• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon sayfası saat 16:00 ı çoktan geçmesine rağmen neden hala k 14 ü vermiyor anlamadım:47::47::47:

bu serum nasıl kullanan var mı? etkileri neler? yeşil kapaklı olan serum mu iyi yoksa bu mu ?

ben kullanıyorum...sanırım temmuz falan dı kullanmayta başladığımda...çok memnunum yağ olmasına rağmen saçları yağlı gibi göstermiyor...bir de tavsiyem argan yağını kullanırken argan yağlı şampuan ve maskesini kullanman...faydası tamamlayıcılarıyla birlikte kullanıldığında görülüyor...son olarak yeşil kapaklı dediğin sprey olan sanırım ama bence mavi kapaklı cam şişede ki yağ en iyisi :16:

Nerde yazıyor bu? Ben kaçırmışım. Celebre siparişi olan müşterim vardı. Direk ona veririm :)))

k14 kampanyası bu. ama Celebre hemen göndermeyeceklermiş. K14'te 200 tl sipariş + K1'den de sipariş verirsen (bunda limit yok) o zaman hak kazanıyormuşsun. yani Clebre parfümü K1 siparişinle gönderirler sanıyorum. müşterinin epey beklemesi gerekebilir :37:

Kızlar, ben bu Avon'un hediye ve puan hediyeleri konusunda epeyce dağıldım, artık takip edemiyorum.. bilen bir arkadaşa yardımcı olursa çok sevinirim :16: şimdi bu puan kazanma durumu sadece Yıldızlar klübü üyelerine mi mahsus? yoksa herkes puan toplayabiliyor mu? eğer herkes puan kazanabiliyorsa, kazandığımız puanları nerede görebiliriz?
şimdiden çok teşekkürler :16:

Nerde yazıyor bu? Ben kaçırmışım. Celebre siparişi olan müşterim vardı. Direk ona veririm :)))

Yeni Temsilci programında olmayanlar ve son 5 kampanyada puan kazanmamış olan temsilciler faydalanabilir. Faydalanmak için k14 ten en az 200 tl ve ardından k1 den de az 1 kere sipariş verek gerekiyor. Bu durumda Hediye de ocak ayında ancak gelir.

Kızlar, ben bu Avon'un hediye ve puan hediyeleri konusunda epeyce dağıldım, artık takip edemiyorum.. bilen bir arkadaşa yardımcı olursa çok sevinirim :16: şimdi bu puan kazanma durumu sadece Yıldızlar klübü üyelerine mi mahsus? yoksa herkes puan toplayabiliyor mu? eğer herkes puan kazanabiliyorsa, kazandığımız puanları nerede görebiliriz?
şimdiden çok teşekkürler :16:

Normalde sadece AvonClub üyeleri puan biriktirebiliyor. Avon Club üyesi olmak için Ocak ayından itibaren 5000 tl satışı tutturmanız gerekiyor. Bu satışı tutturdugunuz katalog döneminden hemen bir sonraki katalog döneminde puan biriktirmeye başlayabilirsiniz. Puanlarınızı aylık harcayabilir ya da biriktirip yıl sonunda harcayabilirsiniz. Yalnız dikkat! Her Aralık ayında puanlar sıfırlanıyor. Harcamazsanız boşa gider. Eğer 10bin tl yi tutturursanız o zaman Avon Club Bronz Yıldız, 15 bin tl de Gümüş Yıldız, 20 bin tl de Altın Yıldız, 40 bin tl de Platin yıldız olursunuz. Bronz Yıldız olanlara ekstra 17250, Gümüş e 29000, Altın a 45000, Platin e 75000 puan hediye ediliyor. 2013 ü herhangi bir yıldız üye olarak yani en az 10000 tl satısı tutturarak bitiren temsilciler de panoramada görüen takı setleini puanları karşılığı tek tek ya da set olarak alabilirler.

Fakaaat.. Club üyeliğine teşvik amaçlı 2013 ün sadece son beş katalog döneminde Club üyesi olmayan temsilcilere de puan biriktirme hakkı tanındı. Bazı katalog dönemlerinde 450 bazı katalog dönemlerinde 550 tl yi geçen temsilciler club üyesi olmasalar da puan kazandılar. Bu kampanya 27 Aralık a kadar verilen siparişlerde geçerli. Bu programda kazanılan puanlar 28 şubat 2014 e kadar harcanmak zorunda.

