spl cnm inş
nasıl ani anlamadım cnm ya şimdi ilk üye olacak kişi en az 650lik sipariş mi vermesi gerekiyor
öyleyse delirmiş avon şaştım kaldı
açıklar mısın lütfen
onu satış temsilcisi yani sen onaylıycaksın canım
yani tarihini falan yazcaksın imzalıycaksın
eğer sorun olursa o garanti belgesiyle süresi dolmadan iadeye yollayablrsn
şekerler :) Şimdi bişi sorcam k14 de pur blanca kampanyası varya aynı parfum ve erkek parfumu hedıyelı . Şimdi Onu sparişe girerken sadece pur blanca bayan EDT 1 tanemi giriyorum ? hedıyelerın Kodlarını gırmeye gerek varmı ?
sadece asıl olanı gireceksin hediyer otomatik eklenecek .. sadece bir bayan pur ekleyeceksin ..
canım özeline bakarmısın ?
şekerler :) Şimdi bişi sorcam k14 de pur blanca kampanyası varya aynı parfum ve erkek parfumu hedıyelı . Şimdi Onu sparişe girerken sadece pur blanca bayan EDT 1 tanemi giriyorum ? hedıyelerın Kodlarını gırmeye gerek varmı ?
nerde var kızlar pure blanca ben niye görmüyom son katalogta değilmi canım? pure blanca yı cöremedimne kadarmış pure blanca bayan ve erkeğimi ( onun erkeği varmıydı bu arada :))
nerde var kızlar pure blanca ben niye görmüyom son katalogta değilmi canım? pure blanca yı cöremedimne kadarmış pure blanca bayan ve erkeğimi ( onun erkeği varmıydı bu arada :))
canım kusura bakma daha fazla duramayacagım yarın çok erken kalkmam gerek seni ekledim ..yarın yardımcı olacagım ..
k14 katalogunda var cnm :) purblanca alana + purblanca + erkek edt olarak FULL SPEED verıyor 50 TL
iki pure blanca ve erkek parfümümü oluyo yani yanında verdikleri erkek parfümü hangisiymiş ? ay çok soru sordum galiba
FULL SPEED erkek parfumu :)
kokusunu deneyen oldumu nasıl güzelmi canlar :)
Canım avon Online katalokdan 17 ci sayfaya bak :)ya kızlar perceve seti 60 pure blanca 50 dediniz kk daki k-14 katalogunda niye 129 tl yazıyo netten bakıyorm elimde katalog yok, ben anlamadım biri bana açıklarmı lütfennn :)))
hıımmbende dedim noluyo yaa:)
burada popyy love rujum geldi cnm ,,nar çicegi bekliodum ama hiç alaksı yok narçicegyle..güzel bi pembe aama narciceği değil
mrb arkadaşlar bi sorum olacaktı arkadaşım k1 den fondoten alıcak şu colortrentin(arka sayfa tarafta olan) yeni formüllü fondoteniyle calming effects(şu 20 tl sipariş edene 9 tl olan) olan fondoten arasında kaldı sizce hangisi yağlı bi yüze sahip cvp bekliyorum arkadaşlar