armani code dan yola cıkarak yorum yapmak gerekirse treselle i beğenmeyebileceğinizi düşünüyorum. Parfüm seçiminde bayanların yaşı çok önemlidir. Sizinkini bilmediğim için yine bi genelleme yapayım.. Today sıktığınız anda beyaz çiçeklerin kokusu yayılır, içinde yasemin olmadığı halde yasemin kokusu alırsınız, hanımeli kokusu alıyorum diyen de var, kalıcıdır da.. Fakat yoğun çiçek kokusu da sevmiyormuşsunuz.. çiçek sevseydiniz amour a da bakın diyecektim.. aspire bence pek kişilikli bir parfüm değil.. sıradan oldugunu düşünüyorum.. Christian Lacroix ve yeni çıkan Premiere Luxe kesinlikle sıradan değil, ayrıca şekerli veya vanilyalı da değil.. Çiçek kokusu yoğun da değil.. Bu ikisinde birini beğenebilirsiniz , kolay kolay da indirime girmiyor, bulmuşken kaçırmamak lazım..haa bu arada CHristian Lacroix da baharat kokusu duyabilirsiniz, bilmem sever misiniz... fakat daha uygun fiyatlı bir şey ararsanız, mutlaka City Rush Glamour deneyin ( k14 sf 79 ) Bir de yine her zaman indirime girmeyen Outspoken Fresh de bu ay indirime girmiş, ona da bi bakın..
tavsiyelerim bunlar..