AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm o bilekliği ben görmedim hiç ama ilkşah kesin biliyodur): bence çok klasik ve şık duruyo senin tarzın nası bilmiyorum sanki yaşın genç gibi geldi bana ben 32 yaşındayım bana bile sanki fazla olgun bi bileklik:)
bunların hepsi benim fikrim deil bu topikteki kızların yazdıklarından da esinlendim:)
ama...
mesela; birine satış yaparken başka arkadaşı ister mi bakmayı die sormak
müşterilerin tel nosunu almak varsa emailini almak yeni katalogdan haberdar etmek için mail atmak veya telefon etmek
görümcem müşterilerin siparişi gelince telefon edip bi cafeye çağırıyodu avon günü yapıyorlarmış orda hem ürünleri teslim ediyo hem paralarını alıyo hem de çay içiyorlarmış bence bu çok eğlenceli
senin için satış yapanlara ufak hediyeler vermek duş jeli banyo köpüğü ruj gibi...
özellikle genç kızlarla iletişim kurmalısın
mesela çocuğunu parka götürdün o oynarken sen de çıkar katalogunu bak ben işyerinde her molada katalog karıştırıyorum katalogtaki ürünlerle ilgili muhabbet ediyorum mesela biri göz kaleminden mi bahsediyo ben de jel göz kalemini anltıyorum ya da biri maskara mı dedi süper shock maskara kalıcı filan diyorum
ama bence en iyisi güne katılman, o zaman baya müşterin olur
mesela bak ben avona geçen yıl katıldım bebeğim 5 aylık filandı kimseye satmamıştım ikinci ayımdı takım öncüm 75tlik olsun die göz kalemi far filan yazmıştı bi de deodorant yazmıştı ben napıcam bunca şeyi die dertleniyodum sonra üyürüyşe çıkayım dedim çocuğu arabaya koydum yürürken bahçede bi tanıdık oturuyomuş bana seslendi gel oturalım çocuk da hava alsın dedi tamam dedim muhabbet ederken söz makyaja geldi ben de avona üye oldum ama dedim aaa bizim kızlar bakar katalog varmı dedi yanımda yoktu eve gidip getirdim onun başka komşuları geldi numune de götürmüştüm baya bi baktılar sipariş verdiler elimdeki ürünleri silip süpürdüler sonra her biri kendi çevresi,ndne birini buldu böyle böyle zincir uzuyo yani umutsuz olma cnm bven de çkeingen biriyimdir ama muhabbet ederken insanlar almak istiyosa zaten kendileri söylüyolar sonra apartmanda kapıda selamlaştığım bi bayan elime katalogu gördü baya sipariş verdi filan böyle böyle genişliyo ama dediğim gibi genç bi kız varsa çevrende ona katalog ver arkadaşları mutlaka alcaktır :90:
anlaın sen dımı hangı bıleklıgı dedıgımı ocak ındırım katalogunda 14 uncu sayfadakı ıkı ucu acık bıleklık ben 28 yasındayım spor gıyınırım aslında :))))

gnc oturup kalkabılıcegım cok cevrem yok ıste burda yazın gezıyorum daha cok :)) yazın cok satıs olur sankı :))esımıkandırıp beledıyeye gondersem ıyı olucak onun alt yapısını hazırlıyorum bak dıyorum bukadar satısa bu hedıye varmıs felan bıde esımın memlekette cok yakın ıkı arkadası var bırının gumus dukkanı var bırınınde ınternet kafesı kuaforle karsılıklı oralara bırakıcam gıdınce :)))

biraz önceki mesajımı eksik yazmışım geliş konusunu atlamışım gelişinden ver ne demek yahu sen avonamı çalışıyorsun kendinemi ayrıca ben yılda 2 kez bankaya işlem bedeli ödüyorum şimdi 6 aylık 40 civarında olmuştur bankaya gidip yeri geliyor parayı yatırmak için sıra bekliyorsun bu ürünler ayaklarına kadar geliyor fiyatlarıda katologta görüyorlar valla ben müşteri çok alışveriş yapmadığı sürece indirim bile yapmıyorum ister alsın ister almasın ben onlara gelişinden satmak için üye olmadımki !

biraz önceki mesajımı eksik yazmışım geliş konusunu atlamışım gelişinden ver ne demek yahu sen avonamı çalışıyorsun kendinemi ayrıca ben yılda 2 kez bankaya işlem bedeli ödüyorum şimdi 6 aylık 40 civarında olmuştur bankaya gidip yeri geliyor parayı yatırmak için sıra bekliyorsun bu ürünler ayaklarına kadar geliyor fiyatlarıda katologta görüyorlar valla ben müşteri çok alışveriş yapmadığı sürece indirim bile yapmıyorum ister alsın ister almasın ben onlara gelişinden satmak için üye olmadımki !

