• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aaa 200 tl alışverişe celebre parfüm mü hediye? :52: aaa çok şükür düzgün bir fiyata düzgün bir hediye verdi sonunda Avon :16: :32::52:

avon bozdu iyice eskiden böyle miydi her sipariş verildiğinde hediye gönderiyodu şimdi 200 tl ye anca bi celebre yolluyo buna da şükür :52:

avon bozdu iyice eskiden böyle miydi her sipariş verildiğinde hediye gönderiyodu şimdi 200 tl ye anca bi celebre yolluyo buna da şükür :52:

Kesinlikle katılıyorum. hediye kotalarını çok yükselttiler, eskiden ben de çok kolay hediyeleri alırdım. şimdi nerdeee!! kim verecek 400küsur sipariş... üstelik panormada habire yıldızlar kulübü hediyelerinden filan bahsediyorlar.. sanmıyorum ki, yıldızlar kulübü üyesi koca Türkiyede en fazla 30 kişiyi geçsin.. :50:

sanırım onlar gönderecek canım.bende k9 da üye oldum avona sadece 1 kere ruj geldi .ikinci hediye gayet iyiymiş parfüm alacaktım gerek kalmadı :24:

hmm celebre yeni üye hediyesi demekki, ben de şaşırdım hayırdır avon 200 tl'ye hediye filan vermezdi son yıllarda :50:
hayırlı olsunn kızlar o zaman :34:
bize yine hediye yok, neyse napalım :5:

Kesinlikle katılıyorum. hediye kotalarını çok yükselttiler, eskiden ben de çok kolay hediyeleri alırdım. şimdi nerdeee!! kim verecek 400küsur sipariş... üstelik panormada habire yıldızlar kulübü hediyelerinden filan bahsediyorlar.. sanmıyorum ki, yıldızlar kulübü üyesi koca Türkiyede en fazla 30 kişiyi geçsin.. :50:

panaromaya bakıyorum o yıldızlar kulübü hediyelerini almakda baya bi sipariş gerektiriyo yani onun yerine altın al istediğin kolyeyi kuyumcudan daha kolay ödersin :52: bazen kataloglarda öyle saçma oluyo ki geçen katalogtan zor doldurdum 85 tl yi kotası bence bu kadar yüksek olmamalı :19: yılbaşı kataloğu çok güzel ama baya da sipariş aldım herkese iyi satışlar avon kendine bi çeki düzen ver bizi düşün biraz :kkk:

sanırım onlar gönderecek canım.bende k9 da üye oldum avona sadece 1 kere ruj geldi .ikinci hediye gayet iyiymiş parfüm alacaktım gerek kalmadı :24:

bu sadece yeni üyelere göre bişiy mi? gerçi bende 8 de veya 9 k da başladım. bi de şu çekiliş işini anlamadım hiç :50: biri detaylı anlatabilir mi ?

hmm celebre yeni üye hediyesi demekki, ben de şaşırdım hayırdır avon 200 tl'ye hediye filan vermezdi son yıllarda :50:
hayırlı olsunn kızlar o zaman :34:
bize yine hediye yok, neyse napalım :5:

avon club üyesi hariç bütün üyelere hediye bu celebre canım

arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorum.kısa bir bilgi verebilir misiniz? siparişleri nasıl veriliyor? her ay satış yapmak zorundayım. belirli miktarda mı satış yapmam gerekiyor. ödeme nasıl gerçekleşiyor?

kızlarr bir şey soracağım. sizce amour a uygun roll on hangisi bildiğiniz varmı?? ya hangi parfümü sevsem roll on u yok siinir oluyorum :) onların nesi eksikk.

panaromaya bakıyorum o yıldızlar kulübü hediyelerini almakda baya bi sipariş gerektiriyo yani onun yerine altın al istediğin kolyeyi kuyumcudan daha kolay ödersin :52: bazen kataloglarda öyle saçma oluyo ki geçen katalogtan zor doldurdum 85 tl yi kotası bence bu kadar yüksek olmamalı :19: yılbaşı kataloğu çok güzel ama baya da sipariş aldım herkese iyi satışlar avon kendine bi çeki düzen ver bizi düşün biraz :kkk:

Kesinlikle katılıyorum :50: aynen benim de aklımdan hep o geçiyor panoramadki takı setlerini gördükçe o kadar paraya gider kendim alırım diye :1:
Avon'a mesaj atacağım ben bu hediye kotası ve kargo kotası konusunda. siz de atın kızlar, ne kadar çok mesaj o kadar çok dikkate alınır.. :3::3: avon mesajlara önem veriyor.
çok teşekkürler, ben de iyi satışlar dilerim herkese :16:

avon club üyesi hariç bütün üyelere hediye bu celebre canım
Bir türlü anlayamamıştım hediye konusunu, katalog olmayınca böyle oluyor :37: çok sevindim, çok teşekkür ederim cevap için :16: hediyeyi kapalım o zaman bu sefer artık :52:

kızlar avonon eski parfümlerini nerde bulabiliriz avonun sitesinde satışa açık olsa keşke :50:

kızlar bu avon ücretlerini hiç bankada para 2,5 lira kesintisi olmadan nasıl yatırabilirim hangi atmler var kesinti yapmayan bi de atm de hesap numarası istiyor mu nasıl oluyor ödemeler ????

kızlar bu avon ücretlerini hiç bankada para 2,5 lira kesintisi olmadan nasıl yatırabilirim hangi atmler var kesinti yapmayan bi de atm de hesap numarası istiyor mu nasıl oluyor ödemeler ????

Ben yıllardır sanal kartla ödüyorum çok memnunum walla.. evden çıkmadan, banka atm derdi olmadan, masrafsız kesintisiz, bilgisayardan şıp diye hallediyorum :) bilgisayarınız ve internetiniz güvenliyse hiç düşünmeyin bile :52:

kızlar avonon eski parfümlerini nerde bulabiliriz avonun sitesinde satışa açık olsa keşke :50:

gittigidiyorda arada denk geliyor. tabii asıl ebay'de varlar, ama yurtdışından kargo ücretini göz önüne almak lazım. çok bağımlısı olduğunuz bir parfümse değer tabii :34:
ve bazen avon çok eski olmayan ama birkaç ay önce katalogdan kalkmış parfümleri, seri sonu fırsatı giibi indirim broşürüne koyduğu oluyor. sıkı takip edip, indirim borşüründe görür görmez sipariş vermek lazım. çünkü indirim broşürünü genellikle kampanya başlar başlamaz bazı arkadaşlar hüpletiyorlar, bize bişi kalmıyor :37: :19:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorum.kısa bir bilgi verebilir misiniz? siparişleri nasıl veriliyor? her ay satış yapmak zorundayım. belirli miktarda mı satış yapmam gerekiyor. ödeme nasıl gerçekleşiyor?

Merhaba, sorunuz çok kapsamlu bir soru. şimdi yaz yaz bitmez. ve burada benzer soruları çok soran oldu ve epey cevaplar yazıldı. bu başlıkta geriye doğru bir gözatarsanız mutlaka yanıtlarınızı bulacaksınız.
Aslında en kolayı Avon'a bir telefon açın, üye olmak istediğinizi söyleyin. size en yakın temsilciyi size yönlendiriyorlar. temsilci evinize kadar gelip, istediğiniz gün ve saatte size tüm detaylı bilgileri verip sorularınızı yanıtlayacaktır.

Back