• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar
bende avon temsilcisi olmak istiyorum,kazancınız nasıl?karlı bir işmi?
satış için nerelere gitmek lazım mesela ben yeni taşındığım bir ilde satış yapmak için nerelere gitmem lazım?yapabirmiyim çevre edinmem için ne yapmam lazım?
ayda nekadarlık satıyorsunuz?aylık geliriniz nedir?
bilgi verirseniz sevinirim..:38:

Aramıza katılın sizde kazanın.Hayallerinizi ertelemeyin.Avon da kazancın sınırı yok.Kendiniz karar verin Bizde size yardımcı olalım.Herhangi bir sermayeye ihtiyacınız yok ama kocaman bir kozmetik mağazanız var. AvonlaKazanç burdan ulaşabilirsiniz. UNUTMAYIN KENDİ İŞİNİZİN PATRONU OLABİLİRSİNİZ. PARA İSTEMİYOR KAZANDIRIYORUZ. AvonlaKazanç

reklam yapmayın, müşteri aramayın burda lütfen, çok itici oluyor, güzel güzel paylaşımların arasında rahatsız ediyorsunuz.............. :50::50::50::50:

Bende bişey sorucam ve cevap verirseniz çook sevinicem :) Bugün üye oldum ve kargonun ücretsiz gelmesi için nekadarlık limiti doldurmam lazım ? Üye olduğum ablaya sormayı unutmuşum :)

Bende bişey sorucam ve cevap verirseniz çook sevinicem :) Bugün üye oldum ve kargonun ücretsiz gelmesi için nekadarlık limiti doldurmam lazım ? Üye olduğum ablaya sormayı unutmuşum :)

85-250 TL arasındaki siparişlerinize 1 TL, 85 TL'nin altında kalan siparişlerinize 8,5 TL, 250 TL ve üzeri siparişlerinize, HİZMET BEDELİ ÖDEMEYECEKSİNİZ!

bu yılbaşı kataloğundan 200 tl lik alışveriş yapana mı bu celebre kızlar????

Back