canım yoğunluk olabilir. bende dün bekliyordum o şekildeydi. bugün geldiBayanlar merhaba! Acaba k14 ten sipariş verip de paketi yola çıkan var mı? Ben cumartesi günü verdiğim halde hala sevkiyata hazırlanıyor diye görünüyor. Eğer sizde böyle bir ibare yoksa nedendir acaba
canım yoğunluk olabilir. bende dün bekliyordum o şekildeydi. bugün geldi
canım yoğunluk olabilir. bende dün bekliyordum o şekildeydi. bugün geldi
katalog bana da geldi.fotoğraf çekmeye üşeniyorum . çok vaktimi alıyor üşenmezsem yüklerm kataloğu
Kızlar peki christian lacroix nuit'in kokusu nasıl bu ay indirimde. Ben böyle nasıl desem orjinal olarak armani code kullandım o tür kokulardan hoşlanıyorum. misk vanilya odunsu vs vs, buram buram çicek kokan ya da şekerli olan parfümlerden değil.
Hangisini almalıyım sizceee today tomorrow treselle christian lacroix nuit içinden. bi de yeni koku var aspire diye odunsu yazıyor açıklamasında onun kokusu nasıl? Yardımcı olursanız çok sevinirim bu ay sipariş vereyim vakit geçmeden
armani code dan yola cıkarak yorum yapmak gerekirse treselle i beğenmeyebileceğinizi düşünüyorum. Parfüm seçiminde bayanların yaşı çok önemlidir. Sizinkini bilmediğim için yine bi genelleme yapayım.. Today sıktığınız anda beyaz çiçeklerin kokusu yayılır, içinde yasemin olmadığı halde yasemin kokusu alırsınız, hanımeli kokusu alıyorum diyen de var, kalıcıdır da.. Fakat yoğun çiçek kokusu da sevmiyormuşsunuz.. çiçek sevseydiniz amour a da bakın diyecektim.. aspire bence pek kişilikli bir parfüm değil.. sıradan oldugunu düşünüyorum.. Christian Lacroix ve yeni çıkan Premiere Luxe kesinlikle sıradan değil, ayrıca şekerli veya vanilyalı da değil.. Çiçek kokusu yoğun da değil.. Bu ikisinde birini beğenebilirsiniz , kolay kolay da indirime girmiyor, bulmuşken kaçırmamak lazım..haa bu arada CHristian Lacroix da baharat kokusu duyabilirsiniz, bilmem sever misiniz... fakat daha uygun fiyatlı bir şey ararsanız, mutlaka City Rush Glamour deneyin ( k14 sf 79 ) Bir de yine her zaman indirime girmeyen Outspoken Fresh de bu ay indirime girmiş, ona da bi bakın..
tavsiyelerim bunlar..
katalog bana da geldi.fotoğraf çekmeye üşeniyorum . çok vaktimi alıyor üşenmezsem yüklerm kataloğu
ah şu bnim kargolar böyle geç gelmese ben kimseyi böyle söyletmem direk yüklerim de bende e..k şansı var ta katalog açıldıktan 1 saat sonra verdiğim sipariş daha gelmedi.. bu kadar olmaz.. kızıyorum böyle olunca da işte bi zamanlar ne güzeldi.. 1 günde gelirdi.. :2:
Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı birçok yere baktım ama istediğim cevabı bulamadım bu avon yüzdesi %25 mi %33 mü bu ay arkadaşlarımla 25 civarı parfüm alacağız bunu merak ettik teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?