• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hoşgeldin canım sen de. Ben de yakınlardan başladım ancak ihtiyacım yok diyip kapatıyor. Ancak tupper dan gidip 300- 400 tl lik mal alıyor. ben de bunu anlamadım. Bu kampanyada numune bulunduracağım görerek almak istiyorlar sanırım. çok stok yapmak istemiyorum ama mecburen bir kaç stok yapmak lazım sanırım. kataloga bakıp sipariş vermek istemiyorlar ama görerek alabilirler belki:/

stok yapma canım büyük dolu numune çantası al özellikle içinde parfüm seçeneği çok olunca parfümleri falan kolaylıkla satabilirsin

arkadaşlar beni 2 3 gün önce avondan aradılar size özel paketimiz var alırmısınız diye yokdedim ama ısrar edince alaym bari dedim ama sonra vazgeçtim netten iptal etmeye çalıştım olmadı bende avonu aradım faturalandı bişey yapamıyorum dediler bende gelen kargoya geri versem olurmu dedim olur iade bilgileri doldurun verin geri dediler ...neyse bugun de kargo geldi alamam falan dedi sistem kabul etmiyomuş bilmem ne falan filan avonu aradım adamın yanında bugn hizmet veremiyolarmış kutu acılmış alamazmış ben acmadan nasıl doldurayım iadeyi falan filan neyse işte kavga ettik adamla kağıdını imzalamadım soylendi kutuyuda aldı gitti bi problem olurmu koli avona donermi yoksa beklermi ben şimdi yinede faturayı ödemek zurundamıım avon ödemezsiniz demişti ama benm bi güvenm kalmadı adamlada kavga ettim moralim çok bozuk yaa bana bi akıl verin kaldım öyle

canım ürün iadeyi sevk irsaliyesi içinden dolduruyodun pakette hangi ürülerin olduğunu bilmiyodun da mı açtın paketi tam anlayamadım. kargoculara kızma onların hepsi birer emir kulu açılan paketi elbet geri alamazlar. ama şöyle yapabilirsin ürün iadeleri 40 gün takım öncünde vardır yada git kargoya ürün iade poşeti al poşetin üzerini doldur faturanın bir nüshası üzerinde ürünleri bul iade adet falan işaretlemelerini yap . sonra onları bi avon poşetine koy sonrada ürün iade poşetine koy. kapat götür kargoya avon kozmetik yazıyorduk sanırım alıcıya onlar adrese ulaştırır.. ee avondan faturadan anlar zaten iade olduğunu. ama sen kargocuya açık paketi vermeye çalışırsan kabul etmemesi doğal. dediğim gibi yap sen avon kabul eder böylelikle parayıda ödemezsin

avonun yurtdışı kataloğunda öyle güzel saatler var kı kızlar süper Eki Görüntüle 665909

valla bende inceledim vee ve ve bayıldım resmen
arkadasım bende temsılcıyım ama bu yıldız club olayını anlayamadım.nası uye olcaz ona.puan takıbını falan nasıl yapcaz?

canım avon club olayı şu internetten başvuru yapıyormuşsun ve panaroma hediyelerini kabul etmiyorsun 5000 net satışa ulaşınca otomatik olarak clubte sayılıyorsun ve biriktirdiğin puan kadar hediye alabiliyorsun

ya bunlar çok güzel bizim katalogta niye yok

valla bizim katalogta niye yol olayı söyleymiş sözde ülkenin ihtiyaç durumu alıp alamama kriteri stoklar vs vs miş. fiyatların o kadar düşük olmasıda ülkelerin enflasyon miktarları ile doğru orantılı olarak işleniyormuş sanırım .

