Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu pur blance parfümün fiyatı daha düşermi :44: yani daha uygun bi fiyata alabilirmiyim :44:
Kızlar bu pur blance parfümün fiyatı daha düşermi :44: yani daha uygun bi fiyata alabilirmiyim :44:
kızlar ben bu ay başladım
k4 ile k4 den bu ikili indirimde olan pudra ve likit fondöten aldım ama aldığım fondötenin tıpası çalışmıyor müşteri haliyle bıraktı bana almadı birde föndötenin rengi koyu bende değişim değil iade etmek istiyorum kampanya dan aldığım için nasıl olur sizce ödemesi falan nasıl benden düşülür beni bilglendirir misiniz
merhaba kadınlar kulübü üyeleri...ben avona üye olmak istiyorum dün netten başvurdum.sonrası hakkında hiçbi fikir sahibi değilim . şimdi nolcak beni aramalarını mı bekliyecem .teşekküler....
sağolun...neden takım öncüsüne yönlendiriyolar diyelim yönlendirdiler sonra ne olacak
sağolun...neden takım öncüsüne yönlendiriyolar diyelim yönlendirdiler sonra ne olacak
Cânim senin bölgende bulunan en yakın takım öncüsüne yönlendirirler seni. Ararlar randevu talep ederler ve senden kimlik fotokopini ve 1 adet fatura isterler, görüştüğünüzde 1 form doldurursun ve artık onlar senin kaydını almiş olur. 1 kaç gün içinde temsilci numaran cep telefonuna mesaj olarak gelir. Ve sisteme girip yaparak sipariş verebilirsin. Umarim iyi bi takim öncüsüyle tanışırsın. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım iyi anlatabilmişimdir..
inş. iyi biriyle karşılaşırım sağolun çok bilgilendirdiniz beni peki fatura ödeme her bankada oluyomu ben mersinin ilçesinde yaşıyorum burda halkbank ve ziraat var
iyi akşamlar arkadaşlar benimde ürünler sevkiyata hazırlanıyor diyor ? ne aman gelir bilgisi olan var mı?Kargom hala sevkiyata hazırlanıyor yaa ne zaman gelecekkk
iyi akşamlar arkadaşlar benimde ürünler sevkiyata hazırlanıyor diyor ? ne aman gelir bilgisi olan var mı?
siparişi verdikten sonra 2gün içinde gelir canım
sistemde öyle yazıyor genelde bakma sen ona