Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sonraki siparişine birlikte gönderirler canim.
yok canim o hem siparis verdigin gune bagli hem de verdigin siparisin miktarina. Eger verdigin siparis giris fiyati ile 150 tl yi gectiyse, siparisiin faturalanma tarihinden itibaren 1ay suren var diye biliyorum benya bide ben bişi daha sorucam
sizler mayıs siparişi verdiniz galiba k5 yani
onun son ödeme tarihi ne zaman gözüküyo sizde
ya da herkeste farklı mıdır sipariş verdiğiniz günden itibaren ne kadar zamanda ödemeniz gerekyor
mesela ben k4 siparişimi 6mayısa kadar ödeyebilirim
k5 siparişi de gene 6haziran mı olur acaba :44:
ya bide ben bişi daha sorucam
ya da herkeste farklı mıdır sipariş verdiğiniz günden itibaren ne kadar zamanda ödemeniz gerekyor
yok canim o hem siparis verdigin gune bagli hem de verdigin siparisin miktarina. Eger verdigin siparis giris fiyati ile 150 tl yi gectiyse, siparisiin faturalanma tarihinden itibaren 1ay suren var diye biliyorum ben
bu arada ben yukarilara cok bakmadan hemen cevap verdim ama sonradan farkettim sohbetin icine daldigimi kizlar kusuruma bakmayin :)
estağfurullah canım cevap için teşekkürler ayrıcabu arada ben yukarilara cok bakmadan hemen cevap verdim ama sonradan farkettim sohbetin icine daldigimi kizlar kusuruma bakmayin :)
canim bisi sorucam ben 150 tl yi gectigim zaman, atiyorum 200tl lik siparis verdim, 25 gun odemedim, yeni katalogtan siparis verebiliyorum ona istinaden oyle dedim evet 150 yi gecmedigim zaman haklisin 15 gun icinde odemek zorundayim onu biliyorum da sasirdim dogrusu senin bu soylediginecanım bak şimdi sen hangi kampanya sipariş verirsen ver . senin siparişlerin faturalandığı takdirden itibaren 15 gün içinde ödemen lazım nitekim senin siparişlerinin fatura tarihi 21 nisan sanırım bu yüzden son ödemen 15 gün sonrası 6 mayıs olur. yani faturan ne zaman siteye geçerse ondan 15 gün sonra ödemen lazım. ama mesela iş bankasına ben vadesiz mevduat hesabı açtırdım öğrenci belgemle ücretsiz. iş bankasına otomatik ödeme talimatı verdim ve 1 aya uzadı sürem. aynı şey Teb'de de oluyor diye biliyorum
yok canım yanlış biliyormuşsun olsun düzeltelim hemen
canim bilmiyorum arkadas dogruyu biliyordur ona diyecek lafim yok ama ben de 5 senedir bu taktikle siparis veriyorum bi sikinti cikmadi simdiye kadarneyse ben gene günü gününe ödeyim
öbür türlüsü çok zırıltılı
ya bide ben bişi daha sorucam
kızlar panoramayı paylaşacak yok mu yaa
siparişim gelmiş az önce kargodan haber geldi birazdan teslim ederler
çoook heyecanlıyım