-5 koymus satıyor.güzel fikir girişimci olmak lazım ama ben yapamam sanırım o kadarını..
hediyelerde çok dandik bende anlamadım neden böyle:)
arkadaşlar k1 katoloğunda syfa 30 daki perfect wear likit eyelinerı kullanan var mı nasıl bir şey
Gün hediye limitleri düşsün yaa eskiden ne guzeldi.135 TL 'ye bile ürün vardır
hediyelerde çok dandik bende anlamadım neden böyle:)
ben denedim renk tan istediğim gibi simsiyah olmadı cnm müşterimde iade etti zaten ama bir arkadas memnundu bilemedim ama ben çok likit kullanan biri olarak sevemedim zaten bu topikten mavişim de sevmemişti.
evet ya cnm hepimiz mail atalım bence :) protesto edelim ama o kalem için kılımı kıpırdatmam güzel şeyler koysunlar.
he valla fena ne o kalem öyle alsak zaten kaç kuruş şeyki insana hırs yaptırmıyo o hediye.
ben denedim renk tan istediğim gibi simsiyah olmadı cnm müşterimde iade etti zaten ama bir arkadas memnundu bilemedim ama ben çok likit kullanan biri olarak sevemedim zaten bu topikten mavişim de sevmemişti.
tamam canım tşk ederim.
aa evet evet o likit eyeliner kuru gibi bişey yani ara ara renk vermiyor.sürekli sallaya sallaya bir hal oldum yinede tam olarak renk vermedivalla benimkimi öyleydi bilmiyorum ama bu topicte birçok kişi sevmediğini söylemişti .sen en iyisi başka marka bak canım.çünkü ben onu iade edip anew eyeliner aldım o da bildiğin göz kalemi çıktı
temsilci fiyatı ile 300 tatlım ..o hediyelerden herhangi biri gelior
yılbaşı paketidiyor ya onu sormuştum tatlım
siyah kordonlu saat falan var onu dior isen 100 lira o paket