AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

gÜNAYdın hatunlar... saati iade etmek istemiyorum ama H kısmını çıkarttırsam sanki o zamanda güzelliği bozulacak artı yine büyük gelecek bileğime gibi .. ne yapsam bilemedim ya:KK43:

cnm sen bunu günlük takmassın zaten özel günlerde kullanırsın daha çok olsun biraz düşsün bileyine şık durur bu saat bileğine oturursa güzel olmaz diye düşünüyorum:KK34:

ben pek parfüm satamıyorum yaa bi kendim alıyorum:KK43:( çok nadirdir parfüm sattığım ne yapmam lazım ??? en çok sattığım kremler, rujlar, banyo köpüğü, şampuanlar:KK43:(

cnm sen bunu günlük takmassın zaten özel günlerde kullanırsın daha çok olsun biraz düşsün bileyine şık durur bu saat bileğine oturursa güzel olmaz diye düşünüyorum:KK34:

evet canım saat günlük kullanıma pek uygun değil. özel günlerde kullanırsın canım :)))

ben pek parfüm satamıyorum yaa bi kendim alıyorum:KK43:( çok nadirdir parfüm sattığım ne yapmam lazım ??? en çok sattığım kremler, rujlar, banyo köpüğü, şampuanlar:KK43:(

Numuneleri göstermeni tavsiye ederim yada en çok sattıgın parfümü işte özelliğini o kişiye hangisnin en çok gidecegini falan ..benece ilgilenirler o şekilde..

kuzummmm elimi aşagı bırakınca düşüyor:KK70: 29 gayme vercem kız tuzla buz olur :KK70: millete hava atcam derken :KK70::KK1::KK1::KK1:o halde sadece h kısmını çıkattırıım zaten yine düşer elimin üzerine hafiften aynı fikirdeyim tam oturunca hiç hoş durmaz..ben spor saatlere alıştın oldugum için biraz yadırgayacagım gibi :)

bende indirim broşüründeki ilk sayfada olan yuvarlak kordonlu gümüşlü saati alıcam kızkardeşim almıştı çok güzl duruyo bilekte.
kızlar bide o saate uygun olsun takım olsun diye katalogta 73. sayfadaki rose takı setini almayı düşünüyorum sizce nasıl olur

bende indirim broşüründeki ilk sayfada olan yuvarlak kordonlu gümüşlü saati alıcam kızkardeşim almıştı çok güzl duruyo bilekte.
kızlar bide o saate uygun olsun takım olsun diye katalogta 73. sayfadaki rose takı setini almayı düşünüyorum sizce nasıl olur

canım o dediğin saati ablam aldı çok şık gerkçekten ama K14 deki ile arasında kıyas yapmak gerekir ise K14 deki ilk sayfadakini almanı öneririm çok daha şık

canım o altın rengi saatten aldım :))) bunuda almayı çok istiyorum çok şık gerçketen peki o takı seti nasıl olur??

gÜNAYdın hatunlar... saati iade etmek istemiyorum ama H kısmını çıkarttırsam sanki o zamanda güzelliği bozulacak artı yine büyük gelecek bileğime gibi .. ne yapsam bilemedim ya:KK43:

Sana da günaydın kuzucum.....saat hakkında malsefe yorum yapamıciiiiimmmm , sadece günaydı demek için yasdım hani :KK1::KK1::KK1: :KK9: :KK9: :KK9:

karsı komsum geldı urunlerını teslım ettım aksama odıycem dedı yada yarın sabah bakalım

bebıs bekleyen herkeze guzel bır gebelık ve saglıcakla kucagınıza almanızı dılıyorum bu arada hanımlar

bende ılk satısımda kenıdme ve kardesıme parfum verdım ama bırdaha kımse satarım bılmıyorum

hamişlerimiz mi var :) ALLAh sağlıklı bi şekilde kucagınıza almayıda nasip etsin canlarım ..:KK34::KK34::KK34:

kuzummmm elimi aşagı bırakınca düşüyor:KK70: 29 gayme vercem kız tuzla buz olur :KK70: millete hava atcam derken :KK70::KK1::KK1::KK1:o halde sadece h kısmını çıkattırıım zaten yine düşer elimin üzerine hafiften aynı fikirdeyim tam oturunca hiç hoş durmaz..ben spor saatlere alıştın oldugum için biraz yadırgayacagım gibi :)

senli anlıyorum cnm bende spor saat takıyorum özel günlerde bile bak ozaman iade et cnm geçen gün bir alış veriş merkezinin takı bölümüne baktım 20 tl saatler nasıl model ararsan var binlerce model bunu iade et o parayla dışarıda istemediğin kadar çok model var

Son düzenleme:
X