Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prenses perı dun benım kargom geldı aksamda arkadasıma yolladım bırkısmını yıne kargyla
sende durum ne geldımı kargon
out spoken kullanan varmı aranızda cok guzel bır koku oldugunu duydum ama cok pahalı
out spoken kullanan varmı aranızda cok guzel bır koku oldugunu duydum ama cok pahalı
canım bende almayı düşünüyorum sen hangi renklerinden alı ben morlu bi tane de yeşilli düşünüyorum....memnun kaldınmı acaba? bak canım kalın kalemler için kalemtraşlar satılıyo onlarla açabilirsin ancak.güle güle kullan
bir de benim favorim incadannace süper bir koku çiçek kokularını sevenler için
arkadaşlar far away ın kokusu nasıl bilen varmı aranızda ?
bu parfümü eh idare eder diyen yok cnm ya çok beğeniyorlar sürekli bu parfümü kullanıyorlar yada bu parfümden nefret edip çok ağır buluyorlar ben ağır bulanlar arasındayım :))
kargom geldi
eternal magic in kokusuna bayıldım..künyesi fena değil..bir resim topiği açılacaktı orası açılırsa yada isteyen olursa ekleyebilirim
panoramadaki aile boyu 400 ml kremden istemiştim.kocaman ellerime sürdüm hemen emdi hiç sürmemiş gibi oldu sevmedim..
birde iade yaptım bakalım kaç güne düşecek
güle güle kullan canım o krem hafif bir krem zaten daha fazlası beklenemez
cnm künyenin boncuğu nasıl renk geldi ? benim ilk gelen lila renginde idi sonraki katologtaki gibi pembe geldi ama ilk gelen boncuk daha kaliteli görünüyor :))
güle güle kullan canım o krem hafif bir krem zaten daha fazlası beklenemez
evet en hafif nemlendirici o eller için pek uygun deyil daha çok cilt için uygun ..
2 tane istemiştim..1 i lila 1 i pembe gelmiş.bende lilayı daha çok begendim dediğin gibi daha kaliteli görünüyor
burdaki abla için istemiştim o kremi ellerimde deneyeym dedim hüpppp emdi sizin de dediğiniz gibi el için uygun değil onada söyleyeyimde fazla beklentiye girmesin
gozun aydın canımkargom geldi
eternal magic in kokusuna bayıldım..künyesi fena değil..bir resim topiği açılacaktı orası açılırsa yada isteyen olursa ekleyebilirim
panoramadaki aile boyu 400 ml kremden istemiştim.kocaman ellerime sürdüm hemen emdi hiç sürmemiş gibi oldu sevmedim..
birde iade yaptım bakalım kaç güne düşecek
cnm künyenin boncuğu nasıl renk geldi ? benim ilk gelen lila renginde idi sonraki katologtaki gibi pembe geldi ama ilk gelen boncuk daha kaliteli görünüyor :))
kargom geldi kızlar çok çabuk oldu daha akşam baktım sevkiyata hazırlanıyo diodu ama sabah bi baktım msj gelmiş
kargom geldi kızlar çok çabuk oldu daha akşam baktım sevkiyata hazırlanıyo diodu ama sabah bi baktım msj gelmiş