banada geldi hediye ama burdan bi arkadaşa facedeki qösterdiklerinden farklı hediye yollamıslar
bence faceden değil bu hediyeler
hem ben eşimin adına da dilek dilemiştim eşime yollamamışlar :26:
cnm sadece dilek yazmak yeterli deildi 2011 dileğinde dileği yazıp beş arkadaşa da beğendirmek lazımdı eğer beğenenler beşten az ise olmamıştır veya 2011 kişi içinde yer almamıştır avon 2011 dileğinin sayfasından kazananlardan sorgulayabiliyorsun ben kazandım eşim kazanmadı mesela ben bayan parfümü istedim eşim beğenmez die bondu da merak ediyodum
ha sen yazmana rağmen gelmedi öylemi:44:enteresan bu avona akıl erdirmek zor zaten
bakalım kimlere gelecek kimlere gelmicek
cnm her dilek yazana gelmiyor hızlı olmak lazımdı bi de beş kişiye beğendirmek gerekiyodu keşke sen de katılsaydın ben avonun temsilcilerine hediye göndereceğini sanmıyorum tölere gelebilir de bize gelmez sayımız o kadar çok ki...
İndirim broşüründeki takılardan siyah damla şeklinde takı seti güzel mi bir arkadaşım istedi ve güzelse bir de kendime alayım diyorum.
Bir de broşürün 9. sayfasındaki diamondesque solitarie kolye ve küpe nasıl yani katalogta güzel duruyor ama gerçekten şık birşey mi acep??
Ve son olarak indirim broşüründeki sayfa 8. de olan çift taraflı el çantası nasıl şık birşey mi??
cnm ben o siyah damla setten aldım beğendim ben öyle uzun bi takı istiyodum yani ucu uzun olan bişi istiyodum tam istediğim gibi çıktı ama herkes beğenir mi bilemem eşim de ben de beğendik istersen internetten bi yaz da ayrıntılı fotosunu incele. katologtaki gibi olmayabilir ben takıları bi de arama çubuğuna yazarak inceleyip öyle karar veriyorum
ben o küpeden aylar önce bi almıştım katologta kocaman görünüyordu hediye die almıştım gerçi aldığım kişi çok beğendi hala da takıyor üstelik günlük takıyor duşa filan da giriyor öyle ama kararma olmamış memnun yani ama katologta kocamanken birden minicik bişi çıktı ben hayalkırıklığı yaşadım:)
çantayı burdaki kızlardan biri almış beğenmemiş iade edicem diyodu ama neden bilemicem.
O zaman ben morla kahve tonlarını alayım.:)
Stokta varsa o çantayıda alabilirim.
Kızlar bir de şu Avon Care'in 13. sayfadaki temizleyici&tonik&nemlendirici olan ürünü nasıl???
Yani krem gibi birşey mi üçü bir arada olunca nasıl birşeydir pek anlayamadım.
cnm ben ondan aldım ama açmadım satarım belki die düşündüm satamassam kullanıcam ama mantıklı gelmişti temizleme tonikleme nemlendirme üçü birlikte benm gibi krem tembelleri için iyi bi ürün:)
bu arada kataloğada yeni baktım çok güzel diyemicem çok fazla indişrim yok sevgililer günü için nasıl satış yapıcam hiç bilmiyorum yapamam heralde fincan takımıda hoşuma gitti amaa bakalım şimdilik bişey diyemicem,panaroma benim daha çok hoşuma gitti azra akının k3 te tanıtacağı takıları çok beğendim kesin kendime alırım onlardann çünkü çok hoş gözüküyoduu..tşkler ilkşahhh sayendee merakımız giderildi..
cnm sevgililer gününe anca parfüm alıncak veya saat genelde parfüm satarsınız ben satış yapamam bu ay... ben de bazı takıları beğendim bakalım:)
Arkadaşlar diamondesque solitarie kolye ve küpeyi daha önce almış veya görmüş olanınız var mı?
Eğer basit duran birşey değilse bu kampanya almak istiyorum ama zinciri falan çok mu incedir kolye ucu, küpesi küçükse diye tereddütteyim.
ben aldım cnm küpe minicik geldi gözüme kolyesini bilemiyorum bence arama çubuğundan iyice incele... bazı sitelere kocaman foto koyuyorlar.
kızlarr bronzlaştırıcı inciler olan allığı kullanıyorum ve çok memnunum doğal bi hava katıyor şimdide pembe tonlarında bi allık istiyorum hangisini önerirsiniz? bu pırıltılı top allıkların pembelisi var o nasıl pembe tonu veriomu belli belirsizmii belirgin bişi arıyorumdaa:26:
cnm bende pırıltılı pembe allık var açıkçası ben sürdüm mü sürmedim mi hiç belli olmuyor! buğday tenliyim ondan mı bilmiyorum fontdötenimden sonra sürüyorum az pırıltı oluyor ama pembelik yok ben de pembelik versin istemiştim acaba ürünü yanlış mı kullanıyorum bilemiyorum :26:
bu arada biz iki aydır iş bankasının atm sinden kartımla benm hesabımdan avonun hesabına ödeme yapıyoruz ne işlem için bi para alınıyo ne bişi... orda ödemeler bölümünden yapıyoruz direk avon borcu çıkıyo zaten bi snde işlem tamam ödeme belgesini de saklıyoruz ertesi akşama da faturamdan düşüyo sadece hesabımda para olması lazım genelde de hesabımda para tutuyorum sorun olmuyo ödemede sorun yaşayanlara tavsiye ederim bu yöntemi çok pratik eşim filan yatırıveriyo hiç zorlanmıyorum hem heryerde atm var çok yürümemiz de gerekmiyo :) sıra da yok...