bencede en ıyısını dusunmussun canım ıade epey streslı oluyo galıba ben eyelıner kullanmıyorum dıplıner ı eyelıner ıyetıne kullanıyorum daha kolay gelıyor banabu arada ben anew eyelineri iade etmekten vazgeçtim.hem uğraşmak istemiyorum her ay aynı şey sıkıldım artıkhem de bugün denedim sürümü, içindeki çok hafif ışıltısı falan koşuma gitti aslında:44:her zamanki gibi doğal duruşu önemli benim için.güzel yani yüzümde bağıran renklerden pek hoşlanmıyorum birde rimele çok uydu rengi.kahverengi kalemden biraz daha koyuymuş sürünce renk farkı anlaşıldı elimde baktığımda aynı görünüyordu oysaki.en iyisi onu kalem olarak kullaırım hatta süngeriyle dağıtıp arada buğulu makyaj yaparım diye düşünüyorum.sonra başka markanın siyah eyelinerini ve rimelini alırım onuda daha özel makyaj yapmak istediğimde kullanırım artık.
bencede en ıyısını dusunmussun canım ıade epey streslı oluyo galıba ben eyelıner kullanmıyorum dıplıner ı eyelıner ıyetıne kullanıyorum daha kolay gelıyor bana
bende kolay kolay ıade yapmam herhalde sorunlu bır urun gelmezseevet canım ha düştüler ha düşecekler gittimi gitmedimi derdi sıkıyor insanı.hiç kullanamıcağım ürünleri gönderdim ama bunu kullanabilirim kalsın o zaman
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRhepinize hayırlı bi gün diliyorummm
ben beyaz tenlıyım ama kas ve kırpıklerım komur karası :) oyuzden aldıgım rumellerde sıyah oluyorha eyelineri denemişken tabi pink sands 4lü farı denenmedende edemedim.oda çok hoş uyumlu ve doğal renklerden oluşuyor pırıltısıda çok güzel.yani benim gibi hem doğal hemde bakımlı görünmek isteyen arkadaşlara bu farıda black/brown renginide tavsiye ederim.zaten benim avondan rimel almamın tek sebebi rengine siyah kadar dikkat çekiyor nede kahverengi gibi yapay ve açık duruyor.tam kirpik renginin biraz daha belirgini.günlük makyajda çok güzel oluyor.bu arada az önce yüzümün yarısına makyaj yaptım çünkü kontürlemeyi yapıp diğer tarafla karşılaştırdım.gerçekten çok farklı oldu 2 tarafta illa yüz hatlarınız problemli olması gerekmez bence kaldıki benim yüzümüde gördünüz öyle şekilsiz değildir ama çok profosyonel makyaj gibi duruyor kontürleyince birde yüzümün yarısı biraz daha yukarıda durdu sanki yani daha canlı diğeri biraz daha yorgun durdu
kızlar musterılerınızle urun aldıklarında sozlesme yapıyormusunuz bana gelen kıtapcıkta oyle bısey var ama
neee dün verildi bugün kargodamıı:) bu avonun bana gıcıgı ne ozmna yaa:)binbir nazla fauraladılar şimdide binbir nazla...daha kargoya bile vermemişler bu saat oldudaa:)Günaydınnnn :) ay daha bi heycanlıyım bugün sabah hemen baktım ve dün verdiğim sipariş kargoda :) çok mutlu oldum... güzel ilerliyo süreç yada ben şanslı oldum...
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRhepinize hayırlı bi gün diliyorummm
ben beyaz tenlıyım ama kas ve kırpıklerım komur karası :) oyuzden aldıgım rumellerde sıyah oluyor
sevıyorum ya makyaj yapmayı nasıl farklı olmustur yuzunun ıkı tarafı dımı cok degıstırıyo makyaj ya
hı anladım canım ya bende akraba ve tanıdıklara yapmam da belkı ısteyen olursa ozaman yaparımsana da günaydın canım...benim hiç müşterim yok ama o illa yapman gereken bişey değil canım... hani alıp verdiğini ve ücretlerini falan yazılı olarak bulunsun istersen kullanılabilecek bişey....hani zorunlu değil.kullanmak istersen kullanabilirsin.
neee dün verildi bugün kargodamıı:) bu avonun bana gıcıgı ne ozmna yaa:)binbir nazla fauraladılar şimdide binbir nazla...daha kargoya bile vermemişler bu saat oldudaa:)
Evet hatta ilçedeki kargoyada gelmiş mesajı geldi bikaç saat içinde bende olur :) sendeki şanssızlık işte.
çağın sanada arkadaşlık gönderdim canım.albüm var orda bakarsın
ha öyleyse tabiki siyah doğal duracaktır sendeben açık tenliyim doğal saçlarım kahve ama kaşlarım ve kirpiklerim çok koyu değil onun için siyah biraz dikkat çekiyor yüzümde.evet ya çok renkli olmasa bile makyaj insanı çok değiştiriyor bencede hem fiziksel hemde ruhsal anlamda iyi geliyor
Evet hatta ilçedeki kargoyada gelmiş mesajı geldi bikaç saat içinde bende olur :) sendeki şanssızlık işte.