Ama diyelim ki Club üyesi değilsiniz.. 10. katalogta puan kazandınız.. 11. katalogta da puan kazandınız.. Ve bir de baktınız 12.katalogta 5000 i tutturmuşsunuz ve Club üyesi olmuşsunuz.. Elbette puanlar bi yere gitmiyor.. Club üyesi olmadan önceki kampanya puanlarıyla Club üyesi olduktan sonra kazandıgınız puanlar birleştiriliyor. Fakat bu durumda diger Club üyeleri gibi aralık sonuna kadar puanlarınızı harcamanız gerekiyor.

Yeni Club üyesi olanlar.. Panoramadaki Club hediyelerinin çok daha fazlası Avon.com Club sayfasında var. Sadece ordaki 3-4 çeşit ürün var sanmayın. Yalnız son bir uyarı daha .. Almak istediğiniz Club hediyesini önce alıp, daha sonra Avon siparişinizi vermeniz gerek ki hepsi beraber gelsin. Çünkü puanınız karşılığı bir hediyeyi sipariş verdiğinizde size şu uyarı çıkıyor.. " Hadiyeniz sonraki siparişinizle gönderilecektir." Bu yüzden bunu söyledim..

Herkese iyi satışlar.

Son düzenleme:
$ads_z_converted.jpg

eğer puanınız varsa anasayfada bu resme tıklayın

Arkadaşlar merhaba, ben avondan parfüm alacağım biliyorum kış mevsimine girdik ama ben sizden yaz mevsimi için yardım tavsiye istiyoruuum. Sizce treselle today tomorrow bunlardan hangisi yaz mevsimine daha uygun today ve tomorrowun kokusunu bilmiyorum. Tabi bu parfümler dışında tavsiyeniz de olabilirr pur blanca hariç :) çünkü o zaten her yaz mevsimimde favorim :))

kızlar size bir sorum olacak
bir tanıdığım takım öncüsü olmak istiyor
yalnız onu üye yapan kişi açıklamaa yapmıyormuş
yani 4 üye çıkaracak
ama yapması gerek üst limit nedir ve de ne kadar kazanır
ben de takım öncüsü oldum ancak avon ben de bir sürü aksilik çıkardı ben kazanamadım primi
şimdi de yanlış bilgilendirmek istemiyorum
herhangi bir değişiklik var mı sistemde:44:

Arkadaşlar merhaba, ben avondan parfüm alacağım biliyorum kış mevsimine girdik ama ben sizden yaz mevsimi için yardım tavsiye istiyoruuum. Sizce treselle today tomorrow bunlardan hangisi yaz mevsimine daha uygun today ve tomorrowun kokusunu bilmiyorum. Tabi bu parfümler dışında tavsiyeniz de olabilirr pur blanca hariç :) çünkü o zaten her yaz mevsimimde favorim :))

tomorrow çok ağır kışa daha uygun today ona göre daha hafif ama yazın kullanılır mı bir ihtimal kullanılabilir ama en iyi trselle çok severim zaten tavsiye ederim

kızlar size bir sorum olacak
bir tanıdığım takım öncüsü olmak istiyor
yalnız onu üye yapan kişi açıklamaa yapmıyormuş
yani 4 üye çıkaracak
ama yapması gerek üst limit nedir ve de ne kadar kazanır
ben de takım öncüsü oldum ancak avon ben de bir sürü aksilik çıkardı ben kazanamadım primi
şimdi de yanlış bilgilendirmek istemiyorum
herhangi bir değişiklik var mı sistemde:44:

takım öncüsü olabilmek için en az 4 üyesi olmalı ve 4 üyesininde sipariş çıkarmış olması gerekiyor.ekibiyle beraber toplam satışının 1000 tl olması lazım.kendi kişisel satışı en az 150 tl olmalı.yapılan satış üzerinden %3 komisyon alınıyor.bu şartlerı yerine getirdiği ilk ay bir seferliğe mahsusu ayrıca takım öncüsü olduğu için 75 tl alınır.bildiğim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar bugün siparişlerim geliyor.k1 kataloğunu müsait olursam yükleyebilirim yine de söz veremiyorum

Bayanlar merhaba! Acaba k14 ten sipariş verip de paketi yola çıkan var mı? Ben cumartesi günü verdiğim halde hala sevkiyata hazırlanıyor diye görünüyor. Eğer sizde böyle bir ibare yoksa nedendir acaba :14::14:

Back