- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
gozun aydın canım
bende beyendım eternal magıc ın kokusunu
şimdi öyle olur tabii yoğunluk ben asıl yılbaşında vereceğimiz siparişleri düşünüyorum birde 3 gün tatil varmış artık 10 günde gelir herhalde:79:
evet cnm harika kokuyor avonda en çok beğendiğim koku bu diyebilirim tenimdede iyi durdu ağır deyil ama saf etkileyici bir koku şahsen ben çok etkileriniyorumavonun sitesinede biri yazmış nasıl bir koku bu işe yarıyormu diye ya yarayıpta arkanızdan birisi sizi durdurup çiçek vermiyor ama çok hoş bir koku..
evet cnm harika kokuyor avonda en çok beğendiğim koku bu diyebilirim tenimdede iyi durdu ağır deyil ama saf etkileyici bir koku şahsen ben çok etkileriniyorumavonun sitesinede biri yazmış nasıl bir koku bu işe yarıyormu diye ya yarayıpta arkanızdan birisi sizi durdurup çiçek vermiyor ama çok hoş bir koku..
ama günlük için o krem uygun anında rahatlık veriyor ama yağlı his bırakmıyor birde bir iyi yönü var cnm kullan kullan bitmiyor
bu parfümü eh idare eder diyen yok cnm ya çok beğeniyorlarsürekli bu parfümü kullanıyorlar yada bu parfümden nefret edip çok ağır buluyorlar ben ağır bulanlar arasındayım :))
goldencimçok hoşsun numunesini gönderdilerde kalıcılığı nasıl birde bileklik hediye ya herkese uyarmı benim bileklerim ince
goldencimçok hoşsun numunesini gönderdilerde kalıcılığı nasıl birde bileklik hediye ya herkese uyarmı benim bileklerim ince
ilk avon şokumu geçen hafta gittiğim kursta yaşadım kzılar :95:
benden ürün alan bir bayan vardı sabah sınıfa girdim bayan hiç benden tarafa bakmıyor Allah Allah dedim geçtim yerime sonra bir ara dışarı çıkmıştım geri döndüğümde kız başka bayanın yanına oturmuş avon katologundan ürün işaretliyordu gelişinden veriyormuş kadın
arkamdan iş çevirmiş yani
çok üzüldüm ve sinirlendim demek gerçekten böyle insanlar varmış kendi adıma utanç duydum :78:
sorun çıkmaz bazen veriyorlar bazen vermiyorlar yani iade fişi yanlarında olmuyor bende fiş almadan iade yaptım sorun olmadı.arkadaşlar ben bugün ilk iademi yaptım evde misafir vardı kargoda hiç beklemediğim bi anda geldi.çünkü sitede sevkiyata hazırlanıyor yazıyodu cebime mesaj da gelmedi yani biraz panik oldum yanlış bişey yapıcam diye.iademi önceden hazırlamıştım görevli sadece tc no mu sordu o kadar
temsilci no filan sormadı elime kağıtda vermedi iademi teslim aldına dair o anda aklıma gelmedi telaştan şimdi kafama takıldı makbuz veriyo mu normalde?:44:
inşallah sorun çıkmaz
canım ınsallah sorun cıkmaz merak etmearkadaşlar ben bugün ilk iademi yaptım evde misafir vardı kargoda hiç beklemediğim bi anda geldi.çünkü sitede sevkiyata hazırlanıyor yazıyodu cebime mesaj da gelmedi yani biraz panik oldum yanlış bişey yapıcam diye.iademi önceden hazırlamıştım görevli sadece tc no mu sordu o kadar
temsilci no filan sormadı elime kağıtda vermedi iademi teslim aldına dair o anda aklıma gelmedi telaştan şimdi kafama takıldı makbuz veriyo mu normalde?:44:
inşallah sorun çıkmaz
bnmde kargomun günü salıdan cumaya değişmiş brazdan elimde olcak ohhh
ne ii olduu
süpürgemide çok mrk ediorum
evet cnm ayarlı sanada olur birini küçük kızıma verdim en küçük ayarı bile bol geldi bende onun bileğine göre zinciri işaretleyip aralarına minik bir metal halka taktım oldu bende çareler tükenmez:))benim bileyim de çok ince ama oluyor merak etme cnm kokusu bana numunede kalıcı deyil gibi gelmişti ama sabah bir sıkıyorum akşama kadar boynumda kokuyor kalıcı bence
canım ınsallah sorun cıkmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?