Eki Görüntüle 666014

Avon BB krem çıkarmış, 5 rengi var. Belki K5 panoramasında görebiliriz.

belki ama avrupada aylardır olan bir ürün aylardır türkiyeye girmiyorsa k5 panaromada da girmez gibi bir his uyandı bende. salı günü gelsin de kataloglarım bakıp atıcam resimlerini

valla bende inceledim vee ve ve bayıldım resmen

canım avon club olayı şu internetten başvuru yapıyormuşsun ve panaroma hediyelerini kabul etmiyorsun 5000 net satışa ulaşınca otomatik olarak clubte sayılıyorsun ve biriktirdiğin puan kadar hediye alabiliyorsun

valla bizim katalogta niye yol olayı söyleymiş sözde ülkenin ihtiyaç durumu alıp alamama kriteri stoklar vs vs miş. fiyatların o kadar düşük olmasıda ülkelerin enflasyon miktarları ile doğru orantılı olarak işleniyormuş sanırım .

belki ama avrupada aylardır olan bir ürün aylardır türkiyeye girmiyorsa k5 panaromada da girmez gibi bir his uyandı bende. salı günü gelsin de kataloglarım bakıp atıcam resimlerini
Belki BB kremi başka bir isimle satıyorlardır.Mesela ben bloglarda gezerken bunu gördüm.

simyaser: Avon Clear Skin Akneye Meyilli Ciltler için Cilt Tonunu Düzgünleştiren Kapatıcı

kızlar benimki faturalanmış kargoya verilmiş bile anlamadım valla ama bugün kargoya vermişler başka bi işlem yok belki salı ulaşır benim elimede bu ne hız ya:)

kızlar benimki faturalanmış kargoya verilmiş bile anlamadım valla ama bugün kargoya vermişler başka bi işlem yok belki salı ulaşır benim elimede bu ne hız ya:)

canım nasıl faturalanmış ya şirket hafta sonu çalışıyor mu ki :44: benimde hesap bakiyeme işlenmiş fakat daha sevkiyata hazırlanıyor vs falan yazmıyor

enaa şimdi gördüm valla benimde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor çok şaşırdım cidden bu ne hız:1::1: hihoyt 2 koli siparişim geliyormuş abowww

Son düzenleme:
enaa şimdi gördüm valla benimde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor çok şaşırdım cidden bu ne hız:1::1: hihoyt 2 koli siparişim geliyormuş abowww

evet canım bende hafta sonu nasılsa faturalanmaz diyordum hatta bir iki içime sinmeyen bişey vardı acaba iptalmi etsem diye düşünürken faturalanmayı bırak kargoya bile verilmiş belki seninkide verilmiştir canım:40:

Günaydın kızlarrr
Bu gün zil sesiyle uyandım bide baktım karşımda kargo, ne bu hız masallah hangi ara faturalandıda kargoya verildi anlamadim bile:1:
BB krem bu panaromada var arkadaslar beklenen ürün geldi sonuna (:
Katalog panaroma ve hediye broşürü genel olarak güzel anneler gününe özel indirimler ve yeni ürünler var
Gün içinde kataloğu cekip yükleyeceğim ((:

Eki Görüntüle 666014

Avon BB krem çıkarmış, 5 rengi var. Belki K5 panoramasında görebiliriz.

Günaydın kızlarrr
Bu gün zil sesiyle uyandım bide baktım karşımda kargo, ne bu hız masallah hangi ara faturalandıda kargoya verildi anlamadim bile:1:
Katalog panaroma ve hediye broşürü genel olarak güzel anneler gününe özel indirimler ve yeni ürünler var

Tahminim tuttu yani. :1:

Günaydın kızlarrr

Canım akşama kadr kataloğu yüklersin dimi :)

Günaydın kızlarrr

ya çok sinir oldum benim ürünüm hala kargoya ulaşmamış görünüyor acaba site mi güncellenmedi diye kargoyu aradım ama yok yok. gerçi geçen defada kargodan öğlen saat 2 gibi mesaj gelmişti iki postada geliyor sanırım kargonun eline sabah ve öğlen olarak öğleni bekleyeceğim artık. ama nasıl ulaşmaz sinir kampanya girdi saat 6da ben kodları girmeye başladım . gelmesi lazımdı şuan elime çatlıcam meraktannnnnn:52::52::52:

sedefcim merakla bekliyoruz katalogu yenı konu açıp oraya yukle burda karışıyor olurmu bu arada indirm broşürü varmı bu ay

Back