ya ben kk ya cok alısık degılım avon adıyla arama yapınca gordum geldım sadece bu topıkte dolanıyorum yukarıda bıldırılerımde bırtane arkadaslık talebı var ondanmı bahsedıyon ama ordakı kullanıcı adı baska
gözünaydın senin ozman cnm..ilk siparişinmiydi ??
bende :84:
Allah Allah enteresan nasıl başka isim:44: burdaki arkadaşlıklar ciddi bişey değil tatlım tedirginlik yaratmasınöyle facebook gibi falan değil yani.sadece yayınlamak istediğin albüm falan olursa herkes görmesin diye sadece arkadaş grubun görür o kadar başkada bişey yok adımı bile göremezsin yani
gozun aydın canım benım kargomda oyle hızlı gelmıstı ınsallah hep boyle devam eder
amin hep böyle olur inşallah bide ürünler sağlam düzgün güzel geldimi keyifme diyecek olmaz bugün.
nazar deymesın canım urunlerımıze
ay baktımda siparişlerime hep dökülecek şeylerumarım sağlam gelir
sevımlı geldımı temsılcı numaran artık
masallah canım sende kızında cok tatlısınızzz kabul ettım bu arada anlasılacagı uzere :)))
ben de bır ara resım felan eklerım kendı alanıma hıc bısey yapmadım ben uye oldum ve hemen avon topıgıne geldım :)
valla salı akşamı kayıt ettı beni takım öncüsü ama henuz hala numara felan arasam kadını hatırlatsammı napsam odamı salladı benı nabdı :)
sağol canımbekleriz tatlım zaten insan kimle konuştuğunu görünce daha bir rahat ediyor sanki ne kadar tanımasa bile
dogru vallaha ben hamıleyken bır sıteye uye olmustum hala uyeyım ordakılerle kardes gıbı olduk ınsallah burdada oyle olur zamanla
benımde oglumvar 3 yasında mustafa çağın adı
Allah bağışlasın canım.aynen öyle oluyor benim bu sayfada tanışıp msnden veya faccebooktan görüştüğüm arkadaşlarım varzaman içinde tanışıyorsun gerçekten seviyorsun ya.mesela burdaki ebruyla ben facedende msndende görüşüyorum ve çok seviyorum onu çok doğal sıcak kanlı bir kız.istanbulda yaşamış olsaydım kesin gider tanısırdım onla
ha eyelineri denemişken tabi pink sands 4lü farı denenmedende edemedim.oda çok hoş uyumlu ve doğal renklerden oluşuyor pırıltısıda çok güzel.yani benim gibi hem doğal hemde bakımlı görünmek isteyen arkadaşlara bu farıda black/brown renginide tavsiye ederim.zaten benim avondan rimel almamın tek sebebi rengine siyah kadar dikkat çekiyor nede kahverengi gibi yapay ve açık duruyor.tam kirpik renginin biraz daha belirgini.günlük makyajda çok güzel oluyor.bu arada az önce yüzümün yarısına makyaj yaptım çünkü kontürlemeyi yapıp diğer tarafla karşılaştırdım.gerçekten çok farklı oldu 2 tarafta illa yüz hatlarınız problemli olması gerekmez bence kaldıki benim yüzümüde gördünüz öyle şekilsiz değildir ama çok profosyonel makyaj gibi duruyor kontürleyince birde yüzümün yarısı biraz daha yukarıda durdu sanki yani daha canlı diğeri biraz daha yorgun durdu
Allah bağışlasın canım.aynen öyle oluyor benim bu sayfada tanışıp msnden veya faccebooktan görüştüğüm arkadaşlarım varzaman içinde tanışıyorsun gerçekten seviyorsun ya.mesela burdaki ebruyla ben facedende msndende görüşüyorum ve çok seviyorum onu çok doğal sıcak kanlı bir kız.istanbulda yaşamış olsaydım kesin gider tanısırdım onla
aaa kuncuk biz senle arkadaş değilmişiz yaşimdi fark ettim sende kabul et tatlım
tatlım face den mi bahsediyon benim facem yokki :26: yoksa burdaki arkadaşlık talebimi? eger oysa gelmemiş bişiii :26: yine gönderr
canım ben gecen hafta pazartesı kayıt olmustımama kadın ılk sıparısımı verene kadar kayıt etmemıstı persembe verdım ılk sıparısımı pazartesı geldı numaram senı salı aksamı kayıdını avona yolladıysam bugun yarın gelır ama kayıdını benımkı gıbı postayla yollarsa anca bugun avonun elıne gecer pazartesıye kalabılırı canım ama emın degılım en ıyısını t ö bılır kaydının avona nezaman gıttıgıne baglı