Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLAR YARDIM SİPARİŞLERİ GİRDİM AMA devam diyorum sayfa ilerlemiyor.sürekli 1. sayfa geliyor.ne yapmalıyım.
kızlar benim çarşamba günü kargomun gelmesi gerekiyodu yani msj geldi telefonuma bugün gelcek die ben 4 e kadar bekledim evden çıkmam gerekiyodu alamadım yani aradım tekrar getirirler dediler bugün yine aradım gelecek bugün dağıtıma cıktı dedi su saat oldu gelen giden yok gelirmi acaba yoksa gidip benim mi almam gerekecek kargonun yeri de bana o kadar ters bi yerdeki nsıl gidilir onuda bilmiyorum üfff bana bi akıl verin kızlar
kızlar faceden ekleyinb beni arkadaş olalım Facebook'a Hoş Geldin
8 e kadar çalışıolar cnm bekle yinede
canım damla şeklinde takı setini birisinde görmüştüm çok büyük küpesi kolyesi yinede sen bilirsin
Arkadaşlar diamondesque solitarie kolye ve küpeyi daha önce almış veya görmüş olanınız var mı?
Eğer basit duran birşey değilse bu kampanya almak istiyorum ama zinciri falan çok mu incedir kolye ucu, küpesi küçükse diye tereddütteyim.
ben aldım o diamondesqueden cnm kullanıorm çok memnunun kocaman bişey değil ama çok küçkte değil zinciride normal incelikte
kızlarr bronzlaştırıcı inciler olan allığı kullanıyorum ve çok memnunum doğal bi hava katıyor şimdide pembe tonlarında bi allık istiyorum hangisini önerirsiniz? bu pırıltılı top allıkların pembelisi var o nasıl pembe tonu veriomu belli belirsizmii belirgin bişi arıyorumdaa:26:
İyimiş o zaman ben bunuda sepete ekliyim.:))
Ben uzun zamandır top allık kullanıyorum ve çok memnunum.
Pırıltılı top allığın pırıltısı çok mudur az mıdır bilemem ama ben pembe tonlarında pırıltısız top allığı kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
pırıltısız pembe tonlarında top allık göremedim ben hiçç duu bi daha bakem kataloğa aynı allıktanmı bahsedioruz