saçını kurutsana cnm ürünü kullandıktan sonraböyle kullandım fakat kullandıktan sonra saç uçlarım yapış yapış kalıyor
kullanmış mı cnmkızlar bi müşterim istediği rujun koyu renk olduğunu düşünerek değiştirmek istiyor. kampanya 1de pro to go ruj istemişti cherry glisten simdi o resimdeki gibi durmuyor diye beğenmemiş. değişim yapabiliyor muyum nası yapacağım acaba??
pink sands doğal olan 4lü farıkızlar yahşi cazibeyi izleyen var mı? eğer varsa orda cazibenin sürdüğü farı istiyorum. çok hafif çok doğal duruyo ten rengi gibi. avonda hangisi öyledir ya. bi el atın şu işe
evt iade en mantıklısı bence de sağol cnm bilgilendirme içindeğişim için kampanya 13 de değişim için saat yolladım .. baktım değişime gönderdiğime geri dönüş yapılmıyor aradım hemen dedim iade olarak kabul edilsin hesaptanda düşülsün üç kuruşluk şey için kimseye mahcup olamam .. hemen dedi ilgilenecegim mutlaka sonuca bağlanacak ya ürün yollayacagız yada parayı düşecegiz hesaptan .. stokta olmayan ürün bi kaç saat sonra değişim olarak kabule dilmiş kargoya verilmiş ..diyecegim o ki .. ya peşine düşeceksniz yada hiç değişime ürün yollamayıp iade edecksiniz ..
kullanmışsada kullanmamışsada iade edersin tatlım ancak değişim yapsan bile ürünün aynısı için iade yaparsın misal ürün sıkıntılıdır hasarlıdır aynısını tekrar yollarlar ..senin iade yapıp yeri ürün girmen gerek istediği renk ürün her ne ise ..
misal ben rimel almıştım kendimeŞekerler ürün kullanılmış olsada iade yapabiliyorsunuz hiç sıkıntı olmuyor ..beklentimi karşılamadıyı işaretleyin kafi
evt iade en mantıklısı bence de sağol cnm bilgilendirme için
rica ederim tatlım..
misal ben rimel almıştım kendime
kaşıntı yapmıştı
bi kez sürdükten sonra iade etmiştim hiç sıkıntı yaşamamıştım
ama sık yaşamadım tabi böyle tersliği
ruj renkleri gerçekten de hem farklı çıkabiliyo, dudaktan dudağa da farkedebiliyo..
yani her beğenmeyeni iade etsek ne olurdu bilmem..
öyle..Avon - cosméticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancia, trabajar desde el hogar. diğer ülkelerdeki avonlar bile 2 geçmişler 3 katoloğu eklemişler ne güzl şeyler değişik keşke bizim katalogtada değişiklik yapsalar nerdeeee
Avon - cosméticos, belleza, maquillaje, cuidado de la piel, fragancia, trabajar desde el hogar. diğer ülkelerdeki avonlar bile 2 geçmişler 3 katoloğu eklemişler ne güzl şeyler değişik keşke bizim katalogtada değişiklik yapsalar nerdeeee
ben de gecen gün 145tl lik iade yolladım 140ını düsmüsler.. bi de banyo köpügü vardı fırsat ürünlerinden almıstım iadem kabul edilmemis devam ürünleri gönderilmedi diye takım öncüme söyledim tekrar gönder not yaz dedi not yazdım fırsat kösesinden aldım diye yine düsülmemiş kullanıcam artık napalım
arkadaşlar monika dönüştürülebilir yüzük alan var mı katalogda güzel gözüküyor ama cesaret edemedim sizce nasıl
Hepinize iyi gecelr görüşmek üzere..
arkadaşlar başka gören yok mu bu yüzüğü fikirlerinizi merak ediyorum
Kullan artık tatlım :) bu arada aramıza hoşgeldinn canımmmm:93::93:
canım gece yeni baslıyor nereye iyiydik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?