kızlar ben geçen hafta pazar günü internetten kayıt oldum fakat ne arayan ne soran.. ne yapmam gerekk?
kızlar ben geçen hafta pazar günü internetten kayıt oldum fakat ne arayan ne soran.. ne yapmam gerekk?
bu serum nasıl kullanan var mı? etkileri neler? yeşil kapaklı olan serum mu iyi yoksa bu mu ?
Nerde yazıyor bu? Ben kaçırmışım. Celebre siparişi olan müşterim vardı. Direk ona veririm :)))
Nerde yazıyor bu? Ben kaçırmışım. Celebre siparişi olan müşterim vardı. Direk ona veririm :)))
Kızlar, ben bu Avon'un hediye ve puan hediyeleri konusunda epeyce dağıldım, artık takip edemiyorum.. bilen bir arkadaşa yardımcı olursa çok sevinirimşimdi bu puan kazanma durumu sadece Yıldızlar klübü üyelerine mi mahsus? yoksa herkes puan toplayabiliyor mu? eğer herkes puan kazanabiliyorsa, kazandığımız puanları nerede görebiliriz?
şimdiden çok teşekkürler
ellerinize sağlık çoook teşekkür ederim.............. Herkese iyi satışlar.
Arkadaşlar merhaba, ben avondan parfüm alacağım biliyorum kış mevsimine girdik ama ben sizden yaz mevsimi için yardım tavsiye istiyoruuum. Sizce treselle today tomorrow bunlardan hangisi yaz mevsimine daha uygun today ve tomorrowun kokusunu bilmiyorum. Tabi bu parfümler dışında tavsiyeniz de olabilirr pur blanca hariç :) çünkü o zaten her yaz mevsimimde favorim :))
kızlar size bir sorum olacak
bir tanıdığım takım öncüsü olmak istiyor
yalnız onu üye yapan kişi açıklamaa yapmıyormuş
yani 4 üye çıkaracak
ama yapması gerek üst limit nedir ve de ne kadar kazanır
ben de takım öncüsü oldum ancak avon ben de bir sürü aksilik çıkardı ben kazanamadım primi
şimdi de yanlış bilgilendirmek istemiyorum
herhangi bir değişiklik var mı sistemde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?