Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün hediyesi ne zman olur ki k1den 2.siparişimi grcem bekliyom valla
Günaydınlaarrrr
herkese günaydın... sizleri sessiz takip ediyordum, artık sessizliği bozma vakti :)
Günaydın tatlım :) Hoşgeldin Boz tabi katıl
hosbuldum biraz ısınayım :) avon ile ilgili bilgilerimi bende paylasırım... :)
kızlar ben pırıltılı top allık almak istiyorum kullanan var mı acaba renk vermesi nasıl pırıltıları çok mu acaba günlük makyaja uyar mı ? Pembe tonlarında bi allık istiyorum bu allığı almalımıyım ??? :18:
günaydın kızlarr...karen hoşgeldin
hosbuldum, tsk. ederim :)
2,5 yıldır avon dünyasındayım, takım oncüsüyüm. temsilcilerimin ve müsterilerimin siparislerini gectim. bende su an 2. siparislerimi gecmek için, yeni hediye günü olur mu diye beklemekteyim :)
çünkü her defasında ben sip. gectikten sonra hediye veriyorlar, sanssızım bu konuda.
ikinci siparisimde jel göz kalemi black+silver, pro-to-go baby lips kendime gececeğim.
ınsallah denk gelırsın bu sefer gun hedıyesıne benım ıkıncı sıparısım olmuycak bu ay gun hedıyesını alamıycam yanıhosbuldum, tsk. ederim :)
2,5 yıldır avon dünyasındayım, takım oncüsüyüm. temsilcilerimin ve müsterilerimin siparislerini gectim. bende su an 2. siparislerimi gecmek için, yeni hediye günü olur mu diye beklemekteyim :)
çünkü her defasında ben sip. gectikten sonra hediye veriyorlar, sanssızım bu konuda.
ikinci siparisimde jel göz kalemi black+silver, pro-to-go baby lips kendime gececeğim.
çoğumuz gün hediyesi bekleyenlerdeniz. bu ay bize inat gün hediyesi vermezlermiş bide
ınsallah denk gelırsın bu sefer gun hedıyesıne benım ıkıncı sıparısım olmuycak bu ay gun hedıyesını alamıycam yanı
ins. kısmet bakalım, yakalayabilirsem aldığım hediyeleri zaten müsterilerime hediye ediyorum, çok mutlu oluyorlar :)