Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben beyaz tenliyim benim tenimde belli bile olmadı geri iade ettim
Arkadaşlar k1'de 70. sayfadaki Seren takı seti ve 73. sayfadaki Rose takı setini alanınız var mı?
Ya beğenmezsem diye alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
avon care 3ü 1 arada temizleyicisini kullandınmı canım?köpürdümü seninki?
supermıs gercekten sanslı musterılerın vallaha
kullandım canım yazıcaktım unuttum kopurmedı ama temızledı sanırım 2 bır arada oldugu ıcın belkıde kopurmuyordur
tsk. ederim :)
rose takı setini bir müsterim aldı, çok güzel, ben beğendim, tavsiye ederim.
seren takı setinde ise temsilcim indirim brosüründe var bir benzeri gümüs renk isobel kolye almıstı, çok sık duruyor, altın rengi nasıl durur bilemiyorum.
avon care 3 in 1 ürünü bende kullanıyorum, durulamıyorum yalnız, pamukla siliyorum sadece güzel bir nemlendirme sağlıyor. benim gibi tembeller :) için çok güzel bir ürün. temizlesin, toniklesin ve nemlendirsin :)
temsilcilerime ve müsterilerime de onerdim, kullananlar memnun.
ama üstünde köpürtün yazıyor canım o yüz yıkamak için değilmi:44:
mrblar ben seren yüzük getirrittim müşterim için çok beğendibende çok beğendimçok şık duruyo isobel yüzükten çok daha güzel,şimdi yeni birdaha girdim seren yüzükten müşterime oda çok beğendi yarın gelir inş.seren takı seti de güzel kupe ve kolye ama yüzük kullanlar için çok güzel ve ucuz..
bugun bide yeni üye yaptım kendime arkadaşlar takım öncüsü olma kararındayım eğer 2 üye aha bulabilirsem bide kocamı yaptım bakalım nasıl olacak neler kazanacağım bilmiyorum inş. yapabilirim bilgisi olan varmı tö hakkındaa?
ben cildime uyguluyorum canım yıkamıyorum, sonra kuru pamukla siliyorum. nemin yanı sıra güzel birde parlaklık sağlıyor cildime. zaten yumusak bir bez yardımıyla temizleyiniz yada yıkayınız yazıyor kullanım talimatında.
köpürme olmuyor, yıkasam olur mu bilmiyorum, denemedim :)
bu arada bu kızlar nerde ya:44:kimsecikler kalmamış sayfadagolden lady,cerenim ve diğer arkadaşlar huuuu nerdesiniz
canmım önceki sayfalarda yazmıştım.rose takı setini anneme aldım.fiyatına göre çok güzel valla.şıkır şıkır..tavsiye ederim ama diğerini bilmiyorum
tsk. ederim :)
rose takı setini bir müsterim aldı, çok güzel, ben beğendim, tavsiye ederim.
seren takı setinde ise temsilcim indirim brosüründe var bir benzeri gümüs renk isobel kolye almıstı, çok sık duruyor, altın rengi nasıl durur bilemiyorum.
avon care 3 in 1 ürünü bende kullanıyorum, durulamıyorum yalnız, pamukla siliyorum sadece güzel bir nemlendirme sağlıyor. benim gibi tembeller :) için çok güzel bir ürün. temizlesin, toniklesin ve nemlendirsin :)
temsilcilerime ve müsterilerime de onerdim, kullananlar memnun.
mrblar ben seren yüzük getirrittim müşterim için çok beğendibende çok beğendimçok şık duruyo isobel yüzükten çok daha güzel,şimdi yeni birdaha girdim seren yüzükten müşterime oda çok beğendi yarın gelir inş.seren takı seti de güzel kupe ve kolye ama yüzük kullanlar için çok güzel ve ucuz..
bugun bide yeni üye yaptım kendime arkadaşlar takım öncüsü olma kararındayım eğer 2 üye aha bulabilirsem bide kocamı yaptım bakalım nasıl olacak neler kazanacağım bilmiyorum inş. yapabilirim bilgisi olan varmı tö hakkındaa?