- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
bu akşam kimse yüklemezse yarın bana katalog gelir gelmez ben yüklerim canım
senden bekliyoruz canım yükleyebilirsen çok mutlu oluruz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akşam kimse yüklemezse yarın bana katalog gelir gelmez ben yüklerim canım
senden bekliyoruz canım yükleyebilirsen çok mutlu oluruz:))
kızlar yeni kataloğu yükledim
kızlar yeni kataloğu yükledim
kampanya 14 için sormuştum.k14 içinde aynı mıdır400 TL satışa 660 puan 900 TL de 1.100 puan toplam 1.760 puan
Aramıza katılın sizde kazanın.Hayallerinizi ertelemeyin.Avon da kazancın sınırı yok.Kendiniz karar verin Bizde size yardımcı olalım.Herhangi bir sermayeye ihtiyacınız yok ama kocaman bir kozmetik mağazanız var. AvonlaKazanç burdan ulaşabilirsiniz. UNUTMAYIN KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLABİLİRSİNİZ. PARA İSTEMİYOR KAZANDIRIYORUZ. AvonlaKazanç
kızlar bişey sorucam bende bugün internetten kayıt oldum ama kayıt parası falan alınıyo mu acaba
Bende bişey sorucam ve cevap verirseniz çook sevinicem :) Bugün üye oldum ve kargonun ücretsiz gelmesi için nekadarlık limiti doldurmam lazım ? Üye olduğum ablaya sormayı unutmuşum :)
kızlar bişey sorucam bende bugün internetten kayıt oldum ama kayıt parası falan alınıyo mu acaba
85-250 TL arasındaki siparişlerinize 1 TL, 85 TL'nin altında kalan siparişlerinize 8,5 TL, 250 TL ve üzeri siparişlerinize, HİZMET BEDELİ ÖDEMEYECEKSİNİZ!
bu yılbaşı kataloğundan 200 tl lik alışveriş yapana mı bu celebre kızlar????
evet benim 280 tl yı buluyor.bende kazanıyorum
bu yılbaşı kataloğundan 200 tl lik alışveriş yapana mı bu celebre kızlar????