aaa 200 tl alışverişe celebre parfüm mü hediye?aaa çok şükür düzgün bir fiyata düzgün bir hediye verdi sonunda Avon
onlar gönderiyor di mi biz kod girmiyoruz ???
avon bozdu iyice eskiden böyle miydi her sipariş verildiğinde hediye gönderiyodu şimdi 200 tl ye anca bi celebre yolluyo buna da şükür
sanırım onlar gönderecek canım.bende k9 da üye oldum avona sadece 1 kere ruj geldi .ikinci hediye gayet iyiymiş parfüm alacaktım gerek kalmadı
Kesinlikle katılıyorum. hediye kotalarını çok yükselttiler, eskiden ben de çok kolay hediyeleri alırdım. şimdi nerdeee!! kim verecek 400küsur sipariş... üstelik panormada habire yıldızlar kulübü hediyelerinden filan bahsediyorlar.. sanmıyorum ki, yıldızlar kulübü üyesi koca Türkiyede en fazla 30 kişiyi geçsin..
sanırım onlar gönderecek canım.bende k9 da üye oldum avona sadece 1 kere ruj geldi .ikinci hediye gayet iyiymiş parfüm alacaktım gerek kalmadı
hmm celebre yeni üye hediyesi demekki, ben de şaşırdım hayırdır avon 200 tl'ye hediye filan vermezdi son yıllarda
hayırlı olsunn kızlar o zaman
bize yine hediye yok, neyse napalım
kızlarr bir şey soracağım. sizce amour a uygun roll on hangisi bildiğiniz varmı?? ya hangi parfümü sevsem roll on u yok siinir oluyorum :) onların nesi eksikk.
panaromaya bakıyorum o yıldızlar kulübü hediyelerini almakda baya bi sipariş gerektiriyo yani onun yerine altın al istediğin kolyeyi kuyumcudan daha kolay ödersinbazen kataloglarda öyle saçma oluyo ki geçen katalogtan zor doldurdum 85 tl yi kotası bence bu kadar yüksek olmamalı yılbaşı kataloğu çok güzel ama baya da sipariş aldım herkese iyi satışlar avon kendine bi çeki düzen ver bizi düşün biraz
Bir türlü anlayamamıştım hediye konusunu, katalog olmayınca böyle oluyoravon club üyesi hariç bütün üyelere hediye bu celebre canım
teşekkürler canım :)On Duty Invisible Protection Roll on var.. Kokusuz sadec ter kokusunu maskeleme amaçlı ve de asla leke yapmıyor
kızlar bu avon ücretlerini hiç bankada para 2,5 lira kesintisi olmadan nasıl yatırabilirim hangi atmler var kesinti yapmayan bi de atm de hesap numarası istiyor mu nasıl oluyor ödemeler ????
kızlar avonon eski parfümlerini nerde bulabiliriz avonun sitesinde satışa açık olsa keşke
arkadaşlar bende avona üye olmak istiyorum.kısa bir bilgi verebilir misiniz? siparişleri nasıl veriliyor? her ay satış yapmak zorundayım. belirli miktarda mı satış yapmam gerekiyor. ödeme nasıl gerçekleşiyor?
aaa 200 tl alışverişe celebre parfüm mü hediye?aaa çok şükür düzgün bir fiyata düzgün bir hediye verdi sonunda Avon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?