AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bayanlar merhaba! Acaba k14 ten sipariş verip de paketi yola çıkan var mı? Ben cumartesi günü verdiğim halde hala sevkiyata hazırlanıyor diye görünüyor. Eğer sizde böyle bir ibare yoksa nedendir acaba
canım yoğunluk olabilir. bende dün bekliyordum o şekildeydi. bugün geldi

katalog bana da geldi.fotoğraf çekmeye üşeniyorum . çok vaktimi alıyor üşenmezsem yüklerm kataloğu

Kızlar peki christian lacroix nuit'in kokusu nasıl bu ay indirimde. Ben böyle nasıl desem orjinal olarak armani code kullandım o tür kokulardan hoşlanıyorum. misk vanilya odunsu vs vs, buram buram çicek kokan ya da şekerli olan parfümlerden değil.

Hangisini almalıyım sizceee today tomorrow treselle christian lacroix nuit içinden. bi de yeni koku var aspire diye odunsu yazıyor açıklamasında onun kokusu nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim bu ay sipariş vereyim vakit geçmeden

armani code dan yola cıkarak yorum yapmak gerekirse treselle i beğenmeyebileceğinizi düşünüyorum. Parfüm seçiminde bayanların yaşı çok önemlidir. Sizinkini bilmediğim için yine bi genelleme yapayım.. Today sıktığınız anda beyaz çiçeklerin kokusu yayılır, içinde yasemin olmadığı halde yasemin kokusu alırsınız, hanımeli kokusu alıyorum diyen de var, kalıcıdır da.. Fakat yoğun çiçek kokusu da sevmiyormuşsunuz.. çiçek sevseydiniz amour a da bakın diyecektim.. aspire bence pek kişilikli bir parfüm değil.. sıradan oldugunu düşünüyorum.. Christian Lacroix ve yeni çıkan Premiere Luxe kesinlikle sıradan değil, ayrıca şekerli veya vanilyalı da değil.. Çiçek kokusu yoğun da değil.. Bu ikisinde birini beğenebilirsiniz , kolay kolay da indirime girmiyor, bulmuşken kaçırmamak lazım..haa bu arada CHristian Lacroix da baharat kokusu duyabilirsiniz, bilmem sever misiniz... fakat daha uygun fiyatlı bir şey ararsanız, mutlaka City Rush Glamour deneyin ( k14 sf 79 ) Bir de yine her zaman indirime girmeyen Outspoken Fresh de bu ay indirime girmiş, ona da bi bakın..

tavsiyelerim bunlar..

Teşekkür ederim yaşım 22. Outspoken Fresh in fiyatı uygun ve kokusu da güzel ancak yazlık bir parfüm abna göre. Yaza doğru alabilirim. City Rush da outspken fresh e benzettim :)) ben en iyisi lacroix nuiti deneyeyim dediğiniz gibi indirime çok sık girmiyor, krımızı olanını sevmedim ben. Geçen aylarda alacaktım ama yine 55 e inmişti 44 e yeniden düşeceğini umup beklemiştim iyiki de beklemişim.

kızlar yeni katalogta neden outspoken intense yok kaldırıldı mııı ???

kızlar merhaba :) ben avon temsilcisi oldum iki gün önce yani çok yeniyim :) henüz hiç satış yapamadım insanlar hiç ilgilenmiyor katologa bakıp geri veriyorlar benim kendime almak istediğim ürünler var ancak belli bir miktar altına kargo parasını ödeniyormuş..tecrübeli arkadaşlar, sizce bu katologda en iyi fırsatlar hangileri? yani alsam elimde kalmayacak satabileceğim ürünler hangileri? en çok hangi ürünler tutuluyor ?

katalog bana da geldi.fotoğraf çekmeye üşeniyorum . çok vaktimi alıyor üşenmezsem yüklerm kataloğu

canım sana zahmet olmazsa yüklermisin bende çok merak ediyorum belirli bir limiti dolduramadığım için henüz şipariş vermedim oyüzden yeni katoloğu merak ediyorum yardımcı olursan çok sevinirim

ah şu bnim kargolar böyle geç gelmese ben kimseyi böyle söyletmem direk yüklerim de bende e..k şansı var ta katalog açıldıktan 1 saat sonra verdiğim sipariş daha gelmedi.. bu kadar olmaz.. kızıyorum böyle olunca da işte bi zamanlar ne güzeldi.. 1 günde gelirdi.. :2:

benimde ilk kataloğum bugün geldi, bende artık bir avon satış temsilcisiyim inşallah iyi satışlar yapar, bol kazançlar sağlarım kızlar çok heyecanlıyım yehuuu :)

Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı birçok yere baktım ama istediğim cevabı bulamadım bu avon yüzdesi %25 mi %33 mü bu ay arkadaşlarımla 25 civarı parfüm alacağız bunu merak ettik teşekkür ederim

son 2-3 seferdir ben yüklüyorm kataloğu zaten.bu defa da sizden bekleyelim madem

merhaba,
satış fiyatı üzerinden hesaplarsan %25 kazanıyoruz. alış fiyatı üzerinden hesaplarsan %33 kazanıyoruz.
örneğin satış fiyatı 100 lira olan ürünü biz 75 liraya alıyoruz 25 lira kazanıyoruz. yani aslında %25 daha mantıklı bir hesap oluyor.
Ayrıca katalogda gördüğün fiyatları 0,75 ile çarparsan (veya 4e bölüp 3 ile çarparsan) alış fiyatını buluyorsun. (bazı takı ürünleri hariç)
umarım bilgi faydalı olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…