ıste bende onu dedımya sen emek verıyorsun sonucta bu ıse aslında oda bılıyordur bunuda ıste bılmemezlıge gelıyorlarrr

:79:
ıste bende onu dedımya sen emek verıyorsun sonucta bu ıse aslında oda bılıyordur bunuda ıste bılmemezlıge gelıyorlarrr

sanada tavsiyem sakın verme belki 75 doldurmak için vermek istersin ama sonra başını alamassın ve sonra avonu bırakmak istersin müşterilere o yönden hiç taviz vermeyin:KK68:

kızlar ındırım katalogunda k1 ın 3 sayfadakı eye radıance goz farı yesıl olanı nasıldır kullanan varmı

şimdi mesaj geldi 17 aralık 24 aralık arası her güne 175 tl lik siparişe hediye var diye..siteye girdim ama hediyeler yazmıyor..gün hediyeleri 24 aralıga uzatılmıs duyrulur :KK24:

bişi soracağım..eternl magic alacağım.künye hediyes var ya o nasıl birşey anlamadım :44: bir tane zincir üzerinde de bir tane boncuk mu var? diğer sayfalardan boncukları seçipte mi tamamlayacagız?

diye sormustum el cevap lütfen :KK16:

çagın cvp yazmıssın teşekkürler :KK19:

karsı komsum dun odeme yapıcaktı bana ama gece gec olursa sabah kardesımden alırsın demıstı demın kardesı bısey sormak ıcın geldı bana haberı yok ablasının ona para bırakıcagından kendısıde aksam gelıyo aksam gelınce ugrasın bana dedım gelmezse yıne cumartesı ben sorsammı ben para ıstemeye cekınıyorum kı

bende çok sinir olurum böle bizler para istemeye çekiniriz onlar borcu olan parayı geciktirmeyi yada illa istetesiye kadar beklemeyi çok severler nasıl millet bunlar yaa

diye sormustum el cevap lütfen :KK16:

çagın cvp yazmıssın teşekkürler :KK19:

cnm ben o parfümden aldım üstelik üç adet :KK1: ordaki boncuklardan fazla sayıda takamassın çünkü hoş durmaz bu bileklikte onun bilekliği ayrı biraz daha sert olan var bu zincir şeklinde buna 1 yada en fazla 3 adet takılabilir ben bu zincire 1 adet beğendiğim takı aksesuarından almayı düşünüyorum kendi zevkime göre ama üzerindeki boncukta güzel gelen zincirin boncukları biri lila geldi birisi pembe ..

cnm ben o parfümden aldım üstelik üç adet :KK1: ordaki boncuklardan fazla sayıda takamassın çünkü hoş durmaz bu bileklikte onun bilekliği ayrı biraz daha sert olan var bu zincir şeklinde buna 1 yada en fazla 3 adet takılabilir ben bu zincire 1 adet beğendiğim takı aksesuarından almayı düşünüyorum kendi zevkime göre ama üzerindeki boncukta güzel gelen zincirin boncukları biri lila geldi birisi pembe ..

bende 2 tane isteyeceğim..arkadaki sayfada pembe gibi çiçekliler var onlardan 3 tane alsam pay etsem diyordum ama uyumu nasıl olur üstünde gelenle bilemedim :44:

bende 2 tane isteyeceğim..arkadaki sayfada pembe gibi çiçekliler var onlardan 3 tane alsam pay etsem diyordum ama uyumu nasıl olur üstünde gelenle bilemedim :44:

ya bişey diyeyimmi zincir tek olarak şahane alman gümüşü kaplama olduğu için:) tek boncuk çok yakışıyor bence o çiçekliyi alırsan tek olarak tak süper olur :KK12:

green treasure bead set nasıl durur goldenlady?

yazmıstım ama sen cevap yazmıssın zaten teşekkürler arkadakilerden almaktan vazgeçtim 8 tl sonucta..

Son düzenleme:
X