kızlar bu saaten sonra gün hediye olmaz dimiDayanamıcam veriyorum siparişlerimi inş stok sorunu yaşamam
bende yarın verıcem son sıparısımı ama bundan sonra vermezler herhalde gun hedıyesı ayıp yanı
Bencede canım ayıp kızdım avonaçok gördü bize
kızlar yarın sabah sıparıs verıcem ama aklıma bısey takıldı
116 dan sıparıs verıcem roll kendılındenmı hedıye olucak yoksa kodunu gırıcekmıyım kodunu bulamadım
canım bnce kendiliğinden gelicektir.
ya glısernlı kremı yazmamız gerekıyordu ya buda oylemı acaba dedım ama onda o krem 1 lıraydı bunda hedıye
sen naptın gırdınmı sıparısıni
beraber gırcez yanıı:)) ınsallah ıkımızınkıde stok sorunu yasamadan gelır ben su takı setınden korkuyorum en coksitede avondan hberler varya oraya baktım yazmıo rolon için ama krem için yazıyor. Yarın giricem canım bu akşam kataloga bakmya gelcekmiş kızlar bekliyorum onları :)
beraber gırcez yanıı:)) ınsallah ıkımızınkıde stok sorunu yasamadan gelır ben su takı setınden korkuyorum en cok
inş canım ya hangi takı seti o canım bende sayfa 71 deki takı setini giricem
ya glısernlı kremı yazmamız gerekıyordu ya buda oylemı acaba dedım ama onda o krem 1 lıraydı bunda hedıye
sen naptın gırdınmı sıparısıni
73 canım kuzenım alıcak hedıye bır arkadasına
Rolon hediye oldugu için otomatik eklenecektir kod girilmiyor.. ama avon care serisinde ki 1 tl ye gelen el kreminin kodunu girmeniz şart yoksa gelmez..
inş vardır kuzum bidaha sorun olmaz. yok bidahaki siparişinzde gelcek falan diye. öle 2 tane ürünüm var aradan 3 kampnya geçicek hala ürün yok ortada
tesekkurler canım
kızlar yardım edin ben 4 yıldır avon temsilcisiyim 1 sene öncede bi arkadaşımı üye yaptım ama 3 kampanyadır sipariş vermiyor bu ay üyeliği düşecekti takım öncüm dewamlı arıyor girmiyormu diye sen gir falan dedi bende yok dedim artık satmıyor bugun girde koliyi alma geri gönderelim dedi bende ben ugraşmam dedim az önce baktım sipariş vermiş ben bu kadını ne yapım zaten ben bu ay çıkmak istiyordum avondan annemin adına başkasına üye olacaktım ama b.s.s aradım açmadı
kızlar yardım edin ben 4 yıldır avon temsilcisiyim 1 sene öncede bi arkadaşımı üye yaptım ama 3 kampanyadır sipariş vermiyor bu ay üyeliği düşecekti takım öncüm dewamlı arıyor girmiyormu diye sen gir falan dedi bende yok dedim artık satmıyor bugun girde koliyi alma geri gönderelim dedi bende ben ugraşmam dedim az önce baktım sipariş vermiş ben bu kadını ne yapım zaten ben bu ay çıkmak istiyordum avondan annemin adına başkasına üye olacaktım ama b.s.s aradım açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?