- 21 Haziran 2009
- 2.965
- 4
- 53
far away vanilyalı evet ama seven de var bana ağır geliyor ben soft musk gibi kokuları seviyorumarkadaşlar far away ın kokusu nasıl bilen varmı aranızda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
far away vanilyalı evet ama seven de var bana ağır geliyor ben soft musk gibi kokuları seviyorumarkadaşlar far away ın kokusu nasıl bilen varmı aranızda ?
bence çok güzel.vanilyalı böle miss miss..ama agır kokulardan hoşlanmıosan alma canm.
far away vanilyalı evet ama seven de var bana ağır geliyor ben soft musk gibi kokuları seviyorum
severim vanilyalı kokuları ama bir kaç sipariş var ben satmak için almak istiyorum cnm ben zaten avon parfümü istisna kullanırım escada collection kullanıyorum sürekli parfümüm.
soft musk bende çok begeniyorum cnm komsumda dedi far away için ben çok begeniyorum dedi bazı insanlara agır geliyormuş.
nasıl kızlar yeni kataloktan varmı satışlar
iyi maşallah canım benimde 100 tl şu an gecen kampanya şarzlı el süpürgesini aldın o zaman bende aldımHenüz k1 130 civarı canım.
k14 650 TL verdim geldi ürünler. şimdi 150 daha var ay sonunda vermeyi düşünüyorum tatlım. Bol müşteriler hepimize.
iyi maşallah canım benimde 100 tl şu an gecen kampanya şarzlı el süpürgesini aldın o zaman bende aldım
hayır cnm gelmez 22.5 yapar 7.5dan 3 ürün. paket 21.00TL ve sadece örnek ürün olduğu için 1 adet verebiliyorsun. bnde o konuda şüphede kalıp takım öncümede sordum.
1. kampnya limiti düşük ama tencerelerin yüksek bence tatlım yaa.1.300 diye hatrlıorum.
ay cnm o parfüm baya tutan bi parfüm bence en çok ondan sipariş gelcek
bi de rujlardan...
ya ben tekrar bi k14 kataloguna baktım da maalesef o kış kreminin el için olanı yok daha doğrusu katalogda el için yüz için die bi ayrım yapmamış kızlar sf 63teki kremden bahsediyorum ben gündüz kreminden aldım evden çıkarken sürerim elime die düşünüyodum
ben yıllardır onu kullanıyorum cokkkk guze bır kokusu varrrrrr bencearkadaşlar far away ın kokusu nasıl bilen varmı aranızda ?
dun bı celebre oldu bıde ındırım katalogundan hıjyenık temızleme losyonu baska yoknasıl kızlar yeni kataloktan varmı satışlar
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ama bir türlü şifrem gelmedi ve bu yüzden de ilk siparişlerimi veremedim hala ayın kaçına kadar verebilirim acaba?
selamm kızlarrr :) neler yapıyorsunuz bakalım iki gündür yoktum :)