AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şekerler :) Şimdi bişi sorcam k14 de pur blanca kampanyası varya aynı parfum ve erkek parfumu hedıyelı . Şimdi Onu sparişe girerken sadece pur blanca bayan EDT 1 tanemi giriyorum ? hedıyelerın Kodlarını gırmeye gerek varmı ?

spl cnm inş

nasıl ani anlamadım cnm ya şimdi ilk üye olacak kişi en az 650lik sipariş mi vermesi gerekiyor
öyleyse delirmiş avon şaştım kaldı
açıklar mısın lütfen

onu satış temsilcisi yani sen onaylıycaksın canım
yani tarihini falan yazcaksın imzalıycaksın
eğer sorun olursa o garanti belgesiyle süresi dolmadan iadeye yollayablrsn

siremciim benimde arızalı saat geldi ama sadece garanti belgesini iade paketinin içine koydum imza falan atmadım öylede kabul ettiler..sorun yaşamadım

şekerler :) Şimdi bişi sorcam k14 de pur blanca kampanyası varya aynı parfum ve erkek parfumu hedıyelı . Şimdi Onu sparişe girerken sadece pur blanca bayan EDT 1 tanemi giriyorum ? hedıyelerın Kodlarını gırmeye gerek varmı ?

sadece asıl olanı gireceksin hediyer otomatik eklenecek .. sadece bir bayan pur ekleyeceksin ..

sadece asıl olanı gireceksin hediyer otomatik eklenecek .. sadece bir bayan pur ekleyeceksin ..

Öle yaptım sepete ekle guncelle dedım suan sparıs vermıcem ama sepete ekledıgımde sadece parfum gorunuyor hedıye olanlar lıstelenmıyor . bölemi oluyor normalde

nerde var kızlar pure blanca ben niye görmüyom son katalogta değilmi canım? pure blanca yı cöremedim :KK43: ne kadarmış pure blanca bayan ve erkeğimi ( onun erkeği varmıydı bu arada :))

nerde var kızlar pure blanca ben niye görmüyom son katalogta değilmi canım? pure blanca yı cöremedim :KK43: ne kadarmış pure blanca bayan ve erkeğimi ( onun erkeği varmıydı bu arada :))

tatlım şimdi atabilirsin cevap kusura bakma dolmuş farkında değilim..

k14 katalogunda var cnm :) purblanca alana + purblanca + erkek edt olarak FULL SPEED verıyor 50 TL

canım kusura bakma daha fazla duramayacagım yarın çok erken kalkmam gerek seni ekledim ..yarın yardımcı olacagım ..

ya kızlar perceve seti 60 pure blanca 50 dediniz kk daki k-14 katalogunda niye 129 tl yazıyo netten bakıyorm elimde katalog yok, ben anlamadım biri bana açıklarmı lütfennn :)))

hıımm :KK17: bende dedim noluyo yaa:)
burada popyy love rujum geldi cnm ,,nar çicegi bekliodum ama hiç alaksı yok narçicegyle..güzel bi pembe aama narciceği değil:KK59:

istediğin gibi olmamasına üzüldüm cnm bence çok basarılı.

kokusunu deneyen oldumu nasıl güzelmi canlar :)

mandalina kokusunu andırıyor fullspedd ben hoşlanmadım eşimde öyle ama buna ragmen indirime girsin alayım diye bekleyenler oluyor cnm zevk meselesi.çok pahalı ama christian lacroix NOİR çok güzel kokuyor

mrb arkadaşlar bi sorum olacaktı arkadaşım k1 den fondoten alıcak şu colortrentin(arka sayfa tarafta olan) yeni formüllü fondoteniyle calming effects(şu 20 tl sipariş edene 9 tl olan) olan fondoten arasında kaldı sizce hangisi yağlı bi yüze sahip cvp bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar sadece bir arkadaştan yorum geldi başka yorumlarda bekliyorum lütfennn

X