Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün hediyesi ne zman olur ki k1den 2.siparişimi grcem bekliyom valla
Günaydınlaarrrr![]()
herkese günaydın... sizleri sessiz takip ediyordum, artık sessizliği bozma vakti :)
Günaydın tatlım :) Hoşgeldin Boz tabi katıl![]()
hosbuldumbiraz ısınayım :) avon ile ilgili bilgilerimi bende paylasırım... :)
kızlar ben pırıltılı top allık almak istiyorum kullanan var mı acaba renk vermesi nasıl pırıltıları çok mu acaba günlük makyaja uyar mı ? Pembe tonlarında bi allık istiyorum bu allığı almalımıyım ??? :18:
günaydın kızlarr...karen hoşgeldin![]()
hosbuldum, tsk. ederim :)
2,5 yıldır avon dünyasındayım, takım oncüsüyüm. temsilcilerimin ve müsterilerimin siparislerini gectim. bende su an 2. siparislerimi gecmek için, yeni hediye günü olur mu diye beklemekteyim :)
çünkü her defasında ben sip. gectikten sonra hediye veriyorlar, sanssızım bu konuda.
ikinci siparisimde jel göz kalemi black+silver, pro-to-go baby lips kendime gececeğim.![]()
ınsallah denk gelırsın bu sefer gun hedıyesıne benım ıkıncı sıparısım olmuycak bu ay gun hedıyesını alamıycam yanıhosbuldum, tsk. ederim :)
2,5 yıldır avon dünyasındayım, takım oncüsüyüm. temsilcilerimin ve müsterilerimin siparislerini gectim. bende su an 2. siparislerimi gecmek için, yeni hediye günü olur mu diye beklemekteyim :)
çünkü her defasında ben sip. gectikten sonra hediye veriyorlar, sanssızım bu konuda.
ikinci siparisimde jel göz kalemi black+silver, pro-to-go baby lips kendime gececeğim.![]()
çoğumuz gün hediyesi bekleyenlerdeniz. bu ay bize inat gün hediyesi vermezlermiş bide![]()
ınsallah denk gelırsın bu sefer gun hedıyesıne benım ıkıncı sıparısım olmuycak bu ay gun hedıyesını alamıycam yanı
ins. kısmet bakalım, yakalayabilirsem aldığım hediyeleri zaten müsterilerime hediye ediyorum, çok mutlu oluyorlar :)