AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bello sora ürünleri çok güzel arkadaşlar
hayvansal yağlar kullanılmasan bitkisel ürünler kullanılıyor
çil ve leke seti doğal ve salyangoz sabunlar mevcut
denemenizi tavsiye ederim.
sıkılaştırıcı ve çatlak önceleyici ürünleri de güzel doğumdan sonra çatlayan ve gevşeyen deriyi toparlıyor

Allah Allah enteresan nasıl başka isim:44: burdaki arkadaşlıklar ciddi bişey değil tatlım tedirginlik yaratmasınöyle facebook gibi falan değil yani.sadece yayınlamak istediğin albüm falan olursa herkes görmesin diye sadece arkadaş grubun görür o kadar başkada bişey yok adımı bile göremezsin yani

yok tatlım sorun degılde bırdaha ıstek yolla sana bakıyım mavış 81 olarak gorebılcekmıyım :)

masallah canım sende kızında cok tatlısınızzz kabul ettım bu arada anlasılacagı uzere :)))
ben de bır ara resım felan eklerım kendı alanıma hıc bısey yapmadım ben uye oldum ve hemen avon topıgıne geldım :)

sağol canımbekleriz tatlım zaten insan kimle konuştuğunu görünce daha bir rahat ediyor sankine kadar tanımasa bile

valla salı akşamı kayıt ettı beni takım öncüsü ama henuz hala numara felan arasam kadını hatırlatsammı napsam odamı salladı benı nabdı :)

canım ben gecen hafta pazartesı kayıt olmustımama kadın ılk sıparısımı verene kadar kayıt etmemıstı persembe verdım ılk sıparısımı pazartesı geldı numaram senı salı aksamı kayıdını avona yolladıysam bugun yarın gelır ama kayıdını benımkı gıbı postayla yollarsa anca bugun avonun elıne gecer pazartesıye kalabılırı canım ama emın degılım en ıyısını t ö bılır kaydının avona nezaman gıttıgıne baglı

sağol canımbekleriz tatlım zaten insan kimle konuştuğunu görünce daha bir rahat ediyor sankine kadar tanımasa bile

dogru vallaha ben hamıleyken bır sıteye uye olmustum hala uyeyım ordakılerle kardes gıbı olduk ınsallah burdada oyle olur zamanla
benımde oglumvar 3 yasında mustafa çağın adı

dogru vallaha ben hamıleyken bır sıteye uye olmustum hala uyeyım ordakılerle kardes gıbı olduk ınsallah burdada oyle olur zamanla
benımde oglumvar 3 yasında mustafa çağın adı

Allah bağışlasın canım.aynen öyle oluyor benim bu sayfada tanışıp msnden veya faccebooktan görüştüğüm arkadaşlarım varzaman içinde tanışıyorsun gerçekten seviyorsun ya.mesela burdaki ebruyla ben facedende msndende görüşüyorum ve çok seviyorum onuçok doğal sıcak kanlı bir kız.istanbulda yaşamış olsaydım kesin gider tanısırdım onla

evet dısardada gorusmeler olabılıyor gercekten :))))

oglumu uyutucam sonra yıne gırerım sıteye kızlar gorusuruz

keşke kontürlü resmi görebilseydik mavişim birde ben panaramadaki pudaraların iki renginden de istedim dün verdim sipariş suan kargoda.inşallah güzel çıkar.

bende bende cok seviyorum güzel melek.

ebrucum hiç akıl etmedim fotoğraf çekmeyi ya.zaten çok çok iyi makyaj bilmiyorum henüz sende biliyosun.sadece yüz bölgemdeki farkı anlatmıştım oda telefonla çektiğim fotoda pek net çıkmayabilirdi fıstığıminşallah beğenirsincanım ama sen esmer bomba olduğun için koyu gelmicektir sana yani kontürde işine yaramayabilir çok çok koyu bir renk değil çünkü

tatlım face den mi bahsediyon benim facem yokki :26: yoksa burdaki arkadaşlık talebimi? eger oysa gelmemiş bişiii :26: yine gönderr

yok burdan bahsediyordum canım Allah A llah niye gitmiyor ilkinde:44:tamam tekrar gönderiyorum canım

e canım numaran gelmeden nasıl spariş verdinki? Numara ile verilmiyormu aten spariş